Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/VÁC FC elleni mérkőzés beharangozó

VÁC FC elleni mérkőzés beharangozó

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II-ben az idegenbeli siker után pályaválasztóként, de Tiszaújvárosban játssza második mérkőzését a KBSC. A kék-sárgák a stadion felújítása miatt albérletben fogadják a korábban szebb napokat is látott Vác együttesét.

A jó rajt, az egy gólos békéscsabai siker erőt, lendületet és további lelkesedést adott a héten a barcikai fiúknak. Az együttes győzelme igazi meglepetésnek számít annál is inkább, mert a viharsarkiak pár éve még az NB I-ben szerepeltek és nem is oly rég felkészülési találkozón 5-0-ra nyertek. Vitelki Zoltán tanítványai azonban bizonyították, hogy a KBSC nem feltartott kézzel megy ki a mérkőzésekre, legyen az otthon, vagy idegenben. Tiszaújváros kedves hely a KBSC számára, ugyanis tavaly NB III-as mérkőzésen 2-0-ra nyertek a kék-sárgák.

Zoltán a találkozóval kapcsolatban elmondta, önbizalommal telve várják, de fontos az is, hogy a játékosok ne bízzák el magukat. A jó rajt, a békéscsabai győzelem erőt ad a Vác elleni mérkőzéshez is. A kék-sárgák trénere hozzátette, fontos az is, hogy a játékosok a győzelem után is megfelelő alázattal készüljenek a következő mérkőzésre. A Kazincbarcika csapatánál most remek a hangulat, jó erőben vannak a játékosok, és várják a második mérkőzést.

Az ellenfél: a Duna-parti együttes az első fordulóban nem kapott és nem is rúgott gólt a Soroksár elleni hazai találkozóján. Az 1990-es évek sikercsapata, hiszen 1994-ben bajnokságot nyert az együttes és abban az időszakban még a nemzetközi porondon is többször szerepelt. A dicső múlt után azonban a jelen már nem olyan fényes a váci labdarúgás életében. A csapat 2009-ben 4-1, 2010-ben pedig 3-1-re nyert hazai pályán a Vác ellen. Az előjelek tehát nem kedvezőtlenek, ami mindenképpen pozitív a Kazincbarcika szempontjából. A Kazincbarcika – Vác mérkőzés augusztus 6-án 17 óra 30 perckor kezdődik Tiszaújvárosban.

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk