Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Vizes pályán veszített a KBSC

Vizes pályán veszített a KBSC

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Kazincbarcika-Cegléd 1-2 (0-1)
Tiszaújváros, 100 néző
Vezette: Kovács J. Zoltán (Medovarszki János, Kovács II. Gábor)

Kazincbarcika:
Gábor – Tóth Sz., Palmes, Belényesi, Lőrincz – Kristófi, Sigér, Hegedűs, Micsinai – Bene (Constantinescu, 7.), Boros
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Cegléd:
Mursits - Heffler, Albert, Preklet, Farkas A. - G. Bíró – Damásdi (Fehér M., 91.), Nyilas (Peszmeg, 81.), Sándor I. (Peres, 56.), Szilágyi P. – Asztalos
Vezetőedző: Klausz László

Gólszerzők: Boros (69.) ill. Nyilas (11.), Szilágyi P. (61.)
Sárga lap: Belényesi (71.)

Ezúttal sem várta jó előjelekkel csapatunk a találkozót, hiszen a múlt héten Somodi Bence is feliratkozott a sérültek listájára és Kovács Olivér is begyűjtötte ötödik sárga lapját, így csapatunk mindössze 16 fős kerettel érkezett a találkozóra. Ráadásul a pálya talaja sem volt túl kedvező, hiszen szombat este óta eső áztatta a játékteret, amelynek egyes részein vízilabda mérkőzést is lehetett volna rendezni.

A találkozó két szempontból is rosszul kezdődött számunkra. A 7. percben Bene megsérült, helyére Constantinescu érkezett, majd a 11. percben Nyilas szögletből elért góljával a vezetést is megszerezte a Cegléd. A folytatásban mindkét csapat igyekezett támadni, de a vizes talajon folyamatos játék nem tudott kialakulni, így a félidő 1-0- ás vendég vezetéssel zárult.

A második félidőt aktívan kezdte csapatunk, az első 10 percben rengeteg lehetőségünk adódott a Cegléd kapuja előtt azonban Mursits eszén nem sikerült túljárnia támadóinknak. A 60. percben aztán Constantinescu révén a kapufát is eltaláltuk, de sajnos a kontrát a Cegléd Szilágyi révén góllal tudta lezárni, így a 61. percben már kétgólos volt a vendégek előnye. A szépítésre sem kellett sokat várni, hiszen a 69. percben Boros talált a kapuba egy szabadrúgást követően. A gólt követően ismét nagy nyomást helyeztünk a vendégekre, Constantinescu egymaga megnyerhette volna a meccset, de egyik helyzetét sem sikerült gólra váltania, így az eredmény már nem változott. A Cegléd 2-1-re megnyerte a találkozót.

Vitelki Zoltán: Vegyes érzések vannak bennem, mert ez egy nyerhető mérkőzés volt. Két lehetősége volt az ellenfélnek, ezeket is mi ajándékoztuk nekik. Nekünk megvoltak a lehetőségeink, úgy gondolom, hogyha minden ziccert be tudunk lőni, akkor 3-4 góllal tudtunk volna nyerni. Ettől függetlenül megjegyezném, hogy aki ezen a pályán engedélyezte a játékot, az még életében nem rúghatott labdába. Gratulálnunk kell az ellenfélnek, most egy olyan periódusban vagyunk, hogy minden héten reménykedni kell a jövő heti jobb folytatásban.

Klausz László: Nagyon küzdelmes mérkőzés volt, ahol leginkább a pontrúgásokra, felívelésekre kellett koncentrálni. Sokat gyakoroltuk ezeket a héten, egy-két szituációtól eltekintve megfelelően végre is hajtottuk őket. Sikerült egy jó Kazincbarcikát legyőznünk a begyakorolt figurákkal.

További híreink

VITELKI ZOLTÁN ÉS KIS KÁROLY ÉRTÉKELTEK

Dátum: 2020. aug 06. 14:00

A 2020/2021-es bajnokság második mérkőzésén 3:1-es vereséget szenvedtünk az Ajkától.

MÁR KAPHATÓK JEGYEK AZ ELSŐ HAZAI MÉRKŐZÉSRE

Dátum: 2020. aug 06. 11:05

Augusztus 16-án ünnepélyes pályaátadó rendezvénnyel készül a Barcika. Válts jegyet, hogy biztosan ott lehess!

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: FC AJKA - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2020. aug 05. 18:00

19:00-tól az FC Ajka ellen játsszuk második idei mérkőzésünket.

AZ AJKA KÖVETKEZIK

Dátum: 2020. aug 04. 18:00

A Merkantil Bank Liga idei versenykiírásának második fordulójában Ajkán lépünk pályára.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk