Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Most is „kifeszítve” készülünk!

Most is „kifeszítve” készülünk!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Utolsó játéknapjához érkezett a Merkantil Bank Liga 2023/2024-es szezonja. Bár a mérkőzés mindkét résztvevője kiharcolta már a bennmaradást, komoly tétje van a találkozónak, hiszen akár több helyezést is javíthat a tabellán a győztes. A többi közt ezt hangsúlyozta Csábi József vezetőedző is, aki a találkozó kapcsán a boon.hu számára osztotta meg gondolatait. 

Vezetőedzőnk kiemelte, az utolsó fordulóra is ugyanolyan elánnal és koncentrációval készül a keret, mint bármelyikre. Mint mondta, nem „csak” azért van ez így, mert helyezések múlhatnak a meccsen, hanem azért is, mert a csapat tartozik a szurkolók felé is a jó hozzáállással és győzni akarással, hiszen a közönség az egész szezonban kitartott, buzdította a csapatot. 

A szakvezető hangsúlyozta, az idei gyilkos mezőnyben – ahol négy csapat is kiesik a tizennyolcból – megsüvegelendő teljesítmény, hogy a mieink már három fordulóval az idény vége előttbebiztosították a bennmaradást. Ugyanezt az előző fordulóban ellenfelünk is megtette, mint Csábi József is elismerte, jó kerettel rendelkező klubról van szó, akik az előző fordulókban szorgalmasan gyűjtögették a pontokat, s jó formában vannak. 

Ami a várható kezdőcsapatot illeti, több kérdőjel is áll még a szakmai stáb előtt. Patrick Gânțe sérülés miatt biztosan nem játszhat majd, ám Kotula Máté, Pethő Bence és Szekszárdi Milán pályára lépésére van némi esély. 

AZ ELLENFÉL

Ahogy írtuk is, a Budafoki MTE hasonló előjelekkel készülhet a találkozóra, mint mi, hiszen már biztosan ott lesznek majd a rajtvonalnál a Merkantil Bank Liga 2024/2025-ös idényében is. Dajka Lászlóvezetőedző biztosan nem számíthat Merényi Ádámjátékára, aki a PMFC ellen begyűjtötte szezonbeli ötödik sárga lapját. A rutinos szakvezető a mérkőzés kapcsán a piros-feketék hivatalos honlapjának úgy fogalmazott, “örülök, hogy stabilizáltuk a helyünket a másodosztályban, de szeretnénk eredményesen zárni az évet. Nagyon nehéz dolgunk lesz Barcikán”.

A JÁTÉKVEZETŐ

A találkozó játékvezetője Hanyecz Bence lesz, aki kilencedik alkalommal dirigál majd csapatunk számára. A Kolorcity Kazincbarcika SC eddig két győzelmet, egy döntetlent és öt vereséget jegyez a sípmester közreműködése mellett, így ez is egy olyan mérleg, amire ráfér a javítás. Hanyecz sporttárssal nemrégen találkozhattunk, hiszen a Nyíregyháza Spartacus elleni áprilisi hazai meccsünket is ő vezette a 28. fordulóban, ahol 1-0 arányban kikaptunk. A játékvezető segítői Garai Péter ésBelicza Bence Péter lesznek, a tartalék játékvezető pedig Urbán Eszter.

A találkozón (melyről fontos infókat találhatnak ITT) vasárnap 17 órakor indul útjára a labda, szurkoljunk együtt a szezon utolsó mérkőzésén is a csapatnak, hogy szépen zárjuk a tavaszt! 

Hajrá, Vegyész! Hajrá, Barcika!

 

További híreink

Erős Gábor nagyinterjújának második része

Dátum: 2024. jún 23. 10:00

Az első részben megismerhették Gábor játékosmúltját, edzővé válásának folyamatát és filozófiáját, no és egy kicsit már a kazincbarcikai tervekről is szó esett.

Ismerjék meg egy kicsit jobban Erős Gábort!

Dátum: 2024. jún 22. 08:00

"Amíg az ember nem találkozik szembe azzal a helyzettel, hogy abbahagyja a futballt és elindul valamilyen más úton, addig nem nagyon érzékeli, fogja fel azt, hogy micsoda különbséget is jelent ez valójában."

Erős Gábor lett a Kolorcity Kazincbarcika vezetőedzője!

Dátum: 2024. jún 14. 11:45

A 43 éves szakember ma írta alá szerződését, így a Merkantil Bank Liga 2024/2025-ös szezonjának Erős Gábor irányításával vág neki a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata a második vonalban.

Kotula Máté is az élvonalban folytatja!

Dátum: 2024. jún 03. 10:00

Kölcsönjátékosunk is kiváló szezont futott és az NB1-es Kecskemétre igazol.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk