Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/„Felkészültünk becsületesen”

„Felkészültünk becsületesen”

Szerző:

Szarka Dénes

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Vasárnap az Ajka a hajrában tudott egyenlíteni, így talán mondhatjuk, hogy ott hagytunk két pontot, de nézhetjük úgy is, hogy értékes döntetlent értünk el egy nehéz ellenfél otthonában. Te hogy látod a mögöttünk hagyott meccset?

Összességében elégedett vagyok az Ajka elleni teljesítményünkkel, különösen az első félidőben nyújtott játékkal – a második félidővel már kevésbé. Az eredménnyel is mondhatom, hogy elégedett vagyok, mert szerintem Ajkán, idegenben egy pontot szerezni nem rossz eredmény. Persze az sosem jó, amikor az utolsó pillanatban veszíted el a már zsebben érzett három pontot – de mindettől függetlenül nem tartom ezt rossz eredménynek.

 

Nem vár ránk könnyű feladat most vasárnap sem, hiszen a Szeged erős csapat, régóta ott van a feljutás várományosai között. Milyennek látod soros ellenfelünket és mire számítasz a vasárnapi találkozótól?

Vasárnap egy olyan csapat érkezik hozzánk, amely valóban rendkívül jó erőkből áll, jó játékosok alkotják a keretét és a legkevesebb gólt kapták eddig – igaz, nem is lőnek sokat, de nagyon keveset kapnak, van egy rendkívül stabil játékuk, nem könnyű őket feltörni. Természetesen mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy hazai pályán eredményesek tudjunk lenni és folytassuk azt a jó szériánkat, ami már pár fordulóval ezelőtt elkezdődött. Nem lesz egyszerű mérkőzés, de az az igazság, hogy ebben az bajnokságban egyetlen meccs sem az. Felkészültünk becsületesen, mint minden mérkőzésre, bízunk benne, hogy eredményesek tudunk lenni a hétvégén.

További híreink

Kielemezzük az ellenfelet, de a fókusz magunkon van

Dátum: 2024. okt 27. 06:49

Csapatunk a Szeged-Csanád Grosics Akadémia elleni rangadóra készül

Három éve a feljutók nyomában

Dátum: 2024. okt 26. 11:42

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapata érkezik vasárnap a Kolorcity Arénába

„Hétről hétre keményen dolgozunk”

Dátum: 2024. okt 25. 20:05

Bacsa Benjámint kérdeztük, aki újra a kezdőben kapott helyet Ajkán és bizakodva várja a következő meccset

A legrosszabb sorozatunk megtörése a cél

Dátum: 2024. okt 25. 09:51

Tizennegyedik alkalommal mérkőzünk meg a Szeged csapatával

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk