Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Harcoljunk a pontokért!

Harcoljunk a pontokért!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Múlt vasárnap a Kozármislenyi Stadionban bravúros, 2-0-s győzelmet aratott csapatunk a liga egyik meglepetéscsapata ellen. A tabellán 5. helyen álló rivális legyőzése talán többeket meglephetett, ám játékosaink alighanem erőt tudnak meríteni a sikerből, amire szükség is lesz, hiszen az éllovas, feljutásra legesélyesebb Nyíregyháza Spartacus FC lesz a vendégünk.

Mielőtt részletesen kitérnénk a mai találkozóra, szíves figyelmükbe ajánljuk KOLOR-(GÓL)SZTORI című rovatunkat, melyben a mislenyi két gólt is jegyző, Pethő Bence nagyon extra gondolatokat osztott meg olvasóinkkal. IDE kattintva Önök is elolvashatják.

 

Csábi József vezetőedző a boon.hu számára értékelte a meccsre történő felkészülést. A tréner a Vasas elleni meccshez nyúlt vissza egy hasonlatért, ott Ferrari ellen versenyző Ladához hasonlította csapatunkat, utalva arra, hogy aktuális ellenfelünk jobb anyagi és egyéb lehetőségekkel bír. A Nyíregyháza esetében is ez a helyzet; mint Csábi József elmondta, jó erőkből állnak a vendégek, minden mellettük szól, ám a mieinknek mindenképp harcolniuk kell majd a pontokért.

 

A tabellával kapcsolatban a szakvezető utalt arra is, hogy a HR-Rent Kozármisleny elleni győzelemmel pillanatnyilag stabilan a középmezőnyben vagyunk ugyan, ám úgy vélekedett, hogy a 6. helytől lefelé senki nincs biztonságban, így nekünk is bele-bele kell nézni a „visszapillantóba”.

 

Sajnos a kezdőcsapat összeállítását tekintve is kihívásokkal szembesül a szakmai stáb, hiszen többen sérültek, de van olyan játékosunk is, akinek jelenleg még kérdéses a játéka.

A legvalószínűbb az, hogy Székely Krisztián, Papp Milán, Kovács Szilárd, Patrick Gante, Szekszárdi Milán és Csilus Tamás sem tudnak majd játékra jelentkezni.

 

Csábi József kitért arra is, hogy az őszi meccsen szervezett, alázatos játékkal képes volt a csapatunk egyenrangú ellenfélként játszani, hogy aztán a végén egy jól eltalált lövés hozza csak meg a győzelmet a hazaiaknak. A szakember szerint hinni kell abban, hogy egy-egy meccsre a két csapat közti különbségek eltüntethetőek, és a sors akár vissza is adhatja nekünk azt, hogy októberben egyetlen jól sikerült lövés döntött ellenünk.

 

A JÁTÉKVEZETŐ

 

A mérkőzés játékvezetője Hanyecz Bence lesz, aki nyolcadik alkalommal dirigál majd csapatunk számára. A Kolorcity Kazincbarcika SC eddig két győzelmet, egy döntetlent és négy vereséget jegyez a sípmester közreműködése mellett, így ez is egy olyan mérleg, amire ráfér a javítás. Hanyecz sporttárssal nemrégen találkozhattunk, hiszen a Soroksár SC elleni novemberi hazai meccsünket is ő vezette a 16. fordulóban, ahol 3-1-re győztünk. A játékvezető segítői Vrbovszki Pál és Dobos Dávid lesznek, a tartalék játékvezető pedig Lovas László.

 

MECCSINFÓ

 

A mérkőzés előtt egy órával nyitnak ki a Kolorcity Aréna kapui és jegypénztárai, s a 17 órakor kezdődő mérkőzésre U7-es apróságok kísérik majd be a csapatokat. Erdei János és Erdei Bence csapata ezt követően a félidőben egy kis bemutatót is tart majd.

 

A mérkőzés online stream-en is nyomon követhető lesz: ONLINE KÖZVETÍTÉS

 

 

CSAK A BARCIKA!!!

További híreink

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk