Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Papp Milán az élvonalbeli Kecskeméti TE játékosa lett!

Papp Milán az élvonalbeli Kecskeméti TE játékosa lett!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Papp Milán 2023 nyarán érkezett klubunkhoz, s hamar alapembere lett Csábi József csapatának. Kedves, udvarias, rendkívül intelligens stílusával rögtön belesimult a kazincbarcikai közegbe, nagyon jó kapcsolatot alakított ki mindenkivel. Teljesítménye, amit az edzéseken és a meccseken a pályára tett, korán megmutatta, hogy álmai eléréséhez kiváló úton halad. Ez most egy kecskeméti szerződés formájában valóra is vált, amihez tiszta szívből gratulálunk!

 

Nagyon köszönünk mindent Milu, s tudjuk, hogy kiválóan helyt fogsz állni egy osztállyal feljebb is!

Maradj olyan, mint amilyen voltál, alázatos, szorgalmas és nagybetűs ember!

 

 

Papp Milán így búcsúzik a Kolorcity Kazincbarcika nagy családjától:

 

Kedves Kolorcity-Család, Tisztelt Szurkolók!

 

Nagyon szépen köszönöm az elmúlt egy évet!

Ez a klub egy nagyon fontos része volt az eddigi pályafutásomnak!

 

Itt megkaptam azt a bizalmat és lehetőséget, amire minden futballista vágyik, ami által ki tudtam magamból hozni egy olyan teljesítményt, amire tudtam, hogy képes vagyok. S ez ugyanakkor esélyt adott a magasabb osztályba való továbblépésre!

 

Amikor ide érkeztem, az elejétől fogva egy olyan stáb, klubvezetés, csapat, és közeg fogadott, ami itt Magyarországon mindenképpen ritka; s minden lehetőség meg van adva ahhoz - mint tavaly is láthattuk (Lippai, Pálinkás esetében) vagy idén (Tóth Bazsi, most jómagam, s reméljük, hogy ez a névsor még hosszan folytatódik majd) -, hogy szintet léphessen egy játékos!

 

Igenis, a Kolorcity Kazincbarcika egy üde színfoltja lett véleményem szerint a magyar labdarúgásnak, amire mindig nagy örömmel fogok visszagondolni!

Köszönöm szépen az elmúlt egy évet vezetésnek, a szakmai stábnak, amit kiváló szakemberek alkotnak! Köszönöm, hogy hittek bennem, és a csapatban, ami által egy rendhagyó szezont tudtunk produkálni!

Köszönöm a csapattársaknak a sok segítséget és a rengeteg életre szóló barátságot, amit itt tudtam kialakítani!

Végül, de nem utolsó sorban, köszönöm szépen a Szurkolóknak, akik egy igazi erődítménnyé tették a hazai pályánkat, s egész szezonban a csapat mellett álltak!

 

Kérlek, tartsátok meg ezt a lelkesedést, ha jobb, ha rosszabb idők jönnek, akkor is!

Mindent köszönök, hajrá Barcika!!!!

 

 

További híreink

Erős Gábor nagyinterjújának második része

Dátum: 2024. jún 23. 10:00

Az első részben megismerhették Gábor játékosmúltját, edzővé válásának folyamatát és filozófiáját, no és egy kicsit már a kazincbarcikai tervekről is szó esett.

Ismerjék meg egy kicsit jobban Erős Gábort!

Dátum: 2024. jún 22. 08:00

"Amíg az ember nem találkozik szembe azzal a helyzettel, hogy abbahagyja a futballt és elindul valamilyen más úton, addig nem nagyon érzékeli, fogja fel azt, hogy micsoda különbséget is jelent ez valójában."

Erős Gábor lett a Kolorcity Kazincbarcika vezetőedzője!

Dátum: 2024. jún 14. 11:45

A 43 éves szakember ma írta alá szerződését, így a Merkantil Bank Liga 2024/2025-ös szezonjának Erős Gábor irányításával vág neki a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata a második vonalban.

Kotula Máté is az élvonalban folytatja!

Dátum: 2024. jún 03. 10:00

Kölcsönjátékosunk is kiváló szezont futott és az NB1-es Kecskemétre igazol.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk