Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Nyertes meccsel indult a szezon

Nyertes meccsel indult a szezon

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

2017. július 30-án játszotta első bajnoki mérkőzését az NBII Merkantil Bank Ligában a KBSC.

A folyamatos hazai nyomás mellett Sigér Ákos góljával a 49. percben szerezte meg a vezetést a csapat.

Időpont: 2017. július 30. (vasárnap) 19:00 óra

Játékvezető: Takács János

Asszisztensek: Garai Péter, Bornemissza Norbert

Tartalék játékvezető: Veizer Roland

Békéscsaba: Ribánszki László, Birtalan Botond, Eszlátyi István, Mészáros Márk, Szatmári István, Fehér Zsolt, Király Patrik, Viczián Ádám, Pilán Márkó, Nagy Sándor, Gyurján Bence. Cserék: Máthé Gábor, Zahorán Balázs, Urbin Péter, Szalai Dániel, Gránicz Patrik, Dlusztus András, Szélpál Norbert.
Vezetőedző: Boér Gábor

KBSC: Somodi Bence Máté, Palmes Raoul-Ioan, Szemere Balázs, Heil Valter, Constantinescu Dan-Marius, Takács Péter, Sigér Ákos, Mikló Roland, Engel Alex, Süttő Attila, Boros Gábor. Cserék: Botló Ádám, Tóth Szabolcs, Micsinai Miklós, Burics András, Lőrincz Patrik Márton, Bene Attila.
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Gólszerző: Sigér Ákos (49. perc).

Sárgalapok: Szatmári István (33. perc), Constantinescu Dan-Marius (39. perc), Sigér Ákos (75. perc), Birtalan Botond (90. perc).

Nézőszám: 967

Edzői értékelések:

Vitelki Zoltán (KBSC)

Egy NB3-ból újonnan felkerült csapatnak óriási dolog, hogy idegenben tudott nyerni, ráadásul nem is akármilyen csapat ellen. Bár azt gondolom, hogy a mi számunkra ez nem meglepetés eredmény, hiszen erre készültünk. Az a típusú edző vagyok, aki minden mérkőzésen nyerni szeretne. Nekem nincs könnyű vagy nehéz ellenfél, csak ellenfél. Ezt próbáltam átültetni a játékosokba is és ezt ők maximálisan megértették, amit ma a pályán csináltak hozzáállásban, egymásért küzdésben, az mindenképpen pozitív. Nyilván a két félidőt két részre kell osztani, az első játékrészben azért sokkal többet volt nálunk a labda, mint a másodikban – ezt el kell ismerni, de azt gondolom, hogy mind a két félidőben tudatosan játszottunk és mindkét játékszituációra fel voltunk készülve, a védekezésre és a támadásra is. Nem ért minket váratlan dolog a mai mérkőzésen, tudtuk mi az erőssége a Békéscsabának, de a legfontosabb az volt, hogy tudtuk mi a saját csapatunk erőssége. 

Boér Gábor (Békéscsaba)

Attól függetlenül, hogy a Kazincbarcika rúgott egy gólt és nyert, a futballt mi próbáltuk játszani. Tudom, hogy ez nem mentség, de nem egyszerű dolog egy betömörülő védelem ellen eredményesen játszani. Az első félidőt elrontottuk, pontatlanul és nagyon rossz felfogásban játszottunk – inkább lassítottuk a játékot és a passzok minősége sem volt megfelelő. Amikor lehetőségünk adódott, azzal nem tudtunk élni, úgyhogy látszódott, hogy kiegyenlített lesz a küzdelem. A második félidőben már voltak kialakított lehetőségeink, bár ez számomra még mindig nagyon kevés. Ezekkel viszont élni kell, az óriási hiba, ha kimaradnak a ziccerek. Elmondtam korábban is, hogy előfordulhatnak majd olyan periódusok egy-egy mérkőzésen, amikor nehezebben sikerülnek dolgok. Ettől függetlenül véleményem szerint nem reális az eredmény, sőt. Az is látszik, hogy még többet kell dolgoznunk, többet kell tenni azért, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Remélem, hogy jókor jött ez a pofon és tudjuk korrigálni a dolgokat, azon leszünk, hogy javítsunk. Annyit még hozzátennék az egészhez, nem tudom kívülről hogy látszódott, de belülről úgy láttam, hogy a küzdéssel, hozzáállással nem volt gond és ha néha nem sikerülnek a dolgok, az megint más történet. Ami az én felelősségem, azt vállalom, de a játékosokat elmarasztalni azért, hogy nem akartak volna játszani, nem lehet. 

(Forrás: 1912elore.hu)

További híreink

Mindenki menekül(ne)!

Dátum: 2024. ápr 19. 16:00

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a szezonban legtöbb edzőváltást átélt Tiszakécskére látogatunk.

André Zoltán hármat gurított a BSK-nak

Dátum: 2024. ápr 18. 14:45

U17: nagyobb koncentrációval a különbség is nagyobb lehetett volna!

U15: közel ötven percig meccsben voltunk

Dátum: 2024. ápr 18. 12:20

Aztán a kihagyott helyzetek és az egyéni hibák miatt vereséget szenvedett Balogh József csapata.

Elkezdődött a jegyértékesítés a következő hazai mérkőzésre

Dátum: 2024. ápr 18. 10:38

Április utolsó meccsén a Honvéd ellen játszunk a Kolorcity Arénában.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk