Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Kazincbarcika-Kaposvári Rákóczi 2-2 (0-2)

Kazincbarcika-Kaposvári Rákóczi 2-2 (0-2)

Szerző:

Róth Zoltán

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Kazincbarcika-Kaposvári Rákóczi 2-2 (0-2)
Putnok, 400 néző
Vezette: Berényi Tamás (Szécsényi István, Kovács Gábor)

Kazincbarcika:
Somodi - Oltean (Lukács R., 52.), Heil, Belényesi, Fótyik - Kovács O. (Krausz, 86.), Kiss B. - Gábor, Toma, Szabó L. (Mikló, 52.) - Olasz D.
Vezetőedző: Koleszár György

Kaposvár:
Slakta - Vachtler (Nagy J., 62.), Ur L., Hegedűs D., Hadaró - Csernák (Horváth F., 74.), Godzsajev, Szakály A., Bíró D. - Beliczky, Rajczi
Vezetőedző: Waltner Róbert

Gólszerzők: Fótyik (56., 81. - a másodikat 11-esből) ill. Rajczi (24.), Beliczky (28.)
Sárga lap: Heil (75.) ill. Godzsajev (18.), Ur (80.)

Az idei szezonban újonc Kaposvárt fogadta csapatunk putnoki albérletében az NB II 2. fordulójában. Az első percekben igyekeztünk nyomást gyakorolni ellenfelünkre, de igazán nagy helyzetet nem sikerült kialakítani. A Kaposvár ellenben jól használta ki az első játékrészben adódó lehetőségeit, hiszen a 24. percben Rajczi, majd 4 perccel később Beliczky is betalált, így gyorsan kétgólos lett a vendég előny. A félidő további részében felváltva adódtak helyzetek a csapatok előtt, az utolsó percekben viszont hiába törte a kaposváriak hátát a háló nem sikerült megszerezni a szépítő találatot. 

A második félidőt nagy elánnal kezdte csapatunk, sorra alakítottuk ki a helyzeteket a kaposvári kapu előtt. Mezőnyfölényünk az 56. percben érett góllá, mikor Fótyik tekert a kapuba szépen egy 20 méteres szabadrúgást. A gólt követően rögtön egyenlíthettünk is volna, de a Kaposvár is eldönthette volna a mérkőzést, hiszen Csernák kétszer is egy az egyben vihette a labdát a kapunk felé, de szerencsére mindannyiszor célt tévesztett. A hajrára még mindig kaposvári vezetéssel fordultunk rá, de a 81. percben összejött az egyenlítés mikoris Fótyik értékesítette a Gábor elleni szabálytalanságért megítélt büntetőt. Az utolsó percekben az első félidőhüz hasonlóan kapujuk elé szorítottuk a vendégeket, de a győztes gólt nem sikerült megszerezni.

Koleszár György:
Nagyot játszott a csapat a második félidőben, azonban az első félidő teljesen rossz volt, hiszen ilyen technikai hibákat ezen a szinten nem lehet elkövetni. A második félidőben sikerült szerkezetet váltani és szélső akciókkal feltörni a vendég csapatot. Az NB II-ben minden pont értékes, de ma nyerhettünk is volna, mivel a második félidőben a Kaposvár belekényelmesedett az előnyébe. 

Waltner Róbert:
A helyzetek alapján gólokkal kellett volna nyernünk a találkozót, de a kihagyott lehetőség megbosszulták magukat. Dícséret illeti a hazai csapatot, amiért ilyen jól küdött, de úgy gondolom ezt a mérkőzést mi vesztettük el. Nem érzem igazságosnak a döntetlent, de a hazai csapat a küzdése miatt mindenképpen megérdemelte azt.

További híreink

HÁROM ÉVET HOSSZABBÍTOTTUNK FÓTYIK DOMINIKKAL

Dátum: 2020. júl 06. 18:00

Fótyik Dominik újabb három évet írt alá csapatunkhoz.

AUGUSZTUSTÓL MÁJUSIG TART A KÖVETKEZŐ SZEZON

Dátum: 2020. júl 06. 12:00

Elkészült a Magyar Labdarúgó Szövetség 2020/2021-es versenynaptára.

MEGVAN AZ ELSŐ NYÁRI IGAZOLÁSUNK

Dátum: 2020. júl 04. 20:00

A mindössze 17 éves védő, Dávid Zoltán Gergő a Kazincbarcika első nyári igazolása.

SZURKOLÓI KLUBDÉLUTÁNT TARTOTTUNK

Dátum: 2020. júl 02. 20:44

Szurkolói klubdélutánra várta a Kolorcity Kazincbarcika Sport Club vezetősége az érdeklődőket.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk