Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A következő ellenfél Budaörs

A következő ellenfél Budaörs

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Remek rajt után idegenben is a győzelemért küzd a KBSC

 

A Budafok elleni hazai győzelem után idegenben szerepel a KBSC együttese a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II-ben. A kék-sárgák az 5. fordulóban Tatabányán lépnek pályára a Budaörs ellen szerda délután.

 

A Budafok ellen ismét bizonyította a Kazincbarcika, hogy van tartása az együttesnek, tud vert helyzetből is fordítani és győzni. A legutóbbi találkozón ráadásul két olyan játékos szerzett gólt, aki addig még nem volt eredményes. Boros Gábor és Kristófi Sándor is letette névjegyét a KBSC-nél.

A borsodiak ezúttal hétközi fordulóban lépnek pályára a Budaörs ellen, de a Pest megyei csapat is albérletben, Tatabányán a Grosics Gyula Stadionban fogadja Vitelki Zoltán tanítványait. A barcikai tréner szerint továbbra is alázattal kell játszani a mérkőzéseken, hiszen csak akkor jönnek a jó eredmények a győzelmek. Sikerekben eddig nem volt hiány, hiszen az elmúlt 4 fordulóban háromszor gyűjtötte be a három pontot a KBSC és egy mérkőzésük végződött döntetlennel. A csapat 10 ponttal a Kisvárda és az MTK mögött csupán rosszabb gólkülönbsége miatt áll a harmadik helyen a táblázaton. A jó rajt után most kell az újabb siker, mely növelné az eddigi eredmények értékét. A Budaörs 2 döntetlen mellett 2 vereséggel nyitotta az idényt, 2 ponttal az utolsóelőtti 19. helyen áll jelenleg. Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy az első fordulóban a tavaly még NB I-es Gyirmót ellen a 91. percig vezettek, Nyíregyházán is 2-1-nél még náluk volt az előny, a végül 4-2-re elveszített mérkőzésen. Dorog ellen a 87. percben egyenlítettek és a legutóbbi fordulóban a Soroksár elleni meccsüket is csak a hajrában vesztették el. A 6 budaörsi gólból négyet a 21 éves tehetség Sajbán Máté szerzett, akit Budapest Honvéd nevelésként került 7 éve Budaörsre. A legutóbbi szezonban 7 gólig jutott, most vezeti a góllövőlistát és egyedüli olyan játékos a másodosztályban, aki négyszer volt eredményes. A KBSC egy döntetlenje mellett háromszor győzött, igaz mindannyiszor csupán egy góllal. Azonban ezeket a sikereket nem kell megmagyarázni a játékosoknak és a szakmai stábnak sem, hiszen a 3 pont begyűjtése volt a cél. A Kazincbarcika egységes csapat és egyre jobb teljesítményt nyújt a bajnokságban, mégis nehéz megjósolni azt, hogy folytatódik-e a KBSC sikerszériája. Vitelki Zoltán megfogalmazása ezzel kapcsolatban egyértelmű: a következő meccset is meg kell nyernie a kék-sárgáknak. A Kazincbarcika, Budaörs elleni idegenbeli találkozója augusztus 23-án szerdán délután fél hattól kezdődik Tatabányán az Aranycsapat kiváló kapusáról, a „fekete párducról” Grosics Gyuláról elnevezett stadionban.

További híreink

HAJDÚ B. ISTVÁN LESZ A SPEAKER AZ ÜNNEPÉLYES PÁLYAÁTADÓN

Dátum: 2020. aug 12. 15:53

Vasárnap augusztus 16-án a 19:30-kor kezdődő ünnepélyes pályaavató után újra itthon játssza hazai mérkőzéseit a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgócsapata. A Pécsi MFC elleni mérkőzésre már nem csak a helyszínen, hanem elővételben online, vagy augusztus 6-tól a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában is lehet jegyeket váltani.

SZURKOLÁS, ULTRÁK, BIZTONSÁG

Dátum: 2020. aug 12. 15:14

Közös beszélgetésre invitálja a Kolorcity Kazincbarcika SC a szurkolókat csütörtökön, azaz augusztus 13-án a Kolorcity Arénába. A téma a sportszerű szurkolás, valamint az ezzel kapcsolatos kérdések, a biztonsági elvárások, illetve a szurkolói viselkedés különböző formái lesznek.

FÓTYIK DOMINIK VOLT A MECCS LEGJOBBJA

Dátum: 2020. aug 11. 19:00

Fótyik Dominik rendszeresen kimagasló teljesítmények köszönhetően Kaposváron is csapatunk egyik legjobbja volt.

NÉGY MECCSES ELTILTÁS VÁR KELEMEN MARKORA

Dátum: 2020. aug 11. 17:00

Első barcikai mérkőzése után négy meccses eltiltást kapott Kelemen Marko.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - PMFC

Kazincbarcika

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk