Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Kazincbarcika-Budaörs 1-4 (1-0)

Kazincbarcika-Budaörs 1-4 (1-0)

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Kazincbarcikai SC-Budaörsi SC 1-4 (1-0)
Tiszaújvárosi Sportcentrum, 200 néző
Vezette: Dolnegó Bálint (Kovács II. Gábor, Baghy Csaba)

KBSC: 
Fila - Palmes, Belényesi, Heil, Süttő - Kovács O. (Engel, 78.), Hegedűs - Gábor, Sigér, Orovecz (Mikló, 62.) - Murai (Kristófi, 71.)
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Budaörs:
Kemenes - Menyhárt Á., Kékesi, Tányéros Á., Medgyes - Bakos Sz. (Sajbán Miklós, 81.), Fényes - Szántó (Pethő, a szünetben), Czvitkovics, Fodor D. - Adamcsek (Lengyel B., 68.)
Vezetőedző: Bognár György

Gólszerzők: Murai (24.) ill. Czvitkovics (77., 86. - mindkettőt 11-esből), Pethő (83.), Lengyel (89.)
Sárga lap: Süttő (44.), Kristófi (77.), Fila (86.)

1. félidő:
Nem hozott magas színvonalú játékot az első félidő, hiszen gyakorlatilag egyik kapusnak sem akadt komoly védeni valója. A 24. percben csapatunk Murai Márk góljával szerzett vezetést, melyet követően a Budaörs próbált veszélyztetni, de Fila eszén nem sikerült túljárniuk. A túl oldalt még Sigérnek volt lehetősége gólszerzésre, de a kapuba ő sem tudott betalálni. 

2. félidő:
A második félidő egésze budaörsi fölényt hozott labdabirtoklásba, azonban ez a fölény helyzetekben kevésbé mutatkozott meg. Ráadásul Gábor révén rengeteg kontrát vezethettünk, azonban a befejezésekbe rendre hiba csúszott, így nem tudtuk eldönteni a mérkőzést. A kihagyott lehetőségek csúnyán megbosszulták magukat. A 77. percben a csereként beállt Kristófi hozott össze egy tizenegyest, Czvitkovics egyenlített. A bekapott gól után mentünk előre, de egy kontrából Pethő révén újra a Budaörs talált be. A 86. percben aztán végleg eldőlt a mérkőzés, Fila buktatta ziccerben a kilépő Fodort, az újabb büntetőt ismét Czvitkovics értékesítette. A vendégek ezútan sem álltak meg, a 89. percben Lengyel megszerezte a negyedik góljukat is.  

Hiába vezettünk sokáig 1-0-ra, a második félidő végén a Budaörs 12 perc alatt 4 gólt szerzett és megnyerte a találkozót. 

Vitelki Zoltán:
Azt kell mondanom megérdemelten nyert az ellenfél, saját magunkat vertük meg. Az első félidőben tudtuk azt játszani, amit szerettünk volna, bár már ekkor sem olyan intenzitással, mint korábban. A második félidőben borzasztó hibákat követtünk el, pontatlanok voltunk, a védekezésünk sem úgy működött, mint korábban és ezt kihasználta az ellenfél. Voltak fordulópontjai a mérkőzésnek. Az első tizenegyes ilyen volt, onnan már nem tudtunk visszajönni, saját magunkat húztuk le.

Bognár György:
Megpróbáltunk végig irányítani és kézben tartani a mérkőzést. Ez csak 70 percig sikerült, de szerencsére a vége jól sült el.

 

További híreink

Döntetlen Balmazújvárosban

Dátum: 2018. júl 14. 14:23

Balmazújvárosban játszott újabb felkészülési mérkőzést csapatunk. A találkozón nem született gól.

Erősítés Győrből!

Dátum: 2018. júl 14. 14:16

Megállapodtunk a Győr középpályásával Szabó Lukasszal, aki a következő szezonban csapatunkat erősíti majd.

Gólzáporos győzelem Putnokon

Dátum: 2018. júl 11. 12:57

Putnokon, a hazai NB III-as csapat ellen játszotta újabb felkészülési mérkőzését csapatunk. A fordulatokkal teli találkozón 4-3-as győzelmet arattunk.

Palmes újabb egy évre a miénk!

Dátum: 2018. júl 11. 11:17

A következő bajnoki szezonban is csapatunkat erősíti majd Raúl Palmes, akit újabb egy évre kölcsönkaptunk a Budapest Honvédtól.

Mérkőzések

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC-KAZINCBARCIKA

NYÍREGYHÁZA VÁROSI STADION

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk