Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/„Nagyon jól érzem magam itt”

„Nagyon jól érzem magam itt”

Szerző:

Szarka Dénes

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Hogyan értékeled az eddig lejátszott tíz tétmérkőzést, mennyire látod, hogy a Te elképzeléseidnek megfelelően játszik a csapat?

Abszolút pozitívnak értékelem összességében az eddigi meccseinket, szerintem kevesen gondolták volna, hogy kilenc forduló után a csapat a második helyen fog állni a Merkantil Bank Liga tabelláján. Azzal együtt is, hogy valóban sikerült olyan játékosokat igazolni a nyáron, akik magas szintet képviselnek, nem szabad elfelejtenünk, hogy kilenc új ember érkezett, tehát egy új csapatról beszélhettünk. Ilyenkor időre van szükség ahhoz, hogy az edző átadhassa azokat a dolgokat, amiket szeretne viszont látni a pályán, úgy gondolom azonban, hogy ez viszonylag gyorsan ment, ami annak is köszönhető, hogy a fiúk maximálisan vevők voltak arra a stílusra, amit mi – azaz a stábom és én – képviselünk.

Itt szeretném kiemelni a kollégáimat, akik nagyon-nagyon fontos szerepet játszanak a csapat életében. Igaz ez azokra is, akik közvetlenül velünk dolgoznak, de mindenki másra is, akik a közös sikerünkért tevékenykednek. Kiemelném Simon Lacit (asszisztensedző, videóelemző), Dobit (Dobos Attila, erőnléti edző), Botló Ádit (kapusedző), akik közvetlenül segítik a munkámat, de ugyanúgy nem szabad elfelejteni akár Zab (Zabos Attila, technikai vezető, utánpótlás szakmai vezető), vagy Donát (Kovács Donát, fotóriporter, kommunikációs munkatárs) szerepét sem – mindenki része ennek a családnak, és csak akkor tudunk sikeresek lenni, ha mindenki egy irányba húzza a szekeret, márpedig itt ezt érzem az első pillanattól kezdve – és tényleg senkit sem szeretnék kihagyni – hogy a pályamunkásoktól kezdve a játékosokig mindenki minden nap a maximumot hozza ki magából a közös eredmények elérése érdekében.

Ezek szerint mondhatjuk, hogy jól érzed magad itt, Kazincbarcikán?

Igen, az előző mondatokból is kitűnhet, hogy nagyon jól érzem magam itt, az első pillanattól kezdve befogadó volt a közeg, ezért is alakulhattak ki ezek a nexusok a munkatársaimmal. Elégedett vagyok az eddigi munkával és bízom benne, hogy a téli szünetig hátralévő hat mérkőzésen is jól fogunk szerepelni, hogy nyugodtan mehessünk el a pihenőre. Ha úgy alakulnak a dolgok, akkor télen lehet, hogy egy új koncepciót kell majd kitalálnunk a tavaszi szezonra, de ne szaladjunk ennyire előre, maradjunk annyiban, hogy a következő hat meccsen szeretnénk minél jobban teljesíteni. 

Mit vársz a vasárnapi bajnokitól, milyennek látod aktuális ellenfelünket?

Az Ajka az utóbbi években egy nagyon stabil csapat, elég csak az utóbbi két esztendőt megnézni, hiszen volt egy kiemelkedően jó szezonjuk, amikor a harmadik helyen végeztek, és bár tavaly rosszul kezdték az őszi idényt, de tavasszal nagyon hamar stabilizálták a helyüket a középmezőnyben, s végül ott is végeztek. Soha nem egyszerű az Ajka otthonában játszani, jó játékosok alkotják a keretüket, sok rutinos játékosuk is van, de mi is jó passzban vagyunk, így mindettől függetlenül – mint mindig – most is a győzelemre fogunk törekedni. Hangsúlyozom, ez nem lesz egyszerű feladat, de már nagyon várjuk, hogy a szünet után a hétvégén újra pályára léphessünk és tényleg bizakodó vagyok azzal kapcsolatban, hogy számunkra pozitív eredmény fog születni.

További híreink

Utánpótlás hírek – minden korosztályban győzelem a hétvégén!

Dátum: 2024. okt 21. 17:03

Négy korosztály lépett pályára a fiúknál, mindegyik csapatunk három ponttal gazdagodott

Balszerencsés végjáték és döntetlen Ajkán

Dátum: 2024. okt 21. 08:25

A 87. percig vezetett, de végül egy ponttal tér haza a csapat Ajkáról

"Várjuk, hogy újra pályára léphessünk"

Dátum: 2024. okt 20. 10:42

Vasárnap délután Ajkán lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC

Vasárnap Ajkára utazunk

Dátum: 2024. okt 19. 08:13

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában az FC Ajka vendégei leszünk

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk