Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Kiemelkedően tehetséges fiatalt igazoltunk!

Kiemelkedően tehetséges fiatalt igazoltunk!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Épp ellenünk és nálunk, 16 évesen, 6 hónaposan és 26 naposan debütált a felnőttek között Katona István, aki anno bő tíz percet kapott első felnőtt NB2-es mérkőzésén. Azóta az U17-es válogatott támadó összesen tizenkét meccsen lépett pályára a másodosztályban, s már egy gólt is jegyzett, méghozzá a Pécs ellen. Az Illés Akadémia játékosaként pedig a kiemelt utánpótlás bajnokság legeredményesebb támadója és gólszerzője volt éveken át. A magas, agilis és rendkívül jó képességekkel rendelkező Katona István klasszikus középcsatár pozícióban játszott leginkább, jól leköti a védők figyelmét, megtartja a labdát, és saját bevallása szerint a fejjátéka az erőssége.

 

Váratlanul érkezett a Barcika megkeresése és én nagyon gyorsan döntöttem. Annak ellenére is, hogy nagy a távolság a családom és közöttem, s most vagyok először ilyen messze tőlük. De kellett és  nagyon örülök a változásnak, új arcok, új körülmények, ahol én is új erőre tudok kapni, s ez nagyon fontos. Próbálom a tudásom és a teljesítményem legjavát adni, hozzátenni a csapatjátékhoz, s mivel center vagyok, nyilván szeretném gólokkal is segíteni a Kolorcity Kazincbarcikát. De a legfontosabb, hogy minél többször győzzünk és jó eredményt érjünk el! – mondta érkezését követően Katona István.

Az egykori Haladás játékos a legfiatalabban NB2-es mérkőzésen is pályára lépők illusztris társaságba is bekerült, s nemcsak a közel húsz felnőtt NB2-es mérkőzésen, de utánpótlás-válogatottként is megállta a helyét. Mondhatni olyan extrákra képes fiatal, aki előtt nagyon szép jövő áll.

 

István érkezése nagyon komoly érték tehetsége és kvalitásai alapján, illetve megfelel a fiatalszabálynak is, aminek külön örülünk. Határozott célunk volt egy olyan tehetség leigazolása, akit fel tudunk építeni, megfelelő szakmai hátteret, játékpercet, felnőtt közeget tudunk neki biztosítani, s kiváló futballistát tudunk belőle nevelni. Ezért is kötöttünk vele három éves szerződést, mert hiszünk a tehetségében és ez a kontraktus kölcsönösen előnyös mindenkinek – vélekedett az új játékosról Koszta Péter sportigazgató.

 

 

Köszöntünk Kazincbarcikán István, érezd jól magad új családodban,

a Kolorcity-családban!


 

Életkor:

17 év

Poszt:

támadó

Korábbi klubok:

Szombathelyi Haladás

Illés Akadémia

Lurkó UFC

 

További híreink

Több száz élvonalbeli mérkőzéssel a lábában érkezett új igazolásunk

Dátum: 2024. júl 16. 21:00

Bódi Ádám a Kolorcity Kazincbarcika játékosa!

Szűk két hét múlva, július utolsó vasárnapján, este hét órakor kezdődik az új szezon!

Dátum: 2024. júl 16. 10:00

Idegenben, a Csákvár otthonában játssza első mérkőzését Erős Gábor csapata.

Vasárnap dupla mérkőzés!

Dátum: 2024. júl 15. 17:00

Elkezdődött a felkészülés negyedik hete.

Rutinos, élvonalbeli tapasztalattal is rendelkező belső védő csatlakozott csapatunkhoz!

Dátum: 2024. júl 11. 12:30

Polgár Kristóf 2016 júliusában mutatkozott be az NB1-ben.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk