Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Hátrányból győzelem

Hátrányból győzelem

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Hátrányból fordítva újabb győzelem született a Merkantil Bank Liga 4. fordulójában. Csapatunk Tiszaújvárosban játszotta hazai mérkőzését, ahol két góllal verte meg a Budafok csapatát.

KBSC-Budafok 2-1 (0-1)
Gólszerzők: Boros, Kristófi ill. Csizmadia

Prukner László:

Két meccsen öt pontot ajándékoztunk ellenfeleinknek. Az elmúlt meccsen is vezettünk, most is az első félidőben el kellett volna dönteni a találkozót. Hiába vannak rutinos játékosok a csapatban, nem tudják kezelni azt a helyzetet, hogy vezetünk. Erre a Kazincbarcika jól ráérzett, és akaratból 100 százalékra vizsgázott. Mi ebben alul maradtunk, a hazaiak megérdemelten nyertek.

Vitelki Zoltán:
Elsősorban szeretnék gratulálni a játékosoknak, azt gondolom, hogy Barcika városának nagyon jó csapata van és ez nem edző kérdés. Olyan játékosokat sikerült kiválasztani, akik hétről-hétre megmutatják, hogy igenis jó játékosok alkotják a csapatot. Kimondhatjuk, hogy tényező ez a csapat a másodosztályban, mindenki ellen győzelmi eséllyel lépünk pályára. A játékosok sokat tettek azért, hogy ne becsüljék le a csapatot.

 

Szép volt fiúk!

További híreink

HAJDÚ B. ISTVÁN LESZ A SPEAKER AZ ÜNNEPÉLYES PÁLYAÁTADÓN

Dátum: 2020. aug 12. 15:53

Vasárnap augusztus 16-án a 19:30-kor kezdődő ünnepélyes pályaavató után újra itthon játssza hazai mérkőzéseit a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgócsapata. A Pécsi MFC elleni mérkőzésre már nem csak a helyszínen, hanem elővételben online, vagy augusztus 6-tól a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában is lehet jegyeket váltani.

SZURKOLÁS, ULTRÁK, BIZTONSÁG

Dátum: 2020. aug 12. 15:14

Közös beszélgetésre invitálja a Kolorcity Kazincbarcika SC a szurkolókat csütörtökön, azaz augusztus 13-án a Kolorcity Arénába. A téma a sportszerű szurkolás, valamint az ezzel kapcsolatos kérdések, a biztonsági elvárások, illetve a szurkolói viselkedés különböző formái lesznek.

FÓTYIK DOMINIK VOLT A MECCS LEGJOBBJA

Dátum: 2020. aug 11. 19:00

Fótyik Dominik rendszeresen kimagasló teljesítmények köszönhetően Kaposváron is csapatunk egyik legjobbja volt.

NÉGY MECCSES ELTILTÁS VÁR KELEMEN MARKORA

Dátum: 2020. aug 11. 17:00

Első barcikai mérkőzése után négy meccses eltiltást kapott Kelemen Marko.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - PMFC

Kazincbarcika

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk