Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/HÉTKÖZI FORDULÓ A SZEGED ELLEN

HÉTKÖZI FORDULÓ A SZEGED ELLEN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Sűrű hete van csapatunknak, hiszen éppenhogy lejátszottuk a vasárnapi, PMFC elleni bajnokit, tegnap már a Szeged ellen kezdtük el felkészülésünket. Egy hét alatt három mérkőzést játszunk, a Pécs után holnap a Szeged érkezik a Kolorcity Arénába, majd vasárnap a Gyirmót vendégei leszünk.


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Csapatunk a remek szezonkezdet után, egy kisebb gödörbe került az elmúlt hetekben. A nyolcadik fordulóig bezárólag tizenöt pontot gyűjtöttünk a Dorog, a Budafok, a Mosonmagyaróvár, a Kozármisleny és a Csákvár legyőzésével és csak Békéscsabán, Diósgyőrben, illetve a Nyíregyháza otthonában nem tudtuk bajnoki egységeink számát szaporítani. 
Ezt követően az októberben lejátszott hat mérkőzésünkön csupán három pontot gyűjtöttünk. A múlt hónapot a Győr elleni döntetlennel kezdtük, amit három vesztes meccs követett a Szombathely, a Siófok és a Soroksár csapatai ellen, majd ikszeltünk a Tiszakécskével és az Ajkával. A novemberünk is egy döntetlennel indult, vasárnap a PMFC-vel osztozkodtunk a pontokon. Utóbbi mérkőzések kifejezetten bosszantóak, hiszen csak hajszálokon múltak a győzelmek. A játékunk minden elemében benne van, hogy holnap végre tényleg győztesként hagyhassuk el a pályát és ezért mindent meg is teszünk majd.  
Takács Tamásnak nem ismeretlenek holnapi vendégeink, hiszen csatárunk a 2020/2021-es szezonban pont az alföldiektől igazolt Kazincbarcikára. Játékosunk így várja a Szeged-Csanád Grosics Akadémia elleni mérkőzést:

"Ugyanúgy készülünk erre a mérkőzésre is, mint a többire. Hasonló mérkőzésre számítok, mint a Pécs elleni volt. Nagyon szeretnénk Kazincbarcikán tartani a három  pontot. Azt gondolom, hogy hazai pályán minden ellenfél számára kellemetlen ellenfél vagyunk. Szerintem sokszor jó teljesítményt nyújtottunk idehaza, olyan mérkőzéseken ikszeltünk, ahol kezünkben volt a győzelem. Ezúttal szeretnénk visszatérni a győztes útra és megörvendeztetni szurkolóinkat. Sérülésem a múlté, sikerült utolérnem magam, bízom benne, hogy nem kell sokat a gólra várni! Hajrá Barcika!"

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA


A Szeged a tavalyihoz hasonlóan idén is remekül teljesít. Eddig megszerzett huszonöt pontjukkal a tabella ötödik helyét foglalják el és csak két egység választja el őket a dobogós MTK-tól. Holnapi vendégeink hét győzelmet (ETO FC Győr, Szombathelyi Haladás, Dorogi FC, Budafoki MTE, Tiszakécskei LC, FC Ajka, HR-Rent Kozármisleny), négy döntetlent (BFC Siófok, Békéscsaba 1912 Előre, Soroksár SC, PMFC) és szintén négy vereséget (MTK Budapest, Szentlőrinc, Credobus Mosonmagyaróvár, DVTK) könyvelhettek el.
 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

A szerdai mérkőzésünkre elővételben meccsnapon 15:00-ig online a LINK-re kattintva is megvásárolhatják jegyeiket, ha erre nincs lehetőségük természetesen a helyszínen is megválthatják azokat. Az online vásárolt jegyeket nem kell kinyomatatni, elég azokat a telefon kijelzőjéről beolvasni belépetéskor. A találkozót megelőzően egy órával, azaz 16:30-kor nyitnak a jegypénztárak, valamint a kapunyitás is ebben az időpontban történik meg. Kérjük a szurkolóinkat, hogy érkezzenek időben, így elkerülhetik a pénztár előtt már többször is kialakult sorban állást! Az idei szezonban az elővételes és a helyszíni jegyárak között nincsen különbség, a teljes árú belépő 1500 forintba kerül, a kedvezményes jegy pedig 1000 forint, utóbbit a diák, a nyugdíjas és mozgáskorlátozott szurkolóink vásárolhatják meg. 

A Kolorcity Kazincbarcika SC - Szeged-Csanád Grosics Akadémia találkozót Katona Balázs vezeti majd, asszisztensei Rózsa Dávid és Ring Kevin lesznek, a tartalék játékvezetőként pedig Fehérvári Patrik lesz jelen. A mérkőzésről honlapunkon élő szöveges közvetítéssel jelentkezünk és közösségi média felületeinken is informálódhatnak majd az aktuális állásról.
 

Merkantil Bank Liga 16. forduló
2022. NOVEMBER 09. 17:30
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
-
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA

A TIZENHATODIK FORDULÓ

Szerdán természetesen teljes fordulót rendeznek a Merkantil Bank Ligában. A húsz csapatból nyolc játszik 13:00-tól, az Ajka-MTK Budapest találkozó kezdődik 16:00-tól, két meccsen hangzik majd el 17:00-kor a kezdést jelző sípszó. A 17:30-as kezdetű Kolorcity Kazincbarcika SC - Szeged-Csanád Grosics Akadémia találkozót még két mérkőzés követi majd 18:00-tól.
A forduló párosításai a következőek:

2022. november 09.
13:00
SOROKSÁR SC DOROGI FC
2022. november 09.
13:00
BFC SIÓFOK BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
2022. november 09.
13:00
NYÍREGYHÁZA 
SPARTACUS FC
HR-RENT
KOZÁRMISLENY
2022. november 09.
13:00
 AQVITAL FC CSÁKVÁR  DVTK
2022. november 09. 
16:00
FC AJKA MTK BUDAPEST
2022. november 09. 
17:00
SZOMBATHELYI
HALADÁS
BUDAFOKI MTE
2022. november 09.
17:00
ETO FC GYŐR CREDOBUS
MOSONMAGYARÓVÁR
2022. november 09.
17:30
KOLORCITY
KAZINCBARCIKA SC
SZEGED-CSANÁD
GROSICS AKADÉMIA
2022. november 09.
18:00
PMFC GYIRMÓT FC GYŐR
2022. november 09.
18:00
TISZAKÉCSKEI LC SZENTLŐRINC

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk