Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/WKW ETO FC GYŐR - KAZINCBARCIKA : EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

WKW ETO FC GYŐR - KAZINCBARCIKA : EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Tegnap este egy nagyon jó és a feljutásra pályázó WKW ETO FC Győr otthonából hoztunk haza egy pontot. Az 1:1-es eredménnyel zárult találkozót ezúttal is értkelték a vezetőedzők, Boér Gábor és a Gálhidi György eltiltása miatt a Kazincbarcika kispadján megbízottként tartózkodó, Dzurják József asszinsztensedzőnk más-mást láttak a mérkőzésben, de mielőtt rátérnénk az értékelésre, idézzük fel a meccs főbb történéseit.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEGZÉSE

A mérkőzés első perceiben sikerült felvennünk a ritmust a hazaiakkal, akik ebben félidőben leginkább csak távoli lövéseikkel próbálták bevenni Horváth László kapuját. A mérkőzés első játékrészében ugyan esett egy gól, de a Kazincbarcika találatát nem adta meg a játékvezető és komolyabb helyzet csupán 1-1 alkalommal alakult ki a hazai, illetve vendég kapu előtt is. A második féidőben egyértelműen jobban kezdtek a győriek, így  a 60. percben egy laposan a bal alsóba lőtt lövéssel Horváth Zoltán szerezte meg a hazaiak vezetőtalálatát, melyre viszonylag hamar , a 69. percben Berki István góljának köszönhetően válaszolni is tudtunk. A mérkőzés utolsó negyedében mindkét csapat próbált törekedni a három pont megszerzésére, de komolyann helyzetek egyik oldalon sem alakultak ki. WKW ETO FC GYŐR-KAZINCBARCIKA 1:1 (0:0)

BOÉR GÁBOR

"Nehéz megszólalni, mert úgy gondolom, hogy egy ilyen mérkőzést meg kell nyerni és meg kell tanulnunk azt, hogy kell egy meccset 1:0-ra megnyerni és ilyen könnyedén nem adhatjuk el az előnyünket. Szerintem nem forgott veszélyben a győzelmünk, a semmiből kaptunk gólt és nem tudok amellett elmenni, hogy ilyen hibákat vétünk, ezen a szinten ezt nem lehet elkövetni. Sokkal profibban kell egy ilyen mérkőzést játszani, de egyébként meg úgy gondolom, hogy hatékonyabbaknak kell lennünk, ebben javulnunk kell, hiszen rengetegszer eljutunk az ellenfél térfelének utolsó harmadába és azt mondom, hogy ott még a befejezések is megvannak, de vagy pontatlanok vagyunk vagy nem jó döntéskeet hozunk és ezen kell javítani. Ez egyébként a legnehezebb, mert ez olyan szituáció amit edzésen nehéz modellezni. Ennek ellénére sokat tettünk azért, hogy megnyerjük a meccset és egyetlen egy hiba végzetesnek bizonyult . Csalódásként élem meg, szinte azt kell mondjam vereségként, mert nem volt benne  a mérkőzésben, hogy ne nyerjük meg."

DZURJÁK JÓZSEF

"A mi szemszögünkből egy nagyon mérkőzést játszottunk, amit elképzeltünk azt a fiúk nagyon jól megvalósították és ezt az elképzelést megtöltötték tartalommal. A Győr igazán nagy helyzeteket nem tudott kialakítani és ha egy kicsit pontosabbak vagyunk az előrejátékban úgy gondolom szebb eredményt is elérhettünk volna. Mi örülünk az egy pontnak, mert a Győr egy masszív, feljutásra esélyes csapat és kevesen fognak innen ponttal, pontokkal távozni."

 

Kép forrása: nb2foci.hu / ETO FC Győr hivatalos oldala Facebook

További híreink

KRAUSZ RAUL LETT A MECCS LEGJOBBJA

Dátum: 2020. febr 17. 18:00

Zsinórban második mérkőzését zárta gólszerzéssel Krausz Raul, akit sportigazgatónk választott a meccs legjobbjának.

DZURJÁK JÓZSEF ÉS KONDÁS ELEMÉR ÉRTÉKELTEK

Dátum: 2020. febr 17. 14:30

A 2:2-es eredménnyel véget ért Kazincbarcika-WKW ETO FC Győr mérkőzést a csapatok vezetőedzői értékelték.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : KAZINCBARCIKA - WKW ETO FC GYŐR

Dátum: 2020. febr 16. 13:40

A Merkantil Bank Liga 24. fordulójában a WKW ETO FC Győr csapata ellen lépünk pályára 14:00-tól.

HOLNAP JÖN AZ ETO

Dátum: 2020. febr 15. 15:30

A Merkantil Bank Liga 2019/2020-as versenykiírásának 24. fordulójában a WKW ETO FC Győr csapatát fogadjuk Putnokon.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk