Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Ma 17 órától Kolorcity Kazincbarcika - HR-Rent Kozármisleny!

Ma 17 órától Kolorcity Kazincbarcika - HR-Rent Kozármisleny!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Erős menet végén ma a Kozármisleny csapata érkezik a Kolorcity Arénába, az a csapat, akivel szemben egyébként hibátlan a mérlegünk, és az a csapat, aki az elmúlt három meccsen szintén nem hibázott. Az idei bajnoki évadot tekintve pedig kitűnően teljesít.

 

Ami minket illet: a vasárnap-szerda-vasárnap ritmusú 8-9-10. fordulóból eddig 2 ponttal jöttünk ki, a BVSC-ZUGLÓ csapata ellen hazai pályán, míg a Csákvár otthonában idegenben szereztünk 1-1 pontot.

Van tehát feladat a mai, 10. fordulóban (is), ráadásul a helyzetünket jó néhány sérülés és egy eltiltás is nehezíti. Ádám Ferenc két sárga lapos figyelmeztetés utáni, határozat nélküli eltiltást kapott 1 soron következő nagypályás bajnoki mérkőzésre, Nico, Papp Milán, Pekár Laci, Szabó Balázs és Csilus Tamás pedig kisebb-nagyobb sérülésekkel bajlódnak.

De nem zuhanunk össze a problémák kapcsán, egyébként is azt szokták mondani, teher alatt nő a pálma…

 

Csábi József vezetőedző:

A három meccses széria és a menetközben bejött sérülések miatt kicsit rotálnom kell(ett) a keretet szerdára, s Csákváron is voltak kényszerű cserék. A hét nap alatt három mérkőzés nagyon nem egyszerű, ahogy már szerdán is mondtam, ilyenkor a megfelelő szintű és minőségű regenerálás a legfontosabb. Valószínűleg ismét lesznek hiányzók, s emiatt is egy nagyon nehéz meccsre van kilátás a jó formában lévő Kozármisleny ellen. Ez a feladat, amit legjobb tudásunk szerint kell megoldani, s hazai pályán pontot, pontokat szerezni.

A mérkőzés 17 órakor a Kolorcity Arénában lesz, a csapatokat az U7-es csapat apróságai fogják bekísérni, akik a szünetben egy rövid bemutatóval is kedveskednek majd a közönségnek.

Szintén vendég lesz a stadionban a GreenPlan VRCK csapata, akik kiváló egyesületi együttműködés keretében érkeznek szurkolni a Kolorcity Kazincbarcikának.

 

További híreink

Jegyinfók a Haladás elleni találkozóra

Dátum: 2024. máj 02. 14:00

A 31. forduló mérkőzésére a megújult sportkomplexumban kerül sor.

Bajnokavatás elhalasztva, Ajkán kapott ki a Spartacus

Dátum: 2024. máj 01. 09:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 30. fordulójára.

Oda-vissza legyőztük a Honvédot, s a tabellán is megelőztük

Dátum: 2024. ápr 29. 18:00

Csábi József: ez a meccs a szív diadala volt!

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk