Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/0-1-re végződött a téli szünet előtti utolsó hazai meccs

0-1-re végződött a téli szünet előtti utolsó hazai meccs

Szerző:

KBSC MÉDIA

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Kazincbarcika-Békéscsaba 0-1 (0-0)
Tiszaújváros, 100 néző
Vezette: Böcskei Balázs (Szalai Dániel, Vígh-Tarsonyi Gergő)

Kazincbarcika:
Gábor - Tóth Sz. (Kristófi, 82.), Palmes, Belényesi, Lőrincz - Kovács O., Sigér, Hegedűs (Constantinescu, 73.) - Mikló , Boros (Engel, 73.), Süttő
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Békéscsaba:
Ribánszki - Szélpál, Dlusztus, Mészáros M. (Babinyecz, 27.) - Pilán, Viczián, Nagy S., Szatmári I. (Király P., 66.), Tóth D. (Urbin, 61.), Nagy I., Birtalan
Vezetőedző: Boér Gábor

Gólszerzők: Birtalan (90., – 11-esből)
Sárga lap: Palmes (90.) ill. Nagy S. (70.)

3 vesztes mérkőzéssel a háta mögött várta csapatunk az utóbbi hetekben jó formában levő Békéscsaba elleni összecsapást. Lila-fehér ellenfelünk részére nem lehetett ismeretlen a tiszaújvárosi pálya, hiszen szerdán, a Magyar Kupa mérkőzésen már pályára léptek itt. Múlt héten a Cegléd elleni bajnokin eső, ezúttal pedig szakadó hóesés várta a csapatokat a kezdés előtt.

Ahogy az várható volt a havas, csúszós talajon az első félidőben egyáltalán nem tudott folyamatos játék kialakulni. A félidő egyetlen nagy helyzete így is a miénk volt, mikor a 21. percben Palmes távoli lövése majdnem becsapta a vendégek kapusát, de végül gól ebből sem született.

A második félidőben nem sokat változott a játék képe, csapatunk próbált nyomást helyezni a Békéscsabára, de a mezőnyfölény a havas talajú pályán végig csak meddőnek bizonyult. A 60. perc környékén két Süttő lövés tornáztatta meg Ribánszkit, de gól ezekből sem született. A Békéscsaba az utolsó 10 percben tudott fölényt kialakítani, de helyzetig - ahogy a találkozó egészén – ezúttal sem jutottak el. A 90. percben aztán az történt, amire senki sem számított. Egy beívelést követően Urbin csúszott el a 16-oson belül Palmes mellett, a játékvezető mindenki meglepetésére büntetőt ítélt. A büntetőt Birtalan nem hibázta el, így a Békéscsaba győzelemmel távozott Tiszaújvárosból.

Vitelki Zoltán: Sokadik meccs, amikor már úgy kell nyilatkoznom, hogy el vagyok keseredve. Sőt most még jobban, mint a múlt héten, hiszen úgy érzem, hogy a mérkőzés nagy részét uraltuk, nekünk voltak helyzeteink. A mi helyzetünkben a döntetlen is jó eredményt lett volna.

Boér Gábor: Igazából úgy gondolom, hogy folyamatos játék nem alakulhatott ki, hiszen ilyen rossz talajon sem én, sem játékosaim nem játszhattak még életükben. Nem volt szép mérkőzés, hiszen csak a felívelések és a pontrúgások okoztak veszélyt. Várható volt, hogy az nyer, aki talál egy gólt. Szerencsére ezt a gólt mi lőttük, de gratulálok mindkét csapatnak a küzdelemért, de játékról ma nem beszélhettünk.

További híreink

VITELKI ZOLTÁN ÉS KIS KÁROLY ÉRTÉKELTEK

Dátum: 2020. aug 06. 14:00

A 2020/2021-es bajnokság második mérkőzésén 3:1-es vereséget szenvedtünk az Ajkától.

MÁR KAPHATÓK JEGYEK AZ ELSŐ HAZAI MÉRKŐZÉSRE

Dátum: 2020. aug 06. 11:05

Augusztus 16-án ünnepélyes pályaátadó rendezvénnyel készül a Barcika. Válts jegyet, hogy biztosan ott lehess!

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: FC AJKA - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2020. aug 05. 18:00

19:00-tól az FC Ajka ellen játsszuk második idei mérkőzésünket.

AZ AJKA KÖVETKEZIK

Dátum: 2020. aug 04. 18:00

A Merkantil Bank Liga idei versenykiírásának második fordulójában Ajkán lépünk pályára.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk