Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KAZINCBARCIKA - DUNA ASZFALT TLC: ÍGY LÁTTÁK A MÉRKŐZÉST A VEZETŐEDZŐK

KAZINCBARCIKA - DUNA ASZFALT TLC: ÍGY LÁTTÁK A MÉRKŐZÉST A VEZETŐEDZŐK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Tegnap délután második hazai mérkőzését játszotta a Kazincbarcika csapata, a Duna Aszfalt TLC elleni összecsapáson pedig sikerült megszerezni első hazai győzelmünket is. A vasárnapi három pontnak köszönhetően két győzelem után utazhatunk majd e heti ellenfelünk, azaz a WKW FC ETO Győr otthonába. A tegnapi meccset követően természetesen a csapatok vezetőedzői is értékelték a látottakat, de mielőtt megnéznénk hogyan látta Gálhidi György és Simon Antal a mérkőzést, idézzük fel a tegnapi meccs főbb történéseit.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEGZÉSE

Kifejezetten jól kezdte a  tegnapi mérkőzést a hazai csapat, azonban az első percekben látott lendület hamar megszűnt és a továbbiakban a Tiszakécske dominált jobban az első félidőben, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a vendégek két egymást követő szögletet is kiharcoltak és hiába védekeztünk jól, a második után Preklet Csba neve mellé került a vezetőtalálat. Az első játékrész végén Krausz Raul sérült meg, így  a hosszabbítás perceiben kényszerű cserét hajtott végre Gálhidi György és Farkas András érkezett a pályára. A második félidőt sokkal joobban kezdte a hazai csapat is, bizonyíték erre, hogy Mikló Roland az 57. percben megszerezte az egyenlítő találatot, majd a 77. percben Oltean gólja állította be a végeredményt, Kazincbarcika - Duna Aszfalt TLC 2:1.

GÁLHIDI GYÖRGY

"Jól kezdtük a mérkőzést két helyzettel aztán érhetetlenül leálltunk. A Tiszakécske dominált, helyzeteket dolgozott ki és birtokolta  a labdát. Nagyon halovány teljesítményt nyújtottunk, elsősorban a középpályán. Szünetben próbáltam felébreszteni a fiúkat, félig-meddig sikerült is, aztán a kiállítás után a játékvezető is korrektül fújt és  a csapat is elkezdett veszélyesebben futballozni, jobban játszani, a kettő között nincs összefüggés, de ez tény. Fontos volt hogy jó ütemben szereztük az egyenlítő gólt is és utána a legjobbkor a második gólunkat. Dícséretet érdemelnek a fiúk, mert nem jó játékkal, de a szívüket, lelküket kitették és küzdöttek, harcoltak és végül behúzták a meccset. Van ilyen és ez a csapat erejét bizonyítja, hogy gyengébb játékkal is tudunk egy jó csapatot megverni."

SIMON ANTAL

"Elég rosszul kezdtük a mérkőzést, az első tíz percben ilyen csapkodó játék folyt a pályán aztán onnan az első félidőben onnan átvettük az irányítást és egy szép oldalbeadásból megszereztük a vezetést. Úgy nézett ki ha a második félidőben rúgunk még egyet talán meg tudjuk nyerni a meccset. Jól is jöttünk ki a szünet után és egy ajtó-ablak tiszta ziccernél a támadónK  a kapussal szemben mellé lőtte 1:0-nál és ebből pár percre rá egy helyezkedési hibából bedobás után kaptunk gólt, aztán egy pontrúgásból amire szintén készülni lehetett , megszerezte a hazai csapat a vezetést. Ez elég volt nekik a győzelmükhöz, úgy érzem olyan meccset engedtünk ki a kezünkből, ahonnan legalább egy pontot el kellett volna vinnünk. Az a tanúság, hogy idegenben egy góllal nem lehet nyerni, rá kellett volna rúgni  a másodikat ahhoz hogy megnyerjük, így viszont a hazai csapatnak sikerült itthon tartania a három pontot"

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk