Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Képesek vagyunk bravúrokra

Képesek vagyunk bravúrokra

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Csapatunk a múlt hét végén fájó vereséget szenvedett a Tiszakécskei LC otthonában, de nincs idő keseregni, hiszen április 28-án vasárnap már a Budapest Honvéd elleni hazai rangadó vár ránk, melyre a fiúk gőzerővel készülnek.

 

A tiszakécskei meccsen nem ülhetett a kispadon vezetőedzőnk, Csábi József, aki a Nyíregyháza Spartacus elleni hazai találkozón – egy héttel korábban – piros lapot kapott. A tréner egy mérkőzésre szóló eltiltása így letelt, tehát ezúttal újra ott lehet a pálya szélén a Honvéd ellen, így ismét ő értékelte a csapat jelenlegi helyzetét a boon.hu megkeresésére.

 

Csábi József elismerte, a Kécske elleni első húsz perc „nem stimmelt”. Mint mondta, ebben a periódusban olyan helyzetbe hoztuk magunkat, amelyet már nem lehetett korrigálni, s ennek oka a koncentráció hiánya volt, melyet nem engedhetünk meg sehol, senki ellen. Hozzátette, erről a szakaszról külön is beszélgetett a szakmai stáb a játékosokkal annak érdekében, hogy ilyesmi ne fordulhasson újra elő.

Vezetőedzőnk kitért rá, hogy továbbra is többen hiányoznak a keretből. Biztosan nem játszhat sérülés miatt Varga József és Patrick Gânțe, valamint eltiltás miatt az ötödik sárga lapját begyűjtő csapatkapitány, Heil Valter sem lehet a pályán. Van esély ugyanakkor a sérülésből lábadozó Papp Milán és Székely Krisztián visszatérésére, Pinte Patrik eltiltása pedig letelt, így házi góllövőlistánk vezetője is újra pályára léphet.

Csábi József nem rejtette véka alá, hogy a Honvéd sokat jelent számára, hiszen játékosként több mint kétszáz alkalommal húzhatta magára a kispestiek mezét, a csapat szurkolóitól nemrégiben életmű díjat is kapott. Hozzátette ugyanakkor, hogy az érzelmeket most is félreteszi, s a Kolorcity Kazincbarcika SC edzőjeként azon dolgozik, hogy csapatunk meg tudja lepni a Honvédot, csakúgy, mint ősszel.

 

A JÁTÉKVEZETŐ

A találkozó játékvezetője Szigetvári Márk lesz. A huszonkilenc esztendős sporttárs ténykedése mellett ez lesz a kilencedik meccsünk. Az eddigi nyolc találkozóból hármat nyertünk meg és hármat vesztettünk, két döntetlen mellett. Szigetvári Márk munkáját az oldalvonal mellett Ifj. Varga Gábor és Tőkés Róbert segítik majd, a tartalék játékvezető pedig Takács Ákos lesz.

 

MECCSINFÓK

A vendégszektor már hétközben megtelt, a hazai pénztár egy órával a mérkőzés előtt, vagyis 16 órakor nyit majd ki.

Akik nem tudnak személyesen részt venni a találkozón, azok online stream-en nézhetik azt, illetve közösségi oldalainkon extra tartalmakkal együtt lesz lehetőségük nyomon követni a történéseket.

További híreink

Több száz élvonalbeli mérkőzéssel a lábában érkezett új igazolásunk

Dátum: 2024. júl 16. 21:00

Bódi Ádám a Kolorcity Kazincbarcika játékosa!

Szűk két hét múlva, július utolsó vasárnapján, este hét órakor kezdődik az új szezon!

Dátum: 2024. júl 16. 10:00

Idegenben, a Csákvár otthonában játssza első mérkőzését Erős Gábor csapata.

Vasárnap dupla mérkőzés!

Dátum: 2024. júl 15. 17:00

Elkezdődött a felkészülés negyedik hete.

Rutinos, élvonalbeli tapasztalattal is rendelkező belső védő csatlakozott csapatunkhoz!

Dátum: 2024. júl 11. 12:30

Polgár Kristóf 2016 júliusában mutatkozott be az NB1-ben.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk