Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Ma 17 órától Kolorcity Kazincbarcika - HR-Rent Kozármisleny!

Ma 17 órától Kolorcity Kazincbarcika - HR-Rent Kozármisleny!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Erős menet végén ma a Kozármisleny csapata érkezik a Kolorcity Arénába, az a csapat, akivel szemben egyébként hibátlan a mérlegünk, és az a csapat, aki az elmúlt három meccsen szintén nem hibázott. Az idei bajnoki évadot tekintve pedig kitűnően teljesít.

 

Ami minket illet: a vasárnap-szerda-vasárnap ritmusú 8-9-10. fordulóból eddig 2 ponttal jöttünk ki, a BVSC-ZUGLÓ csapata ellen hazai pályán, míg a Csákvár otthonában idegenben szereztünk 1-1 pontot.

Van tehát feladat a mai, 10. fordulóban (is), ráadásul a helyzetünket jó néhány sérülés és egy eltiltás is nehezíti. Ádám Ferenc két sárga lapos figyelmeztetés utáni, határozat nélküli eltiltást kapott 1 soron következő nagypályás bajnoki mérkőzésre, Nico, Papp Milán, Pekár Laci, Szabó Balázs és Csilus Tamás pedig kisebb-nagyobb sérülésekkel bajlódnak.

De nem zuhanunk össze a problémák kapcsán, egyébként is azt szokták mondani, teher alatt nő a pálma…

 

Csábi József vezetőedző:

A három meccses széria és a menetközben bejött sérülések miatt kicsit rotálnom kell(ett) a keretet szerdára, s Csákváron is voltak kényszerű cserék. A hét nap alatt három mérkőzés nagyon nem egyszerű, ahogy már szerdán is mondtam, ilyenkor a megfelelő szintű és minőségű regenerálás a legfontosabb. Valószínűleg ismét lesznek hiányzók, s emiatt is egy nagyon nehéz meccsre van kilátás a jó formában lévő Kozármisleny ellen. Ez a feladat, amit legjobb tudásunk szerint kell megoldani, s hazai pályán pontot, pontokat szerezni.

A mérkőzés 17 órakor a Kolorcity Arénában lesz, a csapatokat az U7-es csapat apróságai fogják bekísérni, akik a szünetben egy rövid bemutatóval is kedveskednek majd a közönségnek.

Szintén vendég lesz a stadionban a GreenPlan VRCK csapata, akik kiváló egyesületi együttműködés keretében érkeznek szurkolni a Kolorcity Kazincbarcikának.

 

További híreink

Irány Budafok!

Dátum: 2023. dec 01. 10:00

A 17. fordulóban egy olyan csapat otthonába utazunk, akik egy nagyon jó kezdés után „visszább estek”, s most újra szeretnének rátalálni a helyes útra!

Magabiztos és nagyarányú győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2023. nov 30. 05:15

Holnap a bajnoki idény záró meccse jön, hazai pályán fogadjuk a Debreceni Sportcentrum csapatát.

Ma újra pályán az U14!

Dátum: 2023. nov 30. 05:00

Az ősz záró mérkőzése lesz a mai, melyet megelőzően a Cigánd ellen egy pontot szereztünk.

Tizenöt gól a záró mérkőzésen!

Dátum: 2023. nov 30. 04:38

Nemcsak gólzáporos, de fordulatos is volt az U13 őszi utolsó mérkőzése.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk