Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KBSC - Nyírbátor meccs összefoglaló

KBSC - Nyírbátor meccs összefoglaló

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Kazincbarcika-Nyírbátor 3-1 (2-0)
Pete András Stadion, 50 néző
Vezette: Szoboszlay Péter (dr. Varga Zsolt, Márkus Tamás)

KBSC:
1. félidő: Ivancsics A. - Tóth Sz., Palmes, Heil, Süttő, Burics, Takács P., Sigér Á., Engel, Kanalos, Boros G.
2. félidő: Ivancsics A. - Popa, Fekete, Koval, Lőrincz P., Szemere, Constantinescu, Csordás Sz., Süttő (Kanalos), Kemény, Bene
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Nyírbátor:
1. félidő: Vasas - Szabó R. (Vízkeleti), Benkő, Vince, Bagi Á., Mankó, Tóth G., Vámos, Tóth E., Terdik, Roszel
2. félidő: Tóth Sz. - Vízkeleti, Kornyutyak, Kondor, Boros D., Kincel, Reznek, Müller (Bagi Á.), Pálinkás, Szabó Cs., Hornyák
Vezetőedző: Ambrusz Árpád

Gólszerzők: Boros (36.), Takács P. (45.), Kanalos (78.) ill. Hornyák (65.)

Negyedik nyári felkészülési mérkőzését hazai pályán játszotta csapatunk az NB III-as Nyírbátor együttese ellen. Az első félidő jelentős részében főleg a mezőnyjáték dominált a találkozón, a csapatok távoli lövésekkel próbálták veszélyeztetni egymás kapuját. Az első nagy helyzet a 24. percben alakult ki, Sigér ugratta ki Tóth Szabolcsot, aki betört a 16-oson belülre, de nagy ziccerben a kapusba lőtte a labdát. A félidő végén aztán már a gólok sem maradtak el. Előbb a 36. percben Boros talált a kapuba egy nagyszerű háromszögezés végén, majd a 45. percben Takács használta ki Boros passzát és 4 méterről a kapuba lőtt.

A második félidőt mindkét csapat sorcserével kezdte, nálunk csak Süttő és Ivancsics maradt a kezdőcsapatból, míg a vendégeknél az első félidőben csereként beállt Vízkeleti. A második félidőt már a vendégcsapat kezdte jobban, igaz náluk most léptek pályára azok a játékosok, akik tavaly az NB III-as csapat gerincét is adták. Ennek ellenére Bene révén előbb mi hibáztunk ziccert, ami a 65. percben megbosszulta magát, hiszen egy bal oldali támadás végén a középre lőtt labdát Hornyák lőtte közelről a kapunkba. A bekapott gól után csapatunk átvette a kezdeményezést. Kanalos előbb szabadrúgásból veszélyeztette a vendég kaput, de ekkor még Tóth védeni tudott, viszont a következő támadás végén Kanalos újabb lövése ellen már nem volt ellenszer, a labda a kapu bal sarkában landolt. Az utolsó percekben már nem alakult ki komolyabb lehetőség egyik oldalon sem, így a bajnokságot követően ezúttal is sikerült legyőzni a Nyírbátor csapatát.

Vitelki Zoltán:
Egy nagyon kemény tegnapi nap után játszottunk és ez a tegnapi nap terhelése meglátszott a játékosokon. Volt különbség a két félidő között is, fáradtságot láttam leginkább, de azt gondolom, hogy a játékosok próbáltak alkalmazkodni a körülményekhez. Bár nem a győzelem volt ma a legfontosabb, hanem a játék, de mindenféleképpen szeretném, ha a játékosok megéreznék a győzelem ízét és ez folyamatosan így lenne.

Boros Gábor:
Nagyon fáradt volt a csapat, ugye tegnap nagyon kemény két edzésünk volt, ezt lehetett látni a pályán. Mindenki megpróbálta kiadni magából a maximumot, összességében elégedettek lehetünk ezzel az eredménnyel.

Ambrusz Árpád:
Az időszaknak megfelelő játékot nyújtottunk. Nem az eredmény volt a fontos, hanem hogy a játékosok megkapják azt a terhelést, amit elképzeltünk és ne adják meg magukat ebben a nagy melegben.

Hornyák Marcell:
Igazából még most állunk össze, vannak próbajátékosok és a felkészülési meccsekből is ez volt az első. Nyilván össze kell érnünk, mert ugye nemrég kezdtük a felkészülést és erőben is fejlődnünk kell. Mindent megteszünk azért, hogy a későbbiekben sokkal jobbak legyünk.

További híreink

LIPPAI TIBOR BEMUTATKOZIK A MÁSODOSZTÁLYBAN

Dátum: 2022. jún 25. 18:00

Lippai Tibor a harmadosztályban kimagaslóan teljesített, így csak idő kérdése volt, hogy magasabb szinten is bemutatkozhasson.

SZÉKELY DÁVID KAZINCBARCIKÁN FOLYTATJA

Dátum: 2022. jún 25. 16:00

Székely Dávid személyében egy gólerős szélsővel erősödött a Kolorcity Kazincbarcika SC.

HAT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉST JÁTSZIK A KAZINCBARCIKA

Dátum: 2022. jún 24. 09:00

Az edzések mellett hat felkészülési mérkőzéssel egészül ki a Kolorcity Kazincbarcika SC bajnokságot megelőző programja.

BEMUTATJUK ARDAY DOMINIKOT

Dátum: 2022. jún 22. 21:00

Arday Dominik is a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatát erősíti az NB2-ben.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk