Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Idegenben játszik ma a KBSC

Idegenben játszik ma a KBSC

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 18. fordulójában Csákváron lép pályára a KBSC. A kék-sárgák a hazai vereség után vendégként szeretnének javítani.

A Siófok elleni hazai 0-2 után nincs könnyű helyzetben a Kazincbarcika. Vitelki Zoltán azonban bízik abban, hogy Csákvárról győzelemmel tér haza a csapat. A mostani rivális eddig gyengén szerepel a bajnokságban 2 győzelemmel, 5 döntetlennel és 10 vereséggel, 11 megszerzett ponttal mindössze a 19. helyen szerénykedik, csupán a sereghajtó Sopront előzi meg. Mindez azonban a siófoki példa miatt most óvatosságra inti a borsodiakat.

A Csákvár mindkét győzelmét októberben szerezte, otthon a Szolnok és idegenben a Budafok egyaránt 2 gólos legyőzésével. A Fejér megyei együttes azonban hazai környezetben a Békéscsabától 6, a Gyirmóttól és a Budaörstől 5 gólt kapott, Vácon, valamint Kisvárdán súlyos vereséget szenvedett. Nem ígérkezik nehéz mérkőzésnek az összecsapás a Kazincbarcika számára, de a jelenleg 28 ponttal 5. helyen álló együttest nem szabad, hogy nyomassza az esélyesség terhe. Az NB II élmezőnye rendkívül sűrű, csupán a két jelenleg feljutó helyen álló csapat, az MTK és a Kisvárda, szakadt el a mezőnytől. Mögöttük nagy a tülekedés, a 3. helyen a Vácnak 29, a 4. Szolnoknak és az 5. Kazincbarcikának 28-28, míg a 6. Nyíregyházának, a 7. Győrnek és a 8. Ceglédnek, 26-26 pontja van. A győzelem ebben a helyzetben felértékelődik, és ezt tudják a Vitelki-tanítványok is.

A Csákvár – Kazincbarcika mérkőzés november 19-én vasárnap délután 16 órakor kezdődik, a játékvezető Zierkelbach Péter lesz.

 

Hajrá Barcika!

További híreink

Nyíregyháza Spartacus FC-Kazincbarcika 2-0 (0-0)

Dátum: 2018. ápr 25. 21:02

Hiába küzdöttünk jól és dolgoztunk ki több helyzetet a Nyíregyháza otthonában, a Szpari Hornyák Marcell két góljával otthon tartotta a 3 pontot.

Nyíregyháza Spartacus FC-Kazincbarcika ÉLŐ

Dátum: 2018. ápr 25. 18:15

19 órától a Nyíregyháza vendégei leszünk az NB II 25. fordulójából elhalasztott találkozón. A mérkőzést kövessék online közvetítésünk segítségével.

Újabb szerda esti pótlás

Dátum: 2018. ápr 24. 19:33

A Sopron elleni győzelmet követően szerdán a Nyíregyháza otthonában lép pályára csapatunk.

Mestermérleg

Dátum: 2018. ápr 23. 09:49

Koleszár György szerint csapatunk számára mostantól minden megszerzett pont nagyon fontos, míg Bekő Balázs szerint az ő körülményeik között nem volt több a csapatában.

Mérkőzések

CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR - KAZINCBARCIKA

MOSONMAGYARÓVÁR, MTE-1904 SPORTTELEP

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk