Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Négyszeres bajnok ellen, idegenben mérkőzik a KBSC

Négyszeres bajnok ellen, idegenben mérkőzik a KBSC

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 14. fordulójában Győrben lép pályára a hétvégén a KBSC. A kék-sárgák az elmúlt évben az NB III nyugati csoportját megnyerő Győri ETO-val mérkőznek.

Nem vár könnyű mérkőzés a kazincbarcikai labdarúgókra vasárnap, hiszen Takács Péterre keresztszalag-szakadása miatt hosszú ideig nem számíthat Vitelki Zoltán. A barcikai tréner azonban ezúttal is szeretné győzelemre vezetni fiait. A két vereség után a legutóbbi fordulóban végre pontot szereztek Borosék, és szeretnék, ha Győrben szintén tovább gyarapodhatna a KBSC pontszáma.

Az ellenfél elég rapszodikus teljesítményt nyújt eddig a bajnokságban, hiszen 4 győzelem, 4 döntetlen és 5 vereség eddig a győriek mérlege. A korábbi, négyszeres bajnok edzőt váltott, Szentes Lázár vette át az irányítást a 11. fordulótól. Szentes Lázár a győri aranykorszak korábbi válogatott játékosa Vitelki Zoltánnal is dolgozott együtt Diósgyőrben a 2012/2013-as szezonban. A szakember irányításával az ETO a legutóbbi 3 mérkőzéséből egyet megnyert – a feljutásra is pályázó Nyíregyháza otthonában, - valamint döntetlent játszott hazai pályán a Doroggal és vendégként a Soroksárral. Azonban az utóbbi időszak javuló formája ellenére is csupán 13. a Győr 16 ponttal.

A Kazincbarcika legutóbb egy pontot szerzett a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzésen, de ezen a találkozón már a 4. percben megsérült a KBSC legjobbja, Takács Péter. Az ő játéka, kreativitása és góljai hiányozni fognak Győrben is. A Kazincbarcika folytatná jó idegenbeli szereplését, hiszen eddig mindössze kétszer, a Budaörstől és Soprontól szenvedett vereséget vendégként. A megfelelő koncentráció, a helyzetek kihasználása, valamint a fegyelmezettség lehet a kulcsa a győri mérkőzésnek. Vitelki Zoltán most is, mint mindig, győzelemmel számol. A siker azért lenne fontos, mert így nem nőne a barcikaiak hátránya az MTK-val és a Kisvárdával, és nem csökkenne előnye az üldözőkkel szemben. Az NB II élcsoportja most is sűrű, hiszen a KBSC 24 ponttal a 3., míg a 4. Szolnoknak 22, az 5. Békéscsabának 21, a 6. Gyirmótnak, a 7. Nyíregyházának és a 8. Soroksárnak 20-20 pontja van. A VKW ETO FC Győr – Kazincbarcika mérkőzés október 22-én vasárnap 17 órakor kezdődik, a játékvezető Bogár Gergő lesz.

További híreink

Nyíregyháza Spartacus FC-Kazincbarcika 2-0 (0-0)

Dátum: 2018. ápr 25. 21:02

Hiába küzdöttünk jól és dolgoztunk ki több helyzetet a Nyíregyháza otthonában, a Szpari Hornyák Marcell két góljával otthon tartotta a 3 pontot.

Nyíregyháza Spartacus FC-Kazincbarcika ÉLŐ

Dátum: 2018. ápr 25. 18:15

19 órától a Nyíregyháza vendégei leszünk az NB II 25. fordulójából elhalasztott találkozón. A mérkőzést kövessék online közvetítésünk segítségével.

Újabb szerda esti pótlás

Dátum: 2018. ápr 24. 19:33

A Sopron elleni győzelmet követően szerdán a Nyíregyháza otthonában lép pályára csapatunk.

Mestermérleg

Dátum: 2018. ápr 23. 09:49

Koleszár György szerint csapatunk számára mostantól minden megszerzett pont nagyon fontos, míg Bekő Balázs szerint az ő körülményeik között nem volt több a csapatában.

Mérkőzések

CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR - KAZINCBARCIKA

MOSONMAGYARÓVÁR, MTE-1904 SPORTTELEP

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk