Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Csak előre kell tekintenünk!

Csak előre kell tekintenünk!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Az elmúlt hétvégén Szombathelyen aratott győzelmével a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata bebiztosította bennmaradását a másodosztályban. Csapatunk már biztosan ott lesz a Merkantil Bank Liga 2024/2025-ös szezonjának rajtvonalánál, ahol az idei tizennyolc helyett már csak tizenhat csapatnak jut majd hely.

 

Ennek megfelelően a soron következő fordulóra pozitív hangulatban zajlott a felkészülés, melyről Csábi József vezetőedző is szokás szerint beszámolt a boon.hu számára.

 

A tréner emlékeztetett, a korábbi fordulók előtt mindig azt mondta, hogy előre kell tekintenünk, ugyanakkor azt is rendre hangsúlyozta, hogy a visszapillantót is figyelnünk kell. Ez a helyzet változott meg most, hiszen a bennmaradás bebiztosításával immár tényleg csak előre kell tekintenünk.

A feljutásra is esélyes ETO FC Győr érkezik hozzánk vasárnap késő délután, ami Csábi József szerint kiváló lehetőség arra, hogy a csapat igazolja az eddig elért eredmények jogosságát. Hátradőlni nem lehet, egy jó csapat ellen kell most a legjobb teljesítményt nyújtanunk, megnehezíteni a dolgukat és további pontokat szerezni.

 

Vezetőedzőnk kiemelte, a szezonban eddig a kiegyensúlyozottság volt jellemző csapatunkra, azt szeretnénk, ha ez a bajnokság hajrájában sem változna.

Továbbra sem számíthatunk sajnos a sérült Varga József és Patrick Gânțe játékára, rajtuk kívül van még egy-két kisebb sérüléssel küzdő játékosunk. Mellettük Papp Milán és Székely Krisztián kaphat egyre több játékpercet majd hosszabb ideje tartó sérülésük után. Jó hír, hogy eltiltása leteltével visszatérhet a pályára Ternován Patrik és Süttő Attila is.

 

AZ ELLENFÉL

 

Az ETO FC Győr április végén kinevezett vezetőedzője, Borbély Balázs is nyilatkozott a kisalfold.hu érdeklődésére a mérkőzésről. Mint mondta, nagyon nehéz mérkőzésre számít, kellemetlen ellenféllel szemben, ám tudják, hogy mi a tét és kizárólag a győzelmet tartja elfogadhatónak. Hozzátette, kénytelen a kezdőcsapaton is változtatni, hiszen Vingler László a PMFC elleni meccsen megkapta ötödik sárga lapját, így nem léphet pályára vasárnap.

 

A JÁTÉKVEZETŐ

 

A mérkőzés játékvezetője a negyvenhat esztendős Pintér Csaba lesz. A rutinos sípmesterrel eddig háromszor találkozhattunk, kétszer a Vasas, egyszer a Vác otthonában. Utolsó meccsét 2019 tavaszán vezette nekünk, akkor Angyalföldön kaptunk ki 3-2-re. Előtte 2013-ban ugyanott 5-0-s vereségbe szaladtunk bele. Első közös „élményünk” még kellemetlenebb, 2008 októberében Vácott 6-1-re győztek a hazaiak. Pintér Csaba segítői vasárnap Ország Péter és Nagy Viktor lesznek az oldalvonalak mellett, míg a tartalékjátékvezető Sipos Tamás lesz.

További híreink

Szezonnyitó Csákváron

Dátum: 2024. júl 26. 15:30

A Merkantil Bank Liga 2024/2025-ös évadának első fordulójában a Puskás Akadémia fiókcsapatához látogatunk.

A Csákvár ellen a nyitófordulóban!

Dátum: 2024. júl 25. 18:00

Volt játékosmozgás ellenfelünknél is.

Csokorba szedtük az NB2-es keret nyári változásait

Dátum: 2024. júl 25. 14:00

Érkezők, távozók, kölcsönjátékosok...

A Barcika éve lehet a következő – de már a jövő csapatát is építjük!

Dátum: 2024. júl 25. 04:00

Bizalom, türelem, hit és összetartozás – ezek a formálódó csapat és közönsége „varázsszavai”.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk