Kazincbarcikai Sport Club

Általános jegyinformáció

JEGYINFORMÁCIÓK

A Kolorcity Kazincbarcika SC hazai mérkőzéseire online a  https://kolorcity.hu/jegy vagy kbsc.hu/jegyvasarlas és személyesen a Mezey István Művészeti Központban egyaránt megvásárolhatják elővételes jegyeiket.
Az idei bajnoki szezonban lehetőséget biztosítunk a mérkőzés napján történő online jegyvásárlásra, ennek időtartamáról az aktuális mérkőzés hetén tájékoztatjuk szurkolóinkat!

Az online vásárolt jegyeket nem szükséges kinyomtatni, belépéskor a jegyen lévő vonalkódot mobiltelefonon is be lehet mutatni.

Jegyárak:

Normál: 1.500 Ft
Diák/ nyugdíjas/ mozgáskorlátozott: 1.000 Ft

A 7. életévét be nem töltött gyermek és a Kolorcity Kazincbarcika SC igazolt sportolói ingyenesen látogathatják a mérkőzéseket. Hét év alatti gyermek esetén a díjtalan belépés feltétele, hogy a szülő érvényes belépőjeggyel vagy bérlettel rendelkezzen. A gyermek életkorát a belépéskor hivatalos irattal igazolni kell és külön ülőhelyet nem foglalhat el a lelátón. Amennyiben a szülő külön ülőhelyet szeretne a gyermeke számára, akkor lehetősége van részére DIÁK JEGY VÁSÁRLÁSÁRA.

A kedvezményes jegyvásárláshoz szükséges igazolványokat a vásárláskor minden esetben kérjük bemutatni. Ennek hiányában nem áll módunkban diák, nyugdíjas és mozgáskorlátozott belépőt értékesíteni!

Online jegyvásárláshttps://kolorcity.hu/jegy vagy kbsc.hu/jegyvasarlas

Mezey István Művészeti Központ nyitvatartása:
H-P: 10.00-17.30; Szo-V.: ZÁRVA!!!

Kolorcity Aréna pénztár nyitvatartása: Egy órával a mérkőzések kezdete előtt

Kérjük, hogy lehetőség szerint elővételben, vagy online vásárolják meg a jegyeiket, így elkerülve a mérkőzés előtti sorban állást!

Mérkőzések

Eredmények

Szponzorok 

 

 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk

Tippmix