Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/SOROKSÁRON FOLYTATÓDIK A PONTVADÁSZAT

SOROKSÁRON FOLYTATÓDIK A PONTVADÁSZAT

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Ismét egy sűrű hét áll csapatunk előtt, hiszen holnap Soroksáron bizonyíthatunk a bajnokság tizenkettedik fordulójában, majd szerdán MOL Magyar Kupa mérkőzést játszunk a Zalaegerszeg ellen, szombaton pedig a Tiszakécske csapatát látjuk vendégül a Kolorcity Arénában. 


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Csapatunk a tabella hatodik helyéről várja a holnapi mérkőzést. Idei mérlegünk mondhatni kiegyenlített eddig, hiszen öt győzelünkhöz egy döntetlen és szintén öt vereség adódik. Az idényt hazai pályán a kezdtük a Dorog elleni győzelemmel, amit a súlyos 6-1-es békéscsabai vereség követett, majd legyőztük a Budafok, a Mosonmagyaróvár és a Kozármisleny csapatait. A hatodik fordulóban egy kiélezett mérkőzésen maradtunk alul egy góllal a megyei rivális, DVTK otthonában, majd hazai pályán sikert könyvelhettünk el a Csákvár ellen. Ezt követően azonban egy kevésbé sikeres szériát tudhatunk magunk mögött, hiszen a Nyíregyháza elleni vereséget egy az ETO-val való pontosztozkodás és két a Szombathely és a Siófok elleni vereségek követtek. Utóbbi kifejezetten fájó volt csapatunk számára, hiszen hiába egyenlítettünk, majd szereztük meg a vezetést is nagyon hosszú idő után mégis pont nélkül maradtunk hazai pályán. Azonban ez már a múlt, holnap lehetőségünk nyílik megkezdeni egy újabb sikeres sorozatot, így gondolja ezt játékosunk Süttő Attila is.

"Nehéz sorozat előtt állunk, egy hét alatt három meccset játszunk ezért nagyon fontos lenne hogy három ponttal térjünk haza Soroksárról! Szervezett, jó csapattal fogunk találkozni de azt gondolom megfelelően készültünk a héten a mérkőzésre és meg van taktikánk ahhoz hogy begyűjtsük mind a három pontot! Igaz most csak a holnapi találkozóra koncentrálunk, de ne felejtsük el, hogy jövő héten két fontos hazai mérkőzésünk is lesz, ahol kifejezetten szükségünk van szurkolóink támogatására! Hajrá Barcika!"

SOROKSÁR SC

. A Soroksár két a Kozármisleny és a DVTK elleni győzelmekkel kezdte az idényt, melyet Csákvár elleni 2-2-es döntetlen és egy a Nyíregyháza elleni vereségek követtek. A negyedik és az ötödik fordulóban osztozkodtak a pontokon az ETO-val és a Szombathellyel, a hetedikben legyőzték a Siófokot, majd a válogatott szünetet megelőzően ikszeltek a Szegeddel. Első októberi mérkőzésükön Zamostny Balázs góljával győzte le őket a Tiszakécske, ezt a vereséget az Ajka elleni hétközi mérkőzésen két gólos győzelemmel feledtették szurkolóikkal. A Soroksár utolsó bajnokiját a tabellát vezető és veretlen Pécs otthonában játszotta, ahol Hudák Martin huszadik percben szerzett találatára, a korábban Kazincbarcikán is megfordult Tóth-Gábor Kristóf válaszolt két góllal, így pont nélkül maradt a Sori. 

 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

A hazai csapat tájékoztatása szerint a Soroksár mérkőzéseire a felnőtt belépő ára hazai és vendég szurkolóknak egységesen  1200 forint, míg a kedvezményes diák/ nyugdíjas/ mozgáskorlátozott belépő 700 forintba kerül, tíz év alatti gyermekek ingyen tekinthetik meg azt. A Szamosi Mihály Sporttelepet csapatunk szurkolói a Haraszti út felől közelítsék meg, ahol a vendég bejárat és lelátó is található.

 

A Soroksár SC - Kolorcity Kazincbarcika SC találkozót Molnár Attila vezeti majd, asszisztensei Aradi József és Vörös Dániel lesznek, a tartalék játékvezetőként pedig Jakab Árpád lesz jelen. A mérkőzésről honlapunkon élő szöveges közvetítéssel jelentkezünk és közösségi média felületeinken is informálódhatnak majd az aktuális állásról.
 

Merkantil Bank Liga 12. forduló
2022. OKTÓBER 16. 13:00
SOROKSÁR SC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

 

A TIZENKETTEDIK FORDULÓ

A Merkantil Bank Liga tizenkettedik fordulójában rendszerint mind a húsz NB2-es csapat pályára lép a hétvégén. Mivel a Nyíregyháza ma kora délután Sényőn fogadta a Dorogot, ahol a vendégek egy gólos győzelmet könyvelhettek el, illetve cikkünk megjelenése előtt döntetlennel ért véget az ETO FC Győr - Szentlőrinc összecsapás is. Ennek oka, hogy a Győr és a Nyíregyháza csapatai kedden játszanak a MOL Magyar Kupa soron következő negyedik fordulójában. A holnapi vasárnapi játéknapon két mérkőzés kezdődik majd 13:00-kor, a DVTK 15:00-tól fogadja a Budafokot, négy találkozót rendeznek meg 17:00-tól, illetve a Szombathelyi Haladás - MTK Budapest összecsapáson 20:00-kor hangzik majd el a kezdést jelző sípszó.
A tizenkettedik forduló párosításai a következőek:

2022. október 15.
13:00
NYÍREGYHÁZA
SPARTACUS FC
DOROGI FC
2022. október 15.
17:00
ETO FC GYŐR SZENTLŐRINC
2022. október 16.
13:00
SOROKSÁR SC KOLORCITY
KAZINCBARCIKA SC
2022. október 16. 
13:00
AQVITAL FC
CSÁKVÁR
BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
2022. október 16.
15:00
DVTK BUDAFOKI MTE
2022. október 16.
17:00
FC AJKA SZEGED-CSANÁD
GROSICS AKADÉMIA
2022. október 16.
17:00
TISZAKÉCSKEI LC PMFC
2022. október 16.
17:00
BFC SIÓFOK GYIRMÓT FC GYŐR
2022. október 16.
17:00
HR-RENT
KOZÁRMISLENY
CREDOBUS
MOSONMAGYARÓVÁR 
2022. október 16.
20:00
SZOMBATHELYI
HALADÁS
MTK BUDAPEST

További híreink

A legnagyobb múltú csapat érkezik

Dátum: 2024. ápr 26. 15:30

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd csapatát látjuk vendégül

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk