Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Jól érzi magát a csapatnál

Jól érzi magát a csapatnál

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A téli átigazolási szezonban az NB III-as STC Salgótarján csapatától érkezett Barcikára Gábor Lukács József. A 19 éves játékos a nógrádi gárda színeiben 18 tétmérkőzésen szerepelt az ősszel és Vitelki Zoltántól is megkapta a bizalmat, hogy a múlt vasárnapi Szolnok elleni bajnokin bizonyíthasson. A fiatal játékos élt a lehetőséggel és góllal mutatkozott be új csapatában. A találkozót követően a Nemzeti Sport 7-es osztályzattal jutalmazta őt, ami a mezőny legjobb teljesítménye volt. A játékost eredetileg a Budafok elleni mérkőzés miatt szólaltattuk meg, gondolatait most a mérkőzéssel kapcsolatos véleménye nélkül adjuk közre.

„Nagyon jól érzem magam Barcikán, nagyon jó az összhang a csapaton belül. Először nehéz volt nekem, mert a játék sokkal gyorsabb, mint az NB 3-ban volt. Úgy gondolom, sikerült felvenni a ritmust és beilleszkedni. A Szolnok ellen nagyon jók éreztem magam a pályán, örülök, hogy kezdő lehettem. A társak nagyon sokat segítettek a pályán, a győzelem igazi csapatmunka volt. Taktikusan játszottunk és az edzésmunka is megmutatkozott. Jobbak voltunk, mint a Szolnok, megérdemelt győzelmet arattunk! Örülök, hogy olyan szurkolóink vannak, akik több kilométert is utaznak azért, hogy buzdítsák a csapatot, ez nagyon ritka, nem sok csapatnál van így.”

További híreink

Kialakult az NB II mezőnye

Dátum: 2018. jún 05. 08:49

Az NB I-ben, az NB II-ben és az NB III-ban is véget értek a bajnoki küzdelmek a hétvége során, így kialakult a másodosztály 20 fős mezőnye a következő bajnoki évadra.

Utánpótlás heti program

Dátum: 2018. jún 04. 10:10

Közeledik a nyári szünet, utánpótlás csapataink heti edzéseinek időpontját cikkünkben olvashatják.

Ceglédi VSE-Kazincbarcika 2-1 (0-0)

Dátum: 2018. jún 03. 19:43

A szezon utolsó NB II-es bajnokiján csapatunk 2-1-es vereséget szenvedett a Cegléd otthonában, így a 17. helyen zárta a bajnokságot.

A szezon utolsó mérkőzése következik

Dátum: 2018. jún 02. 12:50

Vasárnap 17 órától Albertirsán a Cegléd vendégeként zárja az NB II-es bajnokságot csapatunk.

Mérkőzések

NYÁRI SZÜNET

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk