Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/DOROGON ZÁRJUK AZ ÉVET

DOROGON ZÁRJUK AZ ÉVET

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Az idei év utolsó mérkőzését játsszuk vasárnap. A Merkantil Bank Liga huszadik fordulójában a Dorog vendégeként zárjuk a 2022-es esztendőt.


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Jól kezdtük a szezont, hiszen a nyolcadik fordulóig bezárólag tizenöt pontot gyűjtöttünk a Dorog, a Budafok, a Mosonmagyaróvár, a Kozármisleny és a Csákvár legyőzésével és csak Békéscsabán, Diósgyőrben, illetve a Nyíregyháza otthonában nem tudtuk bajnoki egységeink számát szaporítani és heteken keresztül a tabella felsőházában tanyáztunk. Azonban az idei első válogatott szünetet követően kevésbé voltunk szerencsések. Az októberben lejátszott hat mérkőzésünkön csupán három pontot gyűjtöttünk. A múlt hónapot a Győr elleni döntetlennel kezdtük, amit három vesztes meccs követett a Szombathely, a Siófok és a Soroksár csapatai ellen, majd ikszeltünk a Tiszakécskével és az Ajkával.
A novemberünk is egy döntetlennel indult, a PMFC-vel osztozkodtunk a pontokon, majd szintén nem sikerült bajnoki egységeink számát növelni a Szeged és a Gyirmót csapatai ellen.
Majd az újabb válogatott szünetet követően idei utolsó hazai mérkőzésünket játszottuk a feljutásra pályázó MTK Budapest ellen. A találkozón két gólos előnyre tettünk szert, amit ugyan ellenfelünk megfordított, de a hajrában mégis pontot mentettünk a Kolorcity Arénában. A múlt héten idegenbeli mutatónkon is sikerült javítanunk, hiszen a Szentlőrinc elleni találkozón a hazaiak vezetésére Kállai Zalán válaszolt, így ponttal utazhattunk haza a tizenkilencedik fordulóban megrendezett meccsről. Csapatunk feltett szándéka, hogy a két döntetlent követően ezúttal egy győzelmet is elkönyvelhessünk és három pontot begyűjtve búcsúztassuk az évet.

DOROGI FC

A Dorog jelenleg sereghajtó, hiszen a tabella utolsó, huszadik pozícióját foglalják el. A csapat nagyon nehezen talált magára az idei szezonban, első győzelmükre a negyedik fordulóig kellett várniuk, amit újabb vereség, majd három döntetlen követett. A csapat hektikusságát október elején egy edzőváltással igyekeztek megszüntetni, Fenyvesi Lászlót Sluka Marián váltotta. Hétvégi vendéglátóink négy győzelemmel (Szentlőrinc SE, Nyíregyháza Spartacus FC, Tiszakécskei LC, PMFC), négy döntetlennel (Békéscsaba 1912 Előre, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, Aqvital FC Csákvár) és tizenegy vereséggel (Kolorcity Kazincbarcika SC, Gyirmót FC Győr, MTK Budapest, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, HR-Rent Kozármisleny, DVTK, ETO FC Győr, Szombathelyi Haladás, BFC Siófok, Soroksár SC, FC Ajka) tizenhat pontot gyűjtöttek. A Dorog már semmiképp sem telelhet nem kieső pozícióban, azonban helyezésükön még bőven javíthatnak, így semmiképp sem vár ránk egy könnyű mérkőzés.
A tabellán elfoglalt helyezés azonban sokra nem enged minket következtetni, ezt vezetőedzőnk, Varga Attila is kiemelte a mérkőzést megelőző nyilatkozatában:

"Ez a bajnokság már többször megmutatta, hogy nem érdemes a tabellára figyelni. Ez a mérkőzés sem lesz könnyű, a Dorog egy erős, stabil és harcos csapat, akik az átmenetekre építenek! Jó játékosaik vannak, türelmesnek kell lennünk és figyelni kell arra, hogy megakadályozzuk ellenfelünk esetleges kontráit! Számunkra minden meccs nehéz, ahhoz, hogy nekünk megfelelő eredmény szülessen maximálisan kell teljesítenünk! Olyan helyzetben vagyunk, hogy szükségünk van a pontokra. Egy parázs hangulatú találkozóra számítok, az elmúlt hetek teljesítményéből kiindulva úgy vélem koncentráltan és nagy akarattal sikeresek lehetünk!"


 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

A hazai csapat tájékoztatása szerint a Dorog bajnoki mérkőzéseire a hazai és a vendég belépők ára megegyezik. A normál árú jegy 1000 forintba kerül, a kedvezményes diák és nyugdíjas belépők pedig 800 forintért válthatóak meg. Jegyelővételre nincs lehetőség, a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion kapui a mérkőzést megelőzően egy órával, 12:00-kor nyitnak majd.
A létesítményt autóval a Munkás utca felől tudják megközelíteni, a parkolást a Dorog Városi Sportcsarnoknál és a vasútállomásnál intézhetik. A vonattal érkező szurkolóink az állomás épülettől balra található vasúti aluljárón keresztül tudnak eljutni a Déli kapuhoz. Az aluljáróban balra, majd az aluljáróból kijutva jobbra kell fordulni, hogy elérjék a Munkás utcát. Itt már jól látható lesz a vendég bejárat, illetve a Déli kapu.

 

A Dorogi FC - Kolorcity Kazincbarcika SC találkozót Kovács J. Zoltán vezeti majd, asszisztensei Rózsa Dávid és Szabó Dániel lesznek, tartalék játékvezetőként pedig Ducsai József lesz jelen.
Honlapunkon a mérkőzés napján rendszerint jelentkezünk élő szöveges közvetítéssel és Facebook oldalunkon élő eredménykövetés formájában is követetik az eseményeket.

Merkantil Bank Liga 20. forduló
2022. DECEMBER 11. 13:00
DOROGI FCKOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

A HUSZADIK FORDULÓ

A tavaszról előrehozott huszadik fordulóban minden mérkőzést vasárnap rendeznek meg. A tíz találkozó közül hét kezdődik 13:00-tól, egyen 15:00-kor hangzik majd el a kezést jelző, illetve szintén egy meccs kezdődik majd 15:45-kor. A forduló "rangadója" a tabella harmadik helyén álló MTK Budapest és a negyedik Szeged-Csanád Grosics Akadémia összecsapása lesz, melynek a Szent Gellért Fórum ad otthont 18:00-ás kezdéssel.
A forduló párosításai a következőek:

2022. december 11.
13:00
SZENTLŐRINC GYIRMÓT FC GYŐR
2022. december 11.
13:00
DOROGI FC KOLORCITY
KAZINCBARCIKA SC
 
2022. december 11.
13:00
AQVITAL FC CSÁKVÁR SZOMBATHELYI 
HALADÁS
2022. december 11.
13:00
 CREDOBUS
 MOSONMAGYARÓVÁR 
TISZAKÉCSKEI LC
2022. december 11. 
13:00
BUDAFOKI MTE FC AJKA
2022. december 11. 
13:00
BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
PMFC
2022. december 11.
13:00
NYÍREGYHÁZA
SPARTACUS FC
ETO FC GYŐR
2022. december 11.
15:00
HR-RENT
KOZÁRMISLENY
SOROKSÁR SC
2022. december 11.
15:45
DVTK BFC SIÓFOK
2022. december 11.
18:00
SZEGED-CSANÁD
GROSICS AKADÉMIA
MTK BUDAPEST

 

További híreink

Mindenki menekül(ne)!

Dátum: 2024. ápr 19. 16:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a szezonban legtöbb edzőváltást átélt Tiszakécskére látogatunk.

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk