Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Megvan a kilencedik gólszerzőnk a szezonban

Megvan a kilencedik gólszerzőnk a szezonban

Szerző:

Szarka Dénes

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A Merkantil Bank Liga 7. fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC 2-0-ra legyőzte a listavezető Szentlőrinc együttesét. Csapatunk zsinórban negyedik győzelmét aratta, méghozzá imponáló 16-2-es gólkülönbséggel. A csapatok aktuális formáját mutató táblázaton feltűnő kontraszt, hogy jelenleg egyetlen másik csapatnak sincs egyáltalán győzelmi sorozata, még csak két meccsből álló sem! Az összesen megszerzett tizenhárom ponttal a második helyet foglaljuk el a tabellán.

A tizenhat együttes közül a Kolorcity Kazincbarcika SC eddig a legtermékenyebb, hét forduló alatt húsz gólt szereztünk. Az még kevéssé beszédes önmagában, hogy ez átlagban 2,9 gólt jelent meccsenként, az viszont már annál inkább, hogy a második legeredményesebb két csapat – a HR-Rent Kozármisleny és a Szeged-Csanád Grosics Akadémia – tizenhárom-tizenhárom gólt tudott szerezni.

A legtöbb gólt szerző csapatok

Kolorcity Kazincbarcika SC

20 gól

HR-Rent Kozármisleny

13

Szeged-Csanád Grosics Akadémia

13

 

A kiemelkedő góltermés dacára mégsem kazincbarcikai játékos vezeti a góllövőlistát, hanem következő ellenfelünk, a HR-Rent Kozármisleny csatára, Kirchner György, méghozzá nyolc góllal. A gólvadászok versenyében második helyen áll támadónk, Pethő Bence öt találattal. Amiben góltermelés tekintetében is kiemelkedőek vagyunk, az az eredményes játékosok száma, hiszen keretünkból már kilencen ünnepelhettek találatot.

Házi góllövőlistánk hét fordulót követően

Pethő Bence

5 gól

Kártik Bálint

3

Bódi Ádám

3

Lucas Marcolini

2

Szabó Máté

2

Varga József

2

Csatári Gergő

1

Debreceni Ákos

1

Polgár Kristóf

1

 

A kilencedik gólszerzőnk tehát Polgár Kristóf lett, aki a hétfői rangadó első találatát szerezte, míg a rutinos Bódi Ádám harmadszor volt eredményes a szezonban.

Ami a kapott gólokat illeti, Fadgyas Tamás az idényben harmadszor – zsinórban másodszor – húzta le a rolót, miután a korábban minden meccsükön betaláló szentlőrinciek nem tudtak túljárni az eszén. A csapat így összesen hét meccs alatt hét gólt kapott, ennél kevesebbet csak a BVSC-Zugló (5) és a Szentlőrinc (6) produkált, ugyanennyit pedig a Békéscsaba és a Szeged.

A sportszerű játék tekintetében is érdemes kiemelni csapatunkat, hiszen a Kolorcity Kazincbarcika SC játékosai közül hét forduló alatt nyolcan kaptak figyelmeztetést, amely összesen tizenegy sárga lapot tesz ki. Ez mind a játékosok, mind a figyelmeztetések mennyiségét tekintve a legkisebb szám a bajnokságban.

Így állunk tehát jelenleg, a Merkantil Bank Liga 7. fordulóját követően, a folytatás pedig szeptember 29-én, vasárnap 17 órától következik, amikor a HR-Rent Kozármisleny csapatát fogadjuk a Kolorcity Arénában!

Hajrá, Vegyész! Hajrá, Barcika!

További híreink

Makulátlan bajnoki mérleg a Kozármisleny ellen

Dátum: 2024. szept 26. 16:17

Az utóbbi szezon egyik meglepetéscsapata érkezik vasárnap.

Vasárnap ismét hazai rangadó jön - JEGYINFÓ

Dátum: 2024. szept 25. 18:30

A pályaválasztói jog felcserélését követően a HR-Rent Kozármisleny csapatával is idehaza játszunk.

U19 – Csillagos ötös

Dátum: 2024. szept 25. 08:24

Utánpótlás hírek – öt korcsoport is pályára lépett a hétvégén

Magabiztos győzelem a listavezető ellen!

Dátum: 2024. szept 24. 12:07

A Kolorcity Kazincbarcika SC 2-0-ra legyőzte a Szentlőrinc csapatát

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk