Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Parázs meccs és két (ön)gólos vereség az éllovas otthonában

Parázs meccs és két (ön)gólos vereség az éllovas otthonában

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A találkozóra készülve Csábi József vezetőedző egyetlen helyen változtatott a Haladás ellen itthon ikszelő kezdőcsapaton. Kurdics Levente került ki a kezdőből, helyére a diósgyőri Jurek Gábor került. Heil Valter sípcsontja a múlt heti fordulóban csúnyán megsérült, de szerencsére szépen javult, így csapatkapitányunk vállalta a játékot.

 

A találkozót a hazaiak kezdték jobban, Huszár Marcell a 6. percben ziccerben lépett ki, de hat méterről laposan mellé lőtt. A 13. percben tűzijáték alakult ki Tóth Balázs kapuja előtt, Claudiu Bumba közeli lövését Papp Milán blokkolta a gólvonal előtt. A kapunk nem szabadult fel, Bumba ismét lőhetett pár másodperccel később, de fölé szállt a labda.

 

 

Később csillapodott a nyomás, Mamady Diarra távoli lövése messzire elkerülte a kaput a 23. percben. Időközben egyrészt bátor letámadással, másrészt időnként ígéretes kontrákkal igyekeztünk előre. A 30. percben egy jobbról beívelt szabadrúgásra Papp Milán érkezett a hosszú oldalon, de kapáslövését könnyedén védte Ruisz Barnabás.

 

A játékrész hajrájára kifejezetten felbátorodtak a mieink, Jurek tizenötről leadott lövése Pinte Patrik akadt el, majd az utolsó támadást ismét Jurek zárta közeli lövéssel, ezúttal azonban Szépe János állt a labda útjába. A biztató finis után 0-0-s állással fordulhattak a csapatok.

 

 

A második félidőt is motiváltan kezdte a csapatunk, nem látszott markánsan, hogy melyik csapat pályázik feljutásra, hiszen sorjában láthattunk barcikai támadásokat. Ezek közül Pinte Patrik került a legközelebb a ziccerhez, de kapu előtti cselét Szépe lefülelte.

 

Az 52. percben aztán szinte a semmiből vezetést szerzett az ETO FC. Diarra húzott el a jobb szélen, miután a földre ráncigálta Papp Milánt, majd az alapvonalról középre lőtt, ahol Heil Valter lábáról a kapunkba pattant a labda. A gól alaposan megváltoztatta a játék képét, újra a győriek domináltak, az 54. percben Michal Skvarka került ziccerbe, tizenkét méterről tisztán lőhetett el egy legurított labdát, de nem találta el a kaput.

 

A következő percekben lassan magához tért a csapat, amikor a 66. percben ismét jött a hidegzuhany. Ezúttal a bal szélről érkezett Csontos Dominik beadása, ami Diarrát kereste, aki Kotula Mátéval egyszerre érkezett a labdára, ami játékosunkról a kapu bal alsó sarkába pattant.

Becsületére legyen mondva a csapatnak, hogy ezután sem adták fel. Pinte Patrik a 70. percben ugrott ki a felezővonalnál nagy helyzetben, Deian Boldor pedig szabálytalanul állította meg, amiért megkapta a második sárga lapját, így kiállították. A gólokkal ellentétben a piros lap nem volt előzmények nélküli, a zöld-fehérek már az első félidőben is gyakran durvábban szereltek..

 

 

A hazaiak emberhátrányban tudatosan és taktikusan lassították a játékot, de továbbra is veszélyesen kontráztak, a mieink hiába próbálkoztak az éllovas védelmének feltörésével. Nem csillapodtak a kedélyek sem, a játékosok kakaskodásai mellett nem sokkal később Antonio Munoz, a hazaiak vezetőedzője is megkapta második sárga lapját a folyamatos reklamálásért, illetve egy labdaelrúgásért, így a lelátóról követhette tovább a találkozót.

 

A hajrában nem tudtunk már érdemi gólhelyzetet kialakítani, így maradt a 2-0-s végeredmény. Az éllovas dolgát alaposan megnehezítettük ugyan, de sajnos ezúttal pont nélkül jönnek haza a fiúk, nem sikerült megtörni a Győr elleni nyeretlenségi szériát.

 

Folytatás a válogatott szünet után, november 26-án 13 órától a Kolorcity Arénában a Soroksár SC ellen.


JEGYZŐKÖNYV

 

ETO FC GYŐR–KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 2–0 (0–0)
Vezette: Molnár Attila (Szalai Dániel, Vörös Dániel)
Gólszerzők: Heil (öngól) 52’, Kotula M. (öngól), 66’
Kiállítva: Boldor (második sárga lap után) 70’, illetve Antonio Munoz a kispadról (második sárga lap után) 81’

 

ETO FC GYŐR
Ruisz – Vera, Szépe, Boldor, Vianna (Csontos D. a szünetben) – Anton, Vingler (Tóth R. 60’), Bumba, Skvarka (Lacza A. 84’), Diarra (Kovács M. 72’) – Huszár (Riquelme 60’).
Vezetőedző: Antonio Munoz

 

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
Tóth B. – Ternován (Kurdics L. 64’), Heil, Szekszárdi M. (Ádám F. 77’), Papp M., Kotula M. – Csatári, Kártik (Székely K. 64.), Pekár – Jurek (Csilus T. 64’), Pinte (Csilus Á. 87’).
Vezetőedző: Csábi József


MESTERMÉRLEG

 

Antonio Munoz, az ETO FC Győr vezetőedzője

Nehéz volt a mai találkozó, ahogy erre számítottunk is előtte. Jól kezdtük a meccset, három nagy helyzetünk is volt, amik kimaradtak ugyan, de kontrolláltuk a játékot, a vendégeknek nem is volt helyzete. A második félidőben is jól kezdtünk, a gólok meghozták az önbizalmunkat is, így magabiztosan nyerni tudtunk. Zsinórban harmadik meccsünkön nem kaptunk gólt, ami fontos számunkra.

 

Csábi József, a Kolorcity Kazincbarcika SC vezetőedzője

Gratulálok a hazai csapatnak, rúgtunk két gólt, de nem mi nyertünk. Az első félidőben, az első negyedórát leszámítva egy nagyon jó meccset játszottunk. Büszke vagyok a csapatomra, mert jól és bátran játszottunk egy olyan ETO-val szemben, amely sok jó külföldi labdarúgóval állt fel. Az ellenfelünk nem tudott a kapuba találni, de mi ezt megtettük helyettük. Sajnálom, mert több volt ebben a meccsben, de az ellenfél játékosai más kalibert képviselnek ebben az osztályban, nem véletlenül állnak ott, ahol.


Szurkoljunk a válogatottnak a sorsdöntő selejtezőkön,

majd találkozzunk két hét múlva az Arénában is,

hogy újabb győzelembe hajszoljuk a csapatunkat!

 

Hajrá, Vegyész! Hajrá, Barcika!

További híreink

Oda-vissza legyőztük a Honvédot, s a tabellán is megelőztük

Dátum: 2024. ápr 29. 18:00

Csábi József: ez a meccs a szív diadala volt!

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk