Kazincbarcikai Sport Club

Általános jegyinformációk

ÁLTALÁNOS JEGYINFORMÁCIÓK

A Kolorcity Kazincbarcika SC hazai mérkőzéseire előzetesen online, személyesen elővételben, illetve a mérkőzést megelőzően a helyszínen lehet belépőjegyeket váltani.

Online: https://kolorcity.hu/jegy vagy kbsc.hu/jegyvasarlas. Az online felület a 2023/2024-es bajnokság tavaszi szezonjában a mérkőzést megelőző hét csütörtökjén 10 órakor nyílik meg, majd a mérkőzés napján, három órával a találkozó kezdési időpontja előtt zárul be.

Az online vásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, belépéskor a jegyen lévő vonalkódot mobiltelefonról is be lehet olvasni.

Elővételes jegyvásárlás személyesen: a Mezey István Művészeti Központban (3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.). A személyes jegyvásárlás a mérkőzést megelőző héten, csütörtökön 10 órakor indul és a találkozót megelőző péntek estig tart. A tikettek árát készpénzben és bankkártyával egyaránt ki lehet fizetni.

A Mezey IMK nyitvatartása: hétfőtől péntekig 10.00 és 17.30 között, szombat, vasárnap, ünnepnap ZÁRVA tartanak.

Helyszíni jegyvásárlás: A Kolorcity Arénában a mérkőzés napján - általában - egy órával a találkozó kezdési ideje előtt nyitnak ki a pénztárak, hazai és vendég oldalon egyaránt. Itt érkezési sorrendben van mód belépőt váltani.Fizetési lehetőségek: készpénz és bankkártya.

Kiemelt mérkőzéseken, vagy többnapos ünnepek esetén a fenti jegyinformációk változhatnak, erről külön tájékoztatjuk szurkolóinkat!

Az esetleges várakozás elkerülése érdekében javasoljuk, hogy használják ki az elővételes vagy online jegyvásárlási lehetőségeket.

Jegyárak (hazai és vendégszektorba)

Normál: 1.700 Ft
Diák / nyugdíjas / mozgáskorlátozott: 1.300 Ft

A 7. életévét be nem töltött gyermek ingyenesen látogathatja a mérkőzéseket. A díjtalan belépés feltétele, hogy a szülő érvényes belépőjeggyel vagy bérlettel rendelkezzen. A gyermek életkorát a belépéskor hivatalos irattal igazolni kell és külön ülőhelyet nem foglalhat el a lelátón. Amennyiben a szülő külön ülőhelyet szeretne gyermeke számára, akkor diákjegyet kell vásárolnia.

A kedvezményes jegyvásárláshoz szükséges igazolványokat a vásárláskor minden esetben kérjük bemutatni. Ennek hiányában nem áll módunkban diák, nyugdíjas és mozgáskorlátozott belépőt értékesíteni!

Fontos! A találkozóra jegyet váltó személyek mindenkor kötelesek betartani a hatályos pályarendszabályokat; ezt az információs mellékletet belépés előtt, illetve előzetesen is rendelkezésükre bocsátjuk.


2023/2024 BÉRLETVÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK

A 2023/2024-es bajnokság tavaszi szezonjára 2024.január 17-én (szerdán) 10 órakor megkezdődik a jegyek és bérletek értékesítése.

Korábbi bérleteseink helyét megtartjuk, február 15-éig van lehetőségük megújítani azt, illetve új bérleteseink is eddig a határnapig tudnak bérletet vásárolni.

A tavaszii bérlet 8 bajnoki mérkőzésére jogosítja fel tulajdonosát.

A 2023/2024-es tavaszi szezon jegy- és bérlet árai:

Felnőtt mérkőzés jegy: 1.700 Ft

Diák, nyugdíjas és mozgáskorlátozott jegy: 1.300 Ft

Felnőtt bérlet a tavaszi szezonra: 9.000 Ft.

Diák, nyugdíjas, mozgáskorlátozott bérlet: 6.000 Ft.

Bérleteseink szurkolói tárgyak vásárlása esetén 20% kedvezményre jogosultak.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk