Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KAZINCBARCIKA - DUNA ASZFALT TLC: ÍGY LÁTTÁK A MÉRKŐZÉST A VEZETŐEDZŐK

KAZINCBARCIKA - DUNA ASZFALT TLC: ÍGY LÁTTÁK A MÉRKŐZÉST A VEZETŐEDZŐK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Tegnap délután második hazai mérkőzését játszotta a Kazincbarcika csapata, a Duna Aszfalt TLC elleni összecsapáson pedig sikerült megszerezni első hazai győzelmünket is. A vasárnapi három pontnak köszönhetően két győzelem után utazhatunk majd e heti ellenfelünk, azaz a WKW FC ETO Győr otthonába. A tegnapi meccset követően természetesen a csapatok vezetőedzői is értékelték a látottakat, de mielőtt megnéznénk hogyan látta Gálhidi György és Simon Antal a mérkőzést, idézzük fel a tegnapi meccs főbb történéseit.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEGZÉSE

Kifejezetten jól kezdte a  tegnapi mérkőzést a hazai csapat, azonban az első percekben látott lendület hamar megszűnt és a továbbiakban a Tiszakécske dominált jobban az első félidőben, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a vendégek két egymást követő szögletet is kiharcoltak és hiába védekeztünk jól, a második után Preklet Csba neve mellé került a vezetőtalálat. Az első játékrész végén Krausz Raul sérült meg, így  a hosszabbítás perceiben kényszerű cserét hajtott végre Gálhidi György és Farkas András érkezett a pályára. A második félidőt sokkal joobban kezdte a hazai csapat is, bizonyíték erre, hogy Mikló Roland az 57. percben megszerezte az egyenlítő találatot, majd a 77. percben Oltean gólja állította be a végeredményt, Kazincbarcika - Duna Aszfalt TLC 2:1.

GÁLHIDI GYÖRGY

"Jól kezdtük a mérkőzést két helyzettel aztán érhetetlenül leálltunk. A Tiszakécske dominált, helyzeteket dolgozott ki és birtokolta  a labdát. Nagyon halovány teljesítményt nyújtottunk, elsősorban a középpályán. Szünetben próbáltam felébreszteni a fiúkat, félig-meddig sikerült is, aztán a kiállítás után a játékvezető is korrektül fújt és  a csapat is elkezdett veszélyesebben futballozni, jobban játszani, a kettő között nincs összefüggés, de ez tény. Fontos volt hogy jó ütemben szereztük az egyenlítő gólt is és utána a legjobbkor a második gólunkat. Dícséretet érdemelnek a fiúk, mert nem jó játékkal, de a szívüket, lelküket kitették és küzdöttek, harcoltak és végül behúzták a meccset. Van ilyen és ez a csapat erejét bizonyítja, hogy gyengébb játékkal is tudunk egy jó csapatot megverni."

SIMON ANTAL

"Elég rosszul kezdtük a mérkőzést, az első tíz percben ilyen csapkodó játék folyt a pályán aztán onnan az első félidőben onnan átvettük az irányítást és egy szép oldalbeadásból megszereztük a vezetést. Úgy nézett ki ha a második félidőben rúgunk még egyet talán meg tudjuk nyerni a meccset. Jól is jöttünk ki a szünet után és egy ajtó-ablak tiszta ziccernél a támadónK  a kapussal szemben mellé lőtte 1:0-nál és ebből pár percre rá egy helyezkedési hibából bedobás után kaptunk gólt, aztán egy pontrúgásból amire szintén készülni lehetett , megszerezte a hazai csapat a vezetést. Ez elég volt nekik a győzelmükhöz, úgy érzem olyan meccset engedtünk ki a kezünkből, ahonnan legalább egy pontot el kellett volna vinnünk. Az a tanúság, hogy idegenben egy góllal nem lehet nyerni, rá kellett volna rúgni  a másodikat ahhoz hogy megnyerjük, így viszont a hazai csapatnak sikerült itthon tartania a három pontot"

További híreink

HÉTKÖZI FORDULÓ A VÁC ELLEN

Dátum: 2019. szept 17. 21:20

A Merkantil Bank Liga 2019/2020-as szezonjának harmadik hétközi fordulója következik holnap. A szerdai ellenfelünk a Vác FC csapata lesz.

FÓTYIK DOMINIK KIHAGYJA A HOLNAPI MÉRKŐZÉST

Dátum: 2019. szept 17. 18:18

Egy meccses eltiltást kapott Fótyik Dominik.

Hétvégi utánpótlás eredmények

Dátum: 2019. szept 17. 11:00

Utánpótlás csapataink pont nélkül zárták a hétvégét.

MTK BUDAPEST - KAZINCBARCIKA: A VEZETŐEDZŐK ÉRTÉKELTEK

Dátum: 2019. szept 16. 20:00

1:0-ás végeredménnyel zárult a tegnapi MTK Budapest elleni mérkőzésünk. A meccs első és egyben utolsó gólját Bognár István szerezte büntetőből. A mérkőzést követően a csapatok vezetőedzői értékelték a látottakat.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk