Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Rutinos középpályás a Kolorcity Kazincbarcika első igazolása!

Rutinos középpályás a Kolorcity Kazincbarcika első igazolása!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Lucas Marcolini rendkívül rutinos középpályás brazil-magyar kettős állampolgársággal rendelkezik, 17 éves volt, amikor leigazolta a Debrecen. Azóta, egy apró megszakítást leszámítva Magyarországon játszik, kétszeres Magyar Kupa győztes, s a Kisvárda klubikonja, hiszen kilenc éven át volt a meghatározó játékosa újdonsült ligatársunknak.

A magyarul kiválóan beszélő játékos rutinja, technikai, taktikai tudása, alázata és akarata jó példa lehet a fiatalok számára, s kiváló tartást adhat fiatal csapatunknak.

 

Örülök, hogy itt vagyok Kazincbarcikán – kezdte mondandóját Lucas a szerződés aláírását követően -, remélem, hogy sikeres szezonunk lesz. Sok ismerős arccal találkoztam már első alkalommal is, s úgy gondolom, nem lesz probléma a beilleszkedéssel. Az edzői stáb egy részét is jól ismerem, dolgoztunk már együtt. Nagyon bízom abban, hogy jó döntés volt, hogy a Kazincbarcikát választottam új klubomként, most pedig belevágunk a munkába, és készülünk ezerrel, hogy nagyon jó szezonunk legyen!

 

 

Lucas egy rendkívül rutinos, tapasztalt, több száz élvonalbeli meccsel rendelkező játékos, aki Varga Józsihoz hasonlóan példaképe lehet a fiataloknak. S mivel ez nagyon fontos, így emiatt más szerepkörben is számít rá a klub. Mindamellett, hogy a pályán biztosan sokat hozzá tud majd tenni a csapat játékához a középpályán, ide igazolása, s az, hogy a mi ajánlatunkat választotta, komoly siker - mondta az első igazolás kapcsán Koszta Péter sportigazgató.

Hasonlóan vélekedett erről Erős Gábor vezetőedző is:

Lucas egy rutinos játékos, akinél nagyon jó helyen van a labda. Karakterével, játéktudásával rengeteget tud majd segíteni a csapatnak. Személyesen is nagyon örülök neki, hogy más lehetőségek helyett minket választott.

 

Szeretettel köszöntünk Kazincbarcikán, hajrá Lucas, hajrá Barcika!

 

Életkor:

34 év

Poszt:

középpályás

Korábbi klubok:

Kisvárda

DVTK (kölcsön)

Kisvárda

Bodva Moldava

Békéscsaba

Debrecen

 

További híreink

Egerben szerepeltek a 2015-2016-os születésű kisfocistáink

Dátum: 2024. júl 01. 16:30

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek a srácok.

Jól cselező, gyors és kreatív szélső támadót igazoltunk!

Dátum: 2024. jún 28. 13:00

Pintér Ádám már 18 évesen bemutatkozott az élvonalban, s tizennyolc NB1-es meccsen is pályára lépett. Ő a Kolorcity Kazincbarcika hatodik nyári igazolása.

Kiemelkedően tehetséges fiatalt igazoltunk!

Dátum: 2024. jún 28. 10:55

Katona István a Kolorcity Kazincbarcika negyedik érkezője.

Nagyon fontos infók a szombati felkészülési mérkőzés kapcsán!

Dátum: 2024. jún 27. 17:00

Tisztelettel kérjük szurkolóink, nézőink maximális együttműködését!

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk