Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Erős Gábor: a problémákat megoldani igyekszünk!

Erős Gábor: a problémákat megoldani igyekszünk!

Szerző:

Szarka Dénes

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Gőzerővel készülnek a Kolorcity Kazincbarcika SC játékosai a Merkantil Bank Liga 6. fordulójára, a válogatott szünet előtti utolsó játéknapra. Szeptember első napján, azaz most vasárnap 16 órától Tatabányán, a Grosics Gyula Stadionban lép pályára csapatunk az Opus Tigáz Tatabánya vendégeként.

A felkészülésről kérdeztük Erős Gábor vezetőedzőt, aki optimistán értékelte a helyzetet, még annak ellenére is, hogy várhatóan két jó formában lévő labdarúgónk hiányzik majd sérülés miatt. Kártik Bálint a Gyirmót elleni mérkőzés előtt egy edzésen, míg Pethő Bence magán a meccsen esett ki, mindketten izomsérülést szenvedtek, kockázattal járna szerepeltetésük. Így valószínűleg rájuk nem számíthat a mester, s az ő pótlásukat meg kell oldani. Vezetőedzőnk hangsúlyozta, hogy bár várhatóan a két kiváló támadó hiányozni fog, ám elég erő van a keretünkben a megfelelő pótlásukhoz. Mint mondta, a szakmai stáb a problémák megoldására koncentrál és a rendelkezésre álló játékosokkal dolgoznak a megfelelő taktikán.

Erős Gábor kiemelte, kemény mérkőzés vár ránk, hiszen egy nagyon szervezett és jó csapat a Tatabánya. A szakember elismerően szólt ellenfelünk fiatal vezetőedzőjéről, Gyürki Gergelyről is, akivel együtt végzik az UEFA Pro tanfolyamot, s így jól ismerik egymást, jó kapcsolatban is vannak. Vezetőedzőnk ambiciózus, felkészült szakemberként jellemezte az ellenfél trénerét, ám hangsúlyozta, mi is tisztában vagyunk a tatabányaiak erősségeivel és gyengeségeivel, így két győztes meccs után bizakodóan készülünk a találkozóra.


A JÁTÉKVEZETŐ

A mérkőzés játékvezetője Bana Gergely, segítői az oldalvonalak mellett Kulman Tamás és Király Zsolt lesznek. A harmincöt éves sípmester negyedik alkalommal vezet mérkőzést nekünk, eddig két győzelem és két vereség a mérlegünk. A tartalékjátékvezető Gaál Ákos lesz.


MECCS KOMMUNIKÁCIÓ

A találkozóról online stream nem lesz, így honlapunkon élő szöveges közvetítés, közösségi platformjainkon pedig eredménykövetés és extra tartalmak várják szurkolóinkat. Kezdés 16 órakor!

CSAK A BARCIKA!

További híreink

Utánpótlás hírek – minden korosztályban győzelem a hétvégén!

Dátum: 2024. okt 21. 17:03

Négy korosztály lépett pályára a fiúknál, mindegyik csapatunk három ponttal gazdagodott

Balszerencsés végjáték és döntetlen Ajkán

Dátum: 2024. okt 21. 08:25

A 87. percig vezetett, de végül egy ponttal tér haza a csapat Ajkáról

"Várjuk, hogy újra pályára léphessünk"

Dátum: 2024. okt 20. 10:42

Vasárnap délután Ajkán lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC

Vasárnap Ajkára utazunk

Dátum: 2024. okt 19. 08:13

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában az FC Ajka vendégei leszünk

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk