Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A Kolorcity Kazincbarcika SC – Budapest Honvéd mérkőzésen történt rendkívüli esemény kapcsán a Kolorcity Kazincbarcika Sport Club belső vizsgálatot indított. Emellett a Magyar Labdarúgó Szövetség rendelkezésére bocsátott minden olyan videó felvételt és fotót, ami a történtek mielőbbi pontos feltárását segíti elő. A belső és az egyéb vizsgálatok jelenlegi szakaszában az ügy kapcsán további információkat nem tudunk megosztani a közvéleménnyel.

Ugyanakkor szeretnénk hangsúlyozni, hogy klubunk elítél mindenfajta rasszista megnyilatkozást, s a vendégszurkolók egy csoportjának rasszista és erőszakos cselekedeteit; továbbá azt is, hogy a rendbontás helyreállítása során a biztonsági személyzet – a klub szerződéses partnere – vélhetően aránytalanul lépett fel.

Ezért elnézést kérünk azoktól a szurkolóktól, akiket az incidens során vétlenként ért kellemetlenség, mert rasszista és erőszakos cselekményeknek eddig sem volt, és nem is lesz helye sportlétesítményeinkben.

Szeretnénk, ha klubunkat, csapatainkat nem ezen ügy alapján ítélnék meg, mert a Kolorcity Kazincbarcika Sport Club mérkőzésein a családok, gyerekek, szimpatizánsok és szurkolók eddig biztonságban, nyugalomban és békességben vehettek részt. S a jövőben is erre fogunk törekedni, a belső- és egyéb vizsgálatok eredményeit is figyelembe véve.

A történtek kapcsán a rendőrség is vizsgálatot indított, ennek kapcsán a B-A-Z Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya illetékes.

További híreink

Több száz élvonalbeli mérkőzéssel a lábában érkezett új igazolásunk

Dátum: 2024. júl 16. 21:00

Bódi Ádám a Kolorcity Kazincbarcika játékosa!

Szűk két hét múlva, július utolsó vasárnapján, este hét órakor kezdődik az új szezon!

Dátum: 2024. júl 16. 10:00

Idegenben, a Csákvár otthonában játssza első mérkőzését Erős Gábor csapata.

Vasárnap dupla mérkőzés!

Dátum: 2024. júl 15. 17:00

Elkezdődött a felkészülés negyedik hete.

Rutinos, élvonalbeli tapasztalattal is rendelkező belső védő csatlakozott csapatunkhoz!

Dátum: 2024. júl 11. 12:30

Polgár Kristóf 2016 júliusában mutatkozott be az NB1-ben.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk