Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

Budafoki MTE-Kazincbarcika 1-0 (1-0)

Budafokon folytatódott március óta tartó rossz sorozatunk, ráadásul a mérkőzésen három játékosunkat is sérülés miatt kellett lecserélni.

Budafoki MTE-Kazincbarcika ÉLŐ

A 23. fordulóból elhalasztott mérkőzésen a Budafok otthonában lépünk pályára, a találkozó legfontosabb eseményeiről cikkünkben olvashatnak.

Villanyfényes hétközi

Az NB II 23. fordulójából elhalasztott Budafok-Kazincbarcika mérkőzés pótlására kerül sor szerdán a fővárosban.

Kazincbarcika-Szeged 2011 1-1 (0-0)

A második félidő elején a semmiből szerzett vezetést a Szeged, majd az egyenlítést követően a 92. percben nekünk volt meccslabdánk, de nem jött össze a győzelem.

Kazincbarcika-Szeged 2011 ÉLŐ

Az NB II 29. fordulójában a Szeged csapata ellen lépünk pályára Tiszaújvárosban. Kövessék a találkozót online szöveges tudósításunk segítségével!

Fontos mérkőzés előtt

Az elmúlt fordulók gyengébb szereplését követően kötelező a győzelem a kieső helyek közelében tanyázó Szeged ellen.

Fel kell állnunk!

A lefújást követően még csak szűkszavúan gratulált Vitelki Zoltán a Gyirmót elleni vereséget követően, azonban később már részletesebben értékelte a mérkőzést.

Kazincbarcika-Gyirmót FC Győr 2-3 (2-1)

Hiába vezettünk kétszer is a Gyirmót ellen, a vendégek a második félidőben két gólt szereztek, amivel megnyerték a találkozót.

Kazincbarcika-Gyirmót FC Győr ÉLŐ

Húsvét vasárnap 16:30-tól a Gyirmót FC Győr ellen lépünk pályára Tiszaújvárosban. A mérkőzésről online tudósítunk cikkünkben.

Ideje javítani!

Legutóbbi három bajnoki mérkőzésén mindössze egy pontot tudott szerezni csapatunk, de most vasárnap a 4. helyen álló Gyirmót ellen javíthatunk. Ősszel Győrben sikerült a győzelem!

Mérkőzések

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC-KAZINCBARCIKA

NYÍREGYHÁZA VÁROSI STADION

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk