Kazincbarcikai Sport Club
http://kbsc.hu/Jól érzi magát a csapatnál

Jól érzi magát a csapatnál

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A téli átigazolási szezonban az NB III-as STC Salgótarján csapatától érkezett Barcikára Gábor Lukács József. A 19 éves játékos a nógrádi gárda színeiben 18 tétmérkőzésen szerepelt az ősszel és Vitelki Zoltántól is megkapta a bizalmat, hogy a múlt vasárnapi Szolnok elleni bajnokin bizonyíthasson. A fiatal játékos élt a lehetőséggel és góllal mutatkozott be új csapatában. A találkozót követően a Nemzeti Sport 7-es osztályzattal jutalmazta őt, ami a mezőny legjobb teljesítménye volt. A játékost eredetileg a Budafok elleni mérkőzés miatt szólaltattuk meg, gondolatait most a mérkőzéssel kapcsolatos véleménye nélkül adjuk közre.

„Nagyon jól érzem magam Barcikán, nagyon jó az összhang a csapaton belül. Először nehéz volt nekem, mert a játék sokkal gyorsabb, mint az NB 3-ban volt. Úgy gondolom, sikerült felvenni a ritmust és beilleszkedni. A Szolnok ellen nagyon jók éreztem magam a pályán, örülök, hogy kezdő lehettem. A társak nagyon sokat segítettek a pályán, a győzelem igazi csapatmunka volt. Taktikusan játszottunk és az edzésmunka is megmutatkozott. Jobbak voltunk, mint a Szolnok, megérdemelt győzelmet arattunk! Örülök, hogy olyan szurkolóink vannak, akik több kilométert is utaznak azért, hogy buzdítsák a csapatot, ez nagyon ritka, nem sok csapatnál van így.”

További híreink

Gratuláció a röplabdásoknak!

Dátum: 2018. márc 18. 09:49

A KBSC minden játékosa, vezetői, a szakmai stáb és a klub dolgozói gratulálnak a VRC Kazincbarcika csapatának a Magyar Kupa győzelemhez!

Ismét a hó az úr - elmarad a mai bajnoki!

Dátum: 2018. márc 18. 09:41

Az éjszaka ítéletidő tombolt az ország keleti felében, amely nem kímélte Nyíregyházát sem. A Városi Stadion gyepét és lelátóját vastag hóréteg borította reggelre, így a két csapat az MLSZ engedélyével a találkozó elhalasztása mellett döntött. A mérkőzés április 25-én kerül pótlásra.

Sigér Ákos három pontot vár

Dátum: 2018. márc 17. 10:00

Csapatunk egyik alapembere, Sigér Ákos osztotta meg velünk gondolatait a Nyíregyháza elleni mérkőzés előtt.

Szpari-KBSC 40. alkalommal

Dátum: 2018. márc 16. 20:49

Nyíregyházán szerepel csapatunk az NB II 25. fordulójában. A két csapat negyvenedik alkalommal csap össze egymással tétmérkőzésen.

Mérkőzések

KAZINCBARCIKA - DOROGI FC

TISZAÚJVÁROSI SPORTCENTRUM

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk