Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A bajnoki szezon lezárását követően a felek értékelték az eddig eltelt időszakot, a működési környezetet, majd egyeztettek a jelent és a jövőt illetően. Végül - közös megegyezéssel - úgy döntöttek, hogy lezárják az együttműködést.

Csábi József 2023. február 20-ától vezette a Kolorcity Kazincbarcika NB2-es csapatát, s 50 mérkőzésen irányította a kék-sárgákat. A múlt szezonban a 14., míg a 2023/2024-es idényben a Merkantil Bank Liga 10. helyén zárt csapatával.

A vezetőedző így búcsúzik Kazincbarcikától:

Kedves Kolorcity-család!

Az életben vannak olyan fordulópontok, amik nem mindig tervezettek, csak úgy jönnek.

Barcikán hagyom a szívem egy részét!!! Mindig szeretettel fogok gondolni az itt eltöltött időszakra! Nagyon köszönök mindent!

Külön köszönöm a támogatást a szurkolóknak és természetesen a klub összes dolgozójának, akik a mindennapokban segítették a munkámat!

További sok sikert kívánok a Kolorcity Kazincbarcika klubnak!

Hajrá Barcika!!!

Nagyon köszönünk mindent Csábi Józsefnek; jó egészséget és további sikeres pályafutást kívánunk neki a Kolorcity-család nevében!

További híreink

Erős Gábor nagyinterjújának második része

Dátum: 2024. jún 23. 10:00

Az első részben megismerhették Gábor játékosmúltját, edzővé válásának folyamatát és filozófiáját, no és egy kicsit már a kazincbarcikai tervekről is szó esett.

Ismerjék meg egy kicsit jobban Erős Gábort!

Dátum: 2024. jún 22. 08:00

"Amíg az ember nem találkozik szembe azzal a helyzettel, hogy abbahagyja a futballt és elindul valamilyen más úton, addig nem nagyon érzékeli, fogja fel azt, hogy micsoda különbséget is jelent ez valójában."

Erős Gábor lett a Kolorcity Kazincbarcika vezetőedzője!

Dátum: 2024. jún 14. 11:45

A 43 éves szakember ma írta alá szerződését, így a Merkantil Bank Liga 2024/2025-ös szezonjának Erős Gábor irányításával vág neki a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata a második vonalban.

Kotula Máté is az élvonalban folytatja!

Dátum: 2024. jún 03. 10:00

Kölcsönjátékosunk is kiváló szezont futott és az NB1-es Kecskemétre igazol.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk