Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Kazincbarcika-Kaposvári Rákóczi 2-2 (0-2)

Kazincbarcika-Kaposvári Rákóczi 2-2 (0-2)

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Kazincbarcika-Kaposvári Rákóczi 2-2 (0-2)
Putnok, 400 néző
Vezette: Berényi Tamás (Szécsényi István, Kovács Gábor)

Kazincbarcika:
Somodi - Oltean (Lukács R., 52.), Heil, Belényesi, Fótyik - Kovács O. (Krausz, 86.), Kiss B. - Gábor, Toma, Szabó L. (Mikló, 52.) - Olasz D.
Vezetőedző: Koleszár György

Kaposvár:
Slakta - Vachtler (Nagy J., 62.), Ur L., Hegedűs D., Hadaró - Csernák (Horváth F., 74.), Godzsajev, Szakály A., Bíró D. - Beliczky, Rajczi
Vezetőedző: Waltner Róbert

Gólszerzők: Fótyik (56., 81. - a másodikat 11-esből) ill. Rajczi (24.), Beliczky (28.)
Sárga lap: Heil (75.) ill. Godzsajev (18.), Ur (80.)

Az idei szezonban újonc Kaposvárt fogadta csapatunk putnoki albérletében az NB II 2. fordulójában. Az első percekben igyekeztünk nyomást gyakorolni ellenfelünkre, de igazán nagy helyzetet nem sikerült kialakítani. A Kaposvár ellenben jól használta ki az első játékrészben adódó lehetőségeit, hiszen a 24. percben Rajczi, majd 4 perccel később Beliczky is betalált, így gyorsan kétgólos lett a vendég előny. A félidő további részében felváltva adódtak helyzetek a csapatok előtt, az utolsó percekben viszont hiába törte a kaposváriak hátát a háló nem sikerült megszerezni a szépítő találatot. 

A második félidőt nagy elánnal kezdte csapatunk, sorra alakítottuk ki a helyzeteket a kaposvári kapu előtt. Mezőnyfölényünk az 56. percben érett góllá, mikor Fótyik tekert a kapuba szépen egy 20 méteres szabadrúgást. A gólt követően rögtön egyenlíthettünk is volna, de a Kaposvár is eldönthette volna a mérkőzést, hiszen Csernák kétszer is egy az egyben vihette a labdát a kapunk felé, de szerencsére mindannyiszor célt tévesztett. A hajrára még mindig kaposvári vezetéssel fordultunk rá, de a 81. percben összejött az egyenlítés mikoris Fótyik értékesítette a Gábor elleni szabálytalanságért megítélt büntetőt. Az utolsó percekben az első félidőhüz hasonlóan kapujuk elé szorítottuk a vendégeket, de a győztes gólt nem sikerült megszerezni.

Koleszár György:
Nagyot játszott a csapat a második félidőben, azonban az első félidő teljesen rossz volt, hiszen ilyen technikai hibákat ezen a szinten nem lehet elkövetni. A második félidőben sikerült szerkezetet váltani és szélső akciókkal feltörni a vendég csapatot. Az NB II-ben minden pont értékes, de ma nyerhettünk is volna, mivel a második félidőben a Kaposvár belekényelmesedett az előnyébe. 

Waltner Róbert:
A helyzetek alapján gólokkal kellett volna nyernünk a találkozót, de a kihagyott lehetőség megbosszulták magukat. Dícséret illeti a hazai csapatot, amiért ilyen jól küdött, de úgy gondolom ezt a mérkőzést mi vesztettük el. Nem érzem igazságosnak a döntetlent, de a hazai csapat a küzdése miatt mindenképpen megérdemelte azt.

További híreink

Duna Aszfalt TVSE-Kazincbarcika 0-0

Dátum: 2018. aug 13. 09:58

Az NB II 3. fordulójában az újonc Tiszakécske otthonában léptünk pályára és a rengeteg kialakított helyzet ellenére csak gólnélküli döntetlent tudtunk elérni.

Újabb újonc következik

Dátum: 2018. aug 11. 10:14

Tiszakécskén folytatja bajnoki szereplését csapatunk, ellenfelünk a rendkívül rosszul rajtoló Duna Aszfalt TVSE lesz.

Jegyinformációk Tiszakécskére

Dátum: 2018. aug 10. 09:50

Az NB II 3. fordulójában Tiszakécskén lép pályára csapatunk vasárnap 17:30-tól. A tiszakécskei csapat tájékoztatása alapján a találkozóra egységesen 1000 forintba kerülnek a belépők, de 14 éven aluliak ingyenesen tekinthetik meg azt.

Fótyik a forduló embere

Dátum: 2018. aug 10. 08:20

A Nemzeti Sport rendszerint keddi lapszámában elemzi hosszasan az NB II aktuális fordulójának eseményeit. A hétvégi fordulót követően a lap újságírói Fótyik Dominiket választották a forduló legjobb játékosának.

Mérkőzések

KAZINCBARCIKA - BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ

PUTNOK, VÁRADY BÉLA SPORTKÖZPONT

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk