Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : ÁDÁM FERENC

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : ÁDÁM FERENC

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A Merkantil Bank Liga tegnapi, tizennyolcadik fordulójában a feljutásra pályázó, MTK Budapestet fogadtuk a Kolorcity Arénában. Idei utolsó hazai mérkőzésünkön játékosaink mindent megtettek, hogy szurkolóink szép emlékekkel búcsúzzanak a 2022/2023-as szezon őszi idényétől. Ez sikerült is, hiszen korai vezetésünket követően még az első félidőben két gólos előnyre tettünk szert. Az MTK ugyan szépített, egyenlített, majd a harmadik gólt is berúgták, de csapatunk egy percig sem adta fel, hogy pontot/pontokat szerezzen. A találkozó hajrájában az első gólt is szerző, Ádám Ferenc talált be Somodi kapujába, ezzel ő duplázott, a Kolorcity Kazincbarcika SC pedig egy döntetlennek örülhetett. Labdarúgóink tegnap egytől-egyig mindannyian remek formában futballoztak, így Koszta Péternek fel volt adva a lecke, a mérkőzés legjobbjának kiválasztásakor. Sportigazgatónk rövid gondolkodás után nem véletlenül nevezte meg Ádám Ferencet, aki nemcsak tegnap, de idén már többször segítette pontokhoz csapatunkat. Az alábbiakban a vele készült interjúnkat olvashatják!


Tegnap a tavaly még az élvonalban szereplő, MTK Budapest érkezett a Kolorcity Arénába. Hogyan készültetek a feljutásra pályázó csapat ellen?

"Tudtuk, hogy egy nagyon komoly és nagyon jó erőkből álló csapatot fogadunk, erre készültünk egész héten. A játékosok is tudták mennyire fontos ez a mérkőzés."

A mérkőzést remek iramban kezdtük, mondhatjuk, hogy kijött a lépés tegnap a játékunkban?

"Igen, nagyon jól kezdtünk! Azt gondolom, hogy egy olyan játékrendszert találtunk ki erre a mérkőzésre, ami abszolút feküdt nekünk. Viszont ahogy megszereztük a második gólt úgy gondolom, mindenki úgy érezte, hogy ez a mérkőzés megvan!"

A tizenötödik percben a te gólóddal szereztünk vezetést, mesélnél erről a találatról?

"Szép támadás végén olyan gólt szereztem amit egyébként edzéseken gyakorlunk és most hála Istennek sikerült tétmérkőzésen is berúgnom!"

Az előnyt Pálinkás Gergő növelte kettőre. Mit éreztetek a két gólos vezetést követően?

"Gergő megérdemelte a gólt, hiszen addig is sokat tett érte, viszont ezt követően az MTK rákapcsolt és sajnos igaz a mi hibákból is, de gólt szereztek. Azonban szerintem még így sem volt probléma !"

Az MTK egyenlített, majd a vezetést is megszerezték. Vendégeink egészen a mérkőzés hajrájáig tartották ezt, de a csapatunkon látszott, hogy egy pillanatig sem adtátok fel. Ennek eredménye volt a második gólod, amivel ismét egálba kerültünk. Mit éreztél a duplázást követően?

"Ahhoz, hogy egyenlísenek és hogy a vezetést is megszerezzék nagyon nagy szerencse kellett. Nagyon jó csapatnak tartom az MTK -t, de úgy gondolom, a mi részünkről ebben a meccsben több volt. A második gólom is olyan volt amit edzéseken szoktunk gyakorolni és Csatinak félidőben mondtam is, hogy ez bejöhet ezen a mérkőzésen és be is jött. Nagyon büszke vagyok a csapatra és a szurkolóinkra egyaránt!"

Hogyan láttad a saját, illetve a csapat játékát? Mit gondolsz sikerül ezt a jó játékot átmentenünk a hétvégi, Szentlőrinc elleni meccsre?

"Mindenképpen bizakodó vagyok és azt gondolom, több is van ebben a csapatban. Sajnos az elmúlt hetekben ha nem is jött az eredmény, de megígérhetem hogy ez a csapat szívét-lelkét bele adja !"

Te, hogy gondolod vesztettünk két pontot vagy itthon tartottunk egyet?

"Most azt tudom mondani, vesztettünk kettőt, de ha meccs előtt kellett volna válaszolnom, akkor azt mondtam volna, hogy csak a győzelem, úgyhogy sajnálom!"

Mit üzennél szurkolóinknak a még két előttünk álló idegenbeli mérkőzés előtt?

"A szurkolóinknak azt üzenném, hogy bízzanak bennünk és higyjék el, hogy ez a csapat mindent megtesz azért, hogy a Kazincbarcika ott legyen ahová való, az NB2 -ben! Hajrá Barcika!"

További híreink

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Kemény meccsek minden fordulóban

Dátum: 2024. ápr 21. 10:30

Így készül a Kolorcity Kazincbarcika SC a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk