Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Kiemelkedően tehetséges fiatalt igazoltunk!

Kiemelkedően tehetséges fiatalt igazoltunk!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Épp ellenünk és nálunk, 16 évesen, 6 hónaposan és 26 naposan debütált a felnőttek között Katona István, aki anno bő tíz percet kapott első felnőtt NB2-es mérkőzésén. Azóta az U17-es válogatott támadó összesen tizenkét meccsen lépett pályára a másodosztályban, s már egy gólt is jegyzett, méghozzá a Pécs ellen. Az Illés Akadémia játékosaként pedig a kiemelt utánpótlás bajnokság legeredményesebb támadója és gólszerzője volt éveken át. A magas, agilis és rendkívül jó képességekkel rendelkező Katona István klasszikus középcsatár pozícióban játszott leginkább, jól leköti a védők figyelmét, megtartja a labdát, és saját bevallása szerint a fejjátéka az erőssége.

 

Váratlanul érkezett a Barcika megkeresése és én nagyon gyorsan döntöttem. Annak ellenére is, hogy nagy a távolság a családom és közöttem, s most vagyok először ilyen messze tőlük. De kellett és  nagyon örülök a változásnak, új arcok, új körülmények, ahol én is új erőre tudok kapni, s ez nagyon fontos. Próbálom a tudásom és a teljesítményem legjavát adni, hozzátenni a csapatjátékhoz, s mivel center vagyok, nyilván szeretném gólokkal is segíteni a Kolorcity Kazincbarcikát. De a legfontosabb, hogy minél többször győzzünk és jó eredményt érjünk el! – mondta érkezését követően Katona István.

Az egykori Haladás játékos a legfiatalabban NB2-es mérkőzésen is pályára lépők illusztris társaságba is bekerült, s nemcsak a közel húsz felnőtt NB2-es mérkőzésen, de utánpótlás-válogatottként is megállta a helyét. Mondhatni olyan extrákra képes fiatal, aki előtt nagyon szép jövő áll.

 

István érkezése nagyon komoly érték tehetsége és kvalitásai alapján, illetve megfelel a fiatalszabálynak is, aminek külön örülünk. Határozott célunk volt egy olyan tehetség leigazolása, akit fel tudunk építeni, megfelelő szakmai hátteret, játékpercet, felnőtt közeget tudunk neki biztosítani, s kiváló futballistát tudunk belőle nevelni. Ezért is kötöttünk vele három éves szerződést, mert hiszünk a tehetségében és ez a kontraktus kölcsönösen előnyös mindenkinek – vélekedett az új játékosról Koszta Péter sportigazgató.

 

 

Köszöntünk Kazincbarcikán István, érezd jól magad új családodban,

a Kolorcity-családban!


 

Életkor:

17 év

Poszt:

támadó

Korábbi klubok:

Szombathelyi Haladás

Illés Akadémia

Lurkó UFC

 

További híreink

Ezüsthajú ezüstérmesek

Dátum: 2024. júl 02. 16:00

Több öregfiúk tornán is jártak a kék-sárga seniorok.

Fadgyas Tamás személyében rutinos kapus érkezett a Kolorcity Kazincbarcikához.

Dátum: 2024. júl 02. 13:00

Nem újította meg Megyeri Gábor kapus szerződését a klub, Fadgyas Tamás érkezett a Kecskemét csapatától.

Emerson kupa: a csoportból továbbjutottak a 2016-osok

Dátum: 2024. júl 02. 09:00

A legjobb nyolc között a házigazdák ellen léptek pályára a kicsik.

Egerben szerepeltek a 2015-2016-os születésű kisfocistáink

Dátum: 2024. júl 01. 16:30

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek a srácok.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk