Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Ceglédi VSE-Kazincbarcika 2-1 (0-0)

Ceglédi VSE-Kazincbarcika 2-1 (0-0)

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Ceglédi VSE-Kazincbarcika 2-1 (0-0)
Albertirsa, 300 néző
Vezette: Nagy Norbert (Szvetnyik Bence, Kormányos II. Gábor)

Cegléd:
Tulipán – Wild, Nánási (Valkovszki, 71.), Preklet, Farkas A. – G. Bíró (Virág, a szünetben, Kerekes K., 81.) – Damásdi, Hujber, Nyilas, Ágoston – Asztalos
Vezetőedző: Klausz László

KBSC:
Fila - Tóth Sz., Heil, Belényesi, Lőrincz (Hegedűs D., 54.) - Palmes, Kovács O. (Gábor, 69.) - Kristófi, Mikló, Engel - Boros (Kanalos, 29.)
Vezetőedző: Koleszár György

Gólszerzők: Farkas A. (52.), Virág (67.) ill. Palmes (57.)
Sárga lap: Farkas A. (36.), Nánási (47.), Nyilas (48.) ill. Lőrincz (51.), Heil (74.), Hegedűs D. (87.)
Kiállítva: Kanalos (62.)

A szezon utolsó bajnokiján a kapuba Fila Károly, míg a védelemben Lőrincz Patrik kapott bizonyítási lehetőséget Koleszár Györgytől. Az első félidőben fölényben játszottunk és több helyzetünk is volt, azonban a második félidő elején, az 52. percben egy védelmi hibát kihasználva az egyedül hagyott Farkas vezetést szerzett a Ceglédnek. Az egyenlítésre nem kellett sokat várni, hiszen egy szögletet követően az 57. percben Palmes kotorta kapuba a labdát. A 62. percben egy vétlennek tűnő szituációt követően emberhátrányba kerültünk. Kanalos oxival akart kezelni egy labdát, de lábával a háta mögött levő ellenfél fejét találta el, amiért a játékvezető azonnal kiállította. A hazaiaknak ennyi elég is volt a győzelem megszerzéséhez, a 67. percben Virág találatával kialakították a 2-1-es végeredményt.

Csapatunk vereségével az NB II 17. helyén végzett, a bajnokságtól a Szolnok, a Szeged és a Sopron csapatai búcsúztak.

Klausz László:
Nyugtalan voltam a kispadon, mert játékosaim nagyon elfáradtak, hosszú volt nekünk ez az idény. Ennek ellenére szépen fejeztük be, és gondolkozhatunk azon, hogyan ismételhetjük meg a jövőben.

Koleszár György: 
A kiállítás döntően befolyásolta a mérkőzés, mert nekünk is volt annyi helyzetünk, mint a Ceglédnek, vagyis a lehetőségek alapján nem érdemeltünk vereséget. Dicséretes, hogy a KBSC jövőre is a másodosztályban játszhat.

További híreink

Duna Aszfalt TVSE-Kazincbarcika 0-0

Dátum: 2018. aug 13. 09:58

Az NB II 3. fordulójában az újonc Tiszakécske otthonában léptünk pályára és a rengeteg kialakított helyzet ellenére csak gólnélküli döntetlent tudtunk elérni.

Újabb újonc következik

Dátum: 2018. aug 11. 10:14

Tiszakécskén folytatja bajnoki szereplését csapatunk, ellenfelünk a rendkívül rosszul rajtoló Duna Aszfalt TVSE lesz.

Jegyinformációk Tiszakécskére

Dátum: 2018. aug 10. 09:50

Az NB II 3. fordulójában Tiszakécskén lép pályára csapatunk vasárnap 17:30-tól. A tiszakécskei csapat tájékoztatása alapján a találkozóra egységesen 1000 forintba kerülnek a belépők, de 14 éven aluliak ingyenesen tekinthetik meg azt.

Fótyik a forduló embere

Dátum: 2018. aug 10. 08:20

A Nemzeti Sport rendszerint keddi lapszámában elemzi hosszasan az NB II aktuális fordulójának eseményeit. A hétvégi fordulót követően a lap újságírói Fótyik Dominiket választották a forduló legjobb játékosának.

Mérkőzések

KAZINCBARCIKA - BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ

PUTNOK, VÁRADY BÉLA SPORTKÖZPONT

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk