Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/375 nap után, győztes meccsen tért vissza az NB2-be

375 nap után, győztes meccsen tért vissza az NB2-be

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

2022. október 19.

Nagyjából egy évvel ezelőtt emlékezetes kupamérkőzést játszottunk a Zalaegerszeggel. A találkozó 66. percében – mint utólag kiderült súlyos – sérülést szenvedett Szekszárdi Tamás, csapatunk védője. A diagnózis elülső keresztszalag-szakadás volt, műtét, majd rendkívül hosszú rehabilitáció várt a játékosra, aki mindvégig aktív tagja maradt a csapatnak, s a Kolorcity családnak.

 

2023. január 04.

A Kolorcity Kazincbarcika első téli igazolása Szekszárdi Milán, Tamás akkor 21 éves öccse, aki a Paks csapatától érkezett hozzánk kölcsönbe. Innentől kezdve még egy újabb inspiráció és cél lebegett NagySzeki szeme előtt, hogy testvérével együtt és egyszerre játszhasson a Kazincbarcika színeiben.

 

2023. május 21.

A Szentlőrinc elleni sikerünkkel bebiztosítjuk NB2-es tagságunkat erre a szezonra is. Szekszárdi Tamás még nem áll készen a játékra, Milán kölcsönszerződése lejár, és egy álom elillanni látszik…

 

2023. június 29.

Milán visszatér Kazincbarcikára és újabb egy évig biztosan a Kolorcity játékosa lesz. Talán nincs is már olyan messze az az álom…

 

2023. augusztus 13.

A súlyos sérülését követő 297. napon újra NB2-es kispadon ül Szekszárdi Tamás. Többször játszik fiókcsapatunkban, hogy visszanyerje régi önmagát, de a Merkantil Bank Ligában történő visszatérése még várat magára.

 

2023. október 29.

A 76. percben, egy nem is akármilyen mérkőzésen élesben is felfuthatott a Bozsik Aréna gyepére NagySzeki. A csapatban pedig ott van testvére, Szekszárdi Milán is. A két Szeki együtt, egyszerre, közel húsz percen át, egy fantasztikus siker és közös ünneplés a csapattal, no és a tesóval.

 

Nagyon hosszú út volt, amit megtettem az elmúlt egy évben, el sem tudom mondani mennyire hosszú és nehéz…

A legnehezebb talán a sérüléstől a műtétig való várakozás, illetve ez az utolsó időszak volt. A kőkemény rehabilitációtól nem féltem, mert a kemény munkával sohasem volt problémám. Az első augusztusi kispados nevezésemet egy nagyon kedves gesztusként éltem meg Csábi József vezetőedzőtől és a stábtól, s ez még nagyobb löketet adott arra, hogy mindent megtegyek a pályára lépésért, még keményebb munkát végezzek. Ezt megelőzően is szinte mindig ott voltam a csapattal, de ez nyilván teljesen más volt, nem a lelátón szurkoltam, hanem újra az öltözőben teljes jogú játékosként készültem egy bajnokira. Bár azt hozzáteszem, hogy nem tudom, hogy hol rosszabb igazából, a lelátón vagy a padon izgulni, talán az utóbbi azért jobb valamivel, mert tűzközelben lehettem … - mondta Szekszárdi Tamás.

 

 

Szeki tehát óriási utat járt be a visszatérésig, de MR Mosoly végig rendkívüli erővel és kitartással dolgozott. Már a műtétet követően, mankóval a hóna alatt is szinte mindenhova elkísérte a csapatot, biztosan sokan emlékeznek egy öltözői öröm-videóra, amikor botjával csápolt a többiekkel Tomi.

Az pedig, hogy egyszerre játszhasson az öccsével a Kazincbarcika színeiben tényleg egy nagyon komoly cél volt, egy olyan álom, amit most elért(ek).

 

 

Nagyon szoros a kapcsolatunk Milánnal, nagyon jó testvérek vagyunk és nekünk ez tényleg egy óriási dolog! El sem hittem, amikor nekem szóltak, hogy be fogok állni, pedig már nagyon vártam ezt a pillanatot. Ott izgultam a többiekkel a bemelegítő zónában és néhány perccel később már újra játszhattam. A beállásom után pár másodperccel már túl voltam az első sikeres szerelésen, s hallottam a testvérem dicsérő hangját. Akkor már úgy éreztem magam, mintha nem hogy egy év, de egy hét sem maradt volna ki! Megcsináltam és erősebb vagyok, mint valaha! El sem tudom mondani, milyen boldog vagyok, s ráadásul egy ilyen meccsen térhettem vissza, ez fantasztikus!

Most még egy nagy "energiabombát" kaptam, s mindennap azon dolgozom, hogy minél jobb legyek és minél többet tudjam segíteni csapatomat, a Kolorcity Kazincbarcikát!

Köszönettel tartozom Dr. Majzik Ernőnek, aki elvégezte az operációt; két nagyszerű embernek, gyógytornásznak, Varró Tinának és Rácz Annának, a családomnak és a páromnak, akik nemcsak elviseltek, de mellettem is álltak a nehéz időszakokban. Köszönet és hála Istennek, s mindenkinek, aki ehhez csak egy kicsit is hozzátett!

 

 

További híreink

Bajnokavatás elhalasztva, Ajkán kapott ki a Spartacus

Dátum: 2024. máj 01. 09:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 30. fordulójára.

Oda-vissza legyőztük a Honvédot, s a tabellán is megelőztük

Dátum: 2024. ápr 29. 18:00

Csábi József: ez a meccs a szív diadala volt!

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk