Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Erős Gábor nagyinterjújának második része

Erős Gábor nagyinterjújának második része

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A tavalyi szezon is gyilkos menet volt az NB2-ben, hiszen egyenes ágon négy csapat esett ki. s olyan nagy múltú klubok is, mint például a Pécs vagy a Siófok elvéreztek a szűkítésben. A Haladás egyéb okokból távozott a ligából, s helyettük három újonc érkezett. 2025 tavaszának végén ismét két kieső lesz, vagyis az őrült küzdelem a stabil második vonalbeli tagságért finoman szólva is éles lesz…

 

Ahogy az interjú első részében már említettem, kimondottan ERŐSsé és kiegyensúlyozottá vált az NB2; annak ellenére is, hogy mindig megvan az a 3-4 csapat, akik más, mondjuk úgy extra anyagi háttérrel, a feljutásért szállnak harcba. Ezáltal nyilván ők jobb pozícióban vannak, mint a többiek, lásd az előző évben az ETO-Vasas versenyfutást. A többiek pedig a maguk lehetőségei szerint építkeznek, tudomásom szerint a tavalyi és az idei újoncok is komolyan megerősítik a csapataikat, hiszen mindenki bent szeretne maradni.

 

Ami szurkolóinkat és a Kolorcity-család tagjait a legjobban érdekli, hogy milyen lesz az Erős Gábor féle kék-sárga csapat?

 

Remélem, hogy egy nagyon stabil csapatot sikerül majd kialakítani; szeretem a támadófutballt, tehát ebbe az irányba kívánok építkezni, ami nem egy egyszerű feladat. Minden edző először a csapat védekezését teszi rendbe, stabilizálja, ezt nekem is meg kell tenni, majd utána erre lehet építeni a támadójátékot. Várhatóan lesznek változások a keretben, hiszen már az érkezésem előtt voltak magasabb osztályba távozók, őket pótolni kell, Aztán jónéhány további játékos szerződése, vagy kölcsönadása lejár június 30-án, akikkel most folyik az egyeztetés. Én szeretném, hogy a csapat magja és jelentős része együtt és itt maradjon, de biztosan lesznek új játékosok is. A sportszakmai vezetéssel együttműködve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a lehetőségekhez mérten a legoptimálisabb és legütőképesebb csapatot rakjuk össze. S ha ez meglesz, akkor nagyon bízom benne, hogy együtt sikerül megvalósítani mindazt az elképzelést, taktikát és játékfilozófiát, amit én képviselek.

 

Túl vannak a srácok a teszteken, majd a felkészülés érdemben hétfőn kezdődik meg. Várhatóan kemény fizikai és taktikai munka vár a keretbe, amiközben öt mérkőzést is játszik a csapat.

 

Így van, már az első hétvégén pályára lépünk az NB3-as Eger ellen, ez egy ilyen felhozó meccs lesz, hogy lássam a csapatot, meg a játékosokat, mi az alap, amiből indulunk. Majd a következő hétvégén Debrecenben kétszer hatvan perces mérkőzést játszunk. Aztán a Mihalovce, a Kisvárda és várhatóan a Csákvár lesz az utolsó ellenfelünk.

Hiszem, hogy a felkészülés során sikerül egy olyan erős keretet kialakítani, majd a saját játékunkat felépíteni, hogy az NB2 stabil középcsapata legyen a Kolorcity Kazincbarcika!

 

További híreink

Több száz élvonalbeli mérkőzéssel a lábában érkezett új igazolásunk

Dátum: 2024. júl 16. 21:00

Bódi Ádám a Kolorcity Kazincbarcika játékosa!

Szűk két hét múlva, július utolsó vasárnapján, este hét órakor kezdődik az új szezon!

Dátum: 2024. júl 16. 10:00

Idegenben, a Csákvár otthonában játssza első mérkőzését Erős Gábor csapata.

Vasárnap dupla mérkőzés!

Dátum: 2024. júl 15. 17:00

Elkezdődött a felkészülés negyedik hete.

Rutinos, élvonalbeli tapasztalattal is rendelkező belső védő csatlakozott csapatunkhoz!

Dátum: 2024. júl 11. 12:30

Polgár Kristóf 2016 júliusában mutatkozott be az NB1-ben.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk