Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KÉT MECCSES ELTILTÁS

KÉT MECCSES ELTILTÁS

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Lukács Raymond az első fordulóban Soroksáron szerezte meg csapatunk számára az egyenlítő találatot, valamint az idei második mérkőzésen Békéscsaba ellen is gól lőtt, azonban a következő két meccsen biztos nem gyarapodik találatainak száma. A támadó vasárnap az FC Ajka otthonában az 53. percben kellett, hogy elhagyja a játékteret, ugyanis megrúgta ellenfelét, így a játékvezető piros lappal azonnal kiállította és a következő 42+5 percben emberhátrányban folytattuk az ominózus találkozót.  A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottságának augusztus 13-án meghozott határozata értelmében Lukács Raymondot két soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzéstől eltiltotta. Az MLSZ határozta a következőképpen indokolja az esetet:

"Lukács Raymond Barna (Kazincbarcika), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben megrúgta ellenfelét 2 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott."

A Kazincbarcika támadója sem a vasárnap a Várady Béla Sportközpontban megrendezésre kerülő Duna Aszfalt TVSE, sem a jövőheti WKW FC ETO Győr elleni mérkőzésen nem léphet majd pályára. Lukács Raymond játékára Gálhidi György vezetőedző legközelebb augusztus 28-án, szerdán a Vasas elleni idegenbeli találkozón számíthat.

További híreink

KAZINCBARCIKA - DUNA ASZFALT TLC: ÍGY LÁTTÁK A MÉRKŐZÉST A VEZETŐEDZŐK

Dátum: 2019. aug 19. 18:50

Tegnap a Duna Aszfalt TLC elleni mérkőzésen szereztük meg idei első hazai győzelmünket.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS: KAZINCBARCIKA - DUNA ASZFALT TLC

Dátum: 2019. aug 18. 17:00

A Merkantil Bank Liga 2019/2020-as szezonjának negyedik mrkőzése következik ma. A Kazincbarcika 17:30-tól a Duna Aszfalt TLC ellen lép pályára.

VASÁRNAP A DUNA ASZFALT TLC ÉRKEZIK

Dátum: 2019. aug 17. 12:24

A Merkantil Bank Liga 2019/2020-as szezonjának negyedik fordulójában a Duna Aszfalt TLC ellen lépünk pályára vasárnap 17:30-tól.

FEKETE ÁDÁM A KAZINCBARCIKA JÁTÉKOSA

Dátum: 2019. aug 14. 19:00

Fekete Ádám személyében újabb rutinos labdarúgóval erősödött csapatunk

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk