Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Pontért, pontokért harcolunk ma!

Pontért, pontokért harcolunk ma!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Ma 14 órától a PMFC Stadionban lép pályára Csábi József legénysége, akik az első fordulóban, egy drámai végjátékkal Kazincbarcikán tartották a három pontot.

Fantasztikus utolsó pillanatos gól volt, eufórikus élménnyel, és nagyon pozitív mentális töltettel.

 

Pont olyan volt az idénynyitó mérkőzés, mint amilyenre előzetesen számítottunk – mondta Csábi József a találkozót követően. - Egy új szemléletű, a bennmaradásért keményen küzdő csapattal találkoztunk. Új edző, új játékosok, plusz motiváció. Az Óvár nagyon keményen beleállt a találkozóba, s hiába domináltunk, nem tudtunk gólt lőni. A második félidőben ez kicsit visszavetette a csapatot, de a cserék után ismét mi irányítottunk, majd a találkozó utolsó percében győztünk. S ez mindennél fontosabb volt.

 

A győzelemmel csapatunk felkúszott a tabella hetedik helyére, éppen soros ellenfelünk, az azonos pontszámmal álló Pécs elé. A Nemzeti Sport két játékosunkat is a forduló legjobb tizenegyébe „pontozott”, a gólszerző Kotula Máté mellett újoncunk, Pethő Bence is válogatott lett.

 

A héten a csapat tovább készült a tavaszi szezonra, az értékelés, elemzés, majd pécsi taktika mellett jó néhány esemény is történt. Király Mátyás személyében egy fiatal, tehetséges kapust igazoltunk, a hálóőr élete első profi szerződését írta alá Kazincbarcikán.

Életműdíjat kapott csapatunk trénere, Csábi József; egykori klubja, a Kispest így kívánta megköszönni mindazt, amit vezetőedzőnk értük tett.

 

Tovább folytatta a rehabilitációt két sérültünk, Fejes Ádám és Kurdics Levente is.

Élete első élvonalbeli meccsét játszotta hétközben Bánhegyi Bogdán anyaegyesülete, a Diósgyőr színeiben, míg a kispadon a másik kapus Tóth Balázs volt. S bár a nálunk vasárnap kiválóan védő Bogesz egy vesztes mérkőzésen mutatkozott be az NB1-ben, biztos, hogy szép karrier vár a rendkívül tehetséges és szimpatikus fiatalemberre.

A DVTK kooperáció véglegesítése az előttünk álló héten fog megtörténni; a mai találkozón Tóth Balázs, Csatári Gergő és Vincze Dániel szerepelhet a KBSC keretében.

 

Csábi József vezetőedző a mérkőzést megelőzően már nyilatkozott közösségi oldalunknak:

 

Egy nagyon fontos hazai győzelemmel indítottuk a tavaszt, ami mentálisan rengeteget jelent. Tudjuk, hogy a Pécs egy nagyon jó és stabil csapat, kevés gólt kapott ősszel, így egy kiegyensúlyozott taktikai csatára számítok. Nem feltett kézzel lépünk pályára, s ponttal vagy pontokkal szeretnénk hazatérni majd.

A találkozót a PMFC élőben közvetíti, a linket a mérkőzést megelőzően közzétesszük valamennyi online felületünkön.

 

MA IS, CSAK A BARCIKA!!!

További híreink

Erős Gábor nagyinterjújának második része

Dátum: 2024. jún 23. 10:00

Az első részben megismerhették Gábor játékosmúltját, edzővé válásának folyamatát és filozófiáját, no és egy kicsit már a kazincbarcikai tervekről is szó esett.

Ismerjék meg egy kicsit jobban Erős Gábort!

Dátum: 2024. jún 22. 08:00

"Amíg az ember nem találkozik szembe azzal a helyzettel, hogy abbahagyja a futballt és elindul valamilyen más úton, addig nem nagyon érzékeli, fogja fel azt, hogy micsoda különbséget is jelent ez valójában."

Erős Gábor lett a Kolorcity Kazincbarcika vezetőedzője!

Dátum: 2024. jún 14. 11:45

A 43 éves szakember ma írta alá szerződését, így a Merkantil Bank Liga 2024/2025-ös szezonjának Erős Gábor irányításával vág neki a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata a második vonalban.

Kotula Máté is az élvonalban folytatja!

Dátum: 2024. jún 03. 10:00

Kölcsönjátékosunk is kiváló szezont futott és az NB1-es Kecskemétre igazol.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk