Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KÉT MECCSES ELTILTÁS

KÉT MECCSES ELTILTÁS

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Lukács Raymond az első fordulóban Soroksáron szerezte meg csapatunk számára az egyenlítő találatot, valamint az idei második mérkőzésen Békéscsaba ellen is gól lőtt, azonban a következő két meccsen biztos nem gyarapodik találatainak száma. A támadó vasárnap az FC Ajka otthonában az 53. percben kellett, hogy elhagyja a játékteret, ugyanis megrúgta ellenfelét, így a játékvezető piros lappal azonnal kiállította és a következő 42+5 percben emberhátrányban folytattuk az ominózus találkozót.  A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottságának augusztus 13-án meghozott határozata értelmében Lukács Raymondot két soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzéstől eltiltotta. Az MLSZ határozta a következőképpen indokolja az esetet:

"Lukács Raymond Barna (Kazincbarcika), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben megrúgta ellenfelét 2 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott."

A Kazincbarcika támadója sem a vasárnap a Várady Béla Sportközpontban megrendezésre kerülő Duna Aszfalt TVSE, sem a jövőheti WKW FC ETO Győr elleni mérkőzésen nem léphet majd pályára. Lukács Raymond játékára Gálhidi György vezetőedző legközelebb augusztus 28-án, szerdán a Vasas elleni idegenbeli találkozón számíthat.

További híreink

EDZÉSPROGRAM JÚNIUS 1-5.

Dátum: 2020. jún 03. 15:47

A KBSC heti programja

FOLYAMATOSAN ZAJLIK AZ UTÁNPÓTLÁS JÁTÉKOSOK TOBORZÁSA

Dátum: 2020. jún 03. 15:14

A KBSC FC várja egészen óvodás kortól 19 éves korig lányok és fiúk jelentkezését utánpótlás csapataiba

ELSŐ KÖRBEN KAPTUK MEG A MÁSODOSZTÁLYÚ KLUBLICENCET

Dátum: 2020. máj 23. 13:30

Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága elfogadta a KBSC FC Kft. másodosztályú licenckérelmét.

FINISBEN A STADION

Dátum: 2020. ápr 21. 19:00

A Kazincbarcika pályájának építési és területrendezési munkálatai lassan befejeződni látszanak és reményeink szerint a szünet után már végleg haza költözhetünk.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk