Kazincbarcikai Sport Club

KBSC - hírek

Február végén a Szolnok ellen

Az MLSZ nyilvánosságra hozta az NB II-es bajnokság tavaszi fordulóinak menetrendjét. Csapatunk február 25-én kezd majd a Szolnok ellen, a találkozó helyszíne Tiszaújváros lesz.

Nem múlt el nyomtalanul a kassai elleni mérkőzés

Két játékosunkra is hosszabb kihagyás vár, mivel a Kassa elleni felkészülési mérkőzésen sérülést szenvedtek.

Változások a kapuban

Fila Károly személyében román utánpótlás válogatott kapust igazolt csapatunk a napokban. Korábban az is biztossá vált, hogy az őszi szezon utolsó mérkőzésein kapuba álló Gábor Péter távozik csapatunktól.

Edzések és újabb felkészülési mérkőzés

A hétfői pihenőnapot követően csapatunk kedden két edzéssel kezdi a hetet, amely szombaton a Füzesgyarmat elleni felkészülési mérkőzéssel zárul.

A Kassát is legyőztük

Szakadó hóesésben, gólgazdag mérkőzést játszottunk a szlovák másodosztályú Lokomotív Kassa ellen. Az első és a második félidőben is a vendégek szereztek vezetést, de a második félidő hajrájában szerzett 3 gól a mi javunkra döntötte el a találkozót.

Kemény ellenfél következik

Szombaton 13 órától a szlovák másodosztály 3. helyén álló Lokomotív Kassa ellen játszik felkészülési mérkőzést csapatunk hazai pályán.

Murai Márk az első téli igazolás

3 felkészülési mérkőzésen 2 gólt szerzett eddig Murai Márk, aki a tavaszi szezonban kölcsönben csapatunkat erősíti majd.

Győzelem a Nyírbátor ellen

Első hazai felkészülési mérkőzésén csapatunk 3-1 arányú győzelmet aratott a Nyírbátor csapata ellen.

Két felkészülési mérkőzés a héten

Az edzések mellett csapatunk két felkészülési mérkőzést is játszik hazai pályán szerdán a Nyírbátor, szombaton pedig a Lokomotív Kassa csapata ellen.

Mádi győzelem, Sigér a legjobb mezőnyjátékos

A döntőben büntetőkkel verte a Putnokot, így a Mád csapata lett a teremtorna győztese. A torna legjobb mezőnyjátékosa csapatunk középpályása Sigér Ákos lett!

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix