Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Változások a keretben

Változások a keretben

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Szerződésük lejártát követően klubunk nem hosszabbított három játékossal, így ők távoznak a Kolorcity Kazincbarcikától.

Megyeri Gábor három évvel ezelőtt érkezett a kék-sárgákhoz, s negyvenhét mérkőzésen védte a kapunkat. Az előző szezon első felét kölcsönben töltötte, majd tavasszal visszatért Kazincbarcikára.

Köszönjük Megyó, amit a klubért tettél, további pályafutásodhoz sok sikert kívánunk!


Szabó Balázs Kazincbarcikán kezdett futballozni, majd a DVTK-ban pallérozódott sokáig, ezt követően pedig négy klubnál játszott. 2021 nyarán tért haza, Hetvenhat ízben lépett pályára kék-sárgában, s öt gólt szerzett.

A 28 éves támadó középpályástól a több játéklehetőség érdekében búcsúzik el a klub; Bazsi, köszönjük mindazt, amit a KBSC-ért tettél!


Székely Krisztián szintén három évvel ezelőtt érkezett klubunkhoz. A 25 éves védő nyolcvanötször játszott a Kazincbarcika színeiben, s hat gólt jegyzett. Krisztián posztja az új játékrendszerbe kevésbé integrálható be, így a klub nem hosszabbított vele szerződést.

Krisz, nagyon köszönjük, amit a barcikai labdarúgásért tettél!


Pekár László kontraktusa is lejárt, a klub a hosszabbítás érdekében tett ajánlatot a játékosnak, aki azt korrektnek tartotta, de leginkább családi okok miatt elköszön a klubtól. A 31 éves támadó egy szezont töltött Barcikán, harmincegy mérkőzésen lépett pályára, s nyolc gólt szerzett kék-sárga színekben.

Köszönjük Peki, sok sikert a továbbiakban!


Ahogy már korábban írtunk róla, már nem tagja keretünknek két korábbi kölcsönjátékosunk, Szekszárdi Milán és Dobozi Krisztián, akik visszatértek az anyaklubjukhoz.

Szintén lejárt a kölcsönszerződése Csatári Gergőnek és Vincze Dánielnek, előbbi a diósgyőri kooperáció keretében jelenleg is velünk edz, utóbbi játékos viszont kikerült a keretünkből.

A szintén korábban említett négy diósgyőri fiatal (Bánhegyi Bogdán, Szamosi Ádám, Bacsa Benjámin és Balázsi Levente) mellett a DVTK első keretéből két újabb játékos edz nálunk. A 19 éves, Németországból hazatért, kétlábas támadó középpályás, Herbák Máté, illetve a korábbi U18-as válogatott védő, Demeter Milán.

Hosszú sérülése után visszatért a keretbe Fejes Ádám, aki mérkőzésen még nem játszott, de edzésen már kőkeményen készül a következő szezonra.

Koszta Péter sportigazgató a keret változása miatt kihangsúlyozta, hogy további igazolások várhatóak, hiszen a védő és a támadó szekcióba egyaránt szeretnének még erősítést jelentő játékost Kazincbarcikára hozni.

Hamarosan egy újabb érkezőről is tájékoztatjuk majd a kedves szurkolókat.

További híreink

Több száz élvonalbeli mérkőzéssel a lábában érkezett új igazolásunk

Dátum: 2024. júl 16. 21:00

Bódi Ádám a Kolorcity Kazincbarcika játékosa!

Szűk két hét múlva, július utolsó vasárnapján, este hét órakor kezdődik az új szezon!

Dátum: 2024. júl 16. 10:00

Idegenben, a Csákvár otthonában játssza első mérkőzését Erős Gábor csapata.

Vasárnap dupla mérkőzés!

Dátum: 2024. júl 15. 17:00

Elkezdődött a felkészülés negyedik hete.

Rutinos, élvonalbeli tapasztalattal is rendelkező belső védő csatlakozott csapatunkhoz!

Dátum: 2024. júl 11. 12:30

Polgár Kristóf 2016 júliusában mutatkozott be az NB1-ben.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk