Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/VASAS - KAZINCBARCIKA : SZANYÓ KÁROLY ÉS GÁLHIDI GYÖRGY ÉRTÉKELTEK

VASAS - KAZINCBARCIKA : SZANYÓ KÁROLY ÉS GÁLHIDI GYÖRGY ÉRTÉKELTEK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A hatodik fordulót is pontszerzéssel zárta a Kazincbarcika csapata, tegnap Illovszky Rudolf Stadionban rendezett mérkőzésen az 1:1-es döntetlennek köszönhetően ismét egy pontnak örülhettünk. A találkozó  lefújását követően Szanyó Károly és Gálhidi György értékelték a látottakat.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEGZÉSE

A szerdai mérkőzést egyértelműen a hazai csapat kezdte jobban, azonban ez csak a támadásokat illetően igaz, hiszen  Kazincbarcika játékosai a Vasas kapura tartó labdáit vagy a tizenhatos irányába induló játékosait is hibátlan védekezéssel akadályozták meg. Hajdú, Szatmári, és Balajti is többször próbálkoztak kapuralövésekkel, amit Farkas András, Fótyik Dominik és Horváth László rendre hárítani tudtak, így az első játékrészben nem esett gól a találkozón. A második félidőt jobban kezdtük, az elsőben hiányolt támadások is kezdtek felkélénkülni, ennek eredményeképpen a mérkőzés 52. percében tizenegyest harcolt ki a Kazincbarcika, a büntetőt Fótyik Dominik végezte el, ezzel megszerezve a vezetőgólt. A Vasas a mérkőzés további részében inkább távoli labdákkal próbálta veszélyeztetni Horváth László kapuját, az egyik ilyen lövésükkel a 77. percben egyenlíteni is tudtak, amikor is a csreként beállt, fiatal játékosuk, Daróczi Zoltán a kaputól kb. 21 méterre megítélt szabadrúgást a jobb alsó sarokba csavarta. VASAS - KAZINCBARCIKA 1:1

SZANYÓ KÁROLY 

"Amit megbeszéltünk, amire készültünk, az nem úgy valósult meg, ahogy szerettük volna. A saját hibáink miatt nem tudtunk nyerni, ez az egy pont kevés, nekem biztosan és a szurkolóknak is. Nem a bírókon múlt, de eddig majdnem minden meccsünkön volt olyan szituáció, ahol az ellenfél kezezett a tizenhatoson belül, de egyszer sem kaptunk tizenegyest. Hazai pályán azonban úgy kell játszani, hogy mindent ki lehessen zárni, megalkuvás nélküli futballra lett volna szükség. A betömörülő védelem ellen hiányoltam a szélen végigvezetett támadásokat, a pontos beadásokat, az egy az egy elleni játékot, a beindulásokat. Úgy kell készülnünk, hogy pontokat szerezzünk Győrben."

GÁLHIDI GYÖRGY

"Alaposan kielemeztük a Vasas játékát és úgy érzem jól fel is készültünk belőlük. Az erősségük a védelem mögé való bejutás, ezt nagyon jól tudtuk hárítani, a játékosaim megosztott figyelemmel követték a labdát és a játékost. Ami érthetetlen számomra és nagy probléma volt, hogy  a megszerzett labdákkal nem tudtunk mit csinálni, a középpálya közepén forró fejjel rossz döntéseket hoztak a játékosaim, pontatlanok voltak és kicsit túl izgulták ezt, az első félidőben rengeteg labdát adtunk el itt, amivel szerencsére nem tudott mit kezdeni a Vasas. A második félidőben pontosabban és nyugodtabban játszottunk,  az hogy megérdemelten vagy sem de hál' Istennek megszereztük a vezetést, ami további erőt adott nekünk. Várható volt hogy a Vasas előbb-utóbb betalál, hiszen támadó beállítottságú az egész csapat, ezért is ilyen értékes számunkra ez a döntetlen, persze jobb lett volna, ha kihúzzuk 0:1-gyel, de nem vagyok elégedetlen. Dícséretet érdemelnek a játékosaim, végig fegyelmezetten, hideg fejjel, egy-egy döntést kicsit nehezen elfogadva, de megértve és nem túl sokat reklamálva lehozták a mérkőzést, mindenki kiadott magából mindent és szívüket-lelküket kitették a pályára, amiért nagyon nagy dícséretet érdemelnek."

 

Kép forrása: Vasas FC Facebook/Varga Jennifer

További híreink

FŐPRÓBA TISZAÚJVÁROSBAN

Dátum: 2020. jan 24. 16:30

Utolsó edzőmérkőzésünket a Termálfürdő FC Tiszaújváros ellen játsszuk.

Utánpótlás csapataink a gödöllői Sátor Kupán vettek részt

Dátum: 2020. jan 23. 17:00

Újabb teremtornán bizonyíthatott az U9-es és U10-es csapatunk.

KÉT JÁTÉKOS FOLYTATJA PUTNOKON KÖLCSÖNBEN

Dátum: 2020. jan 22. 18:30

A Kazincbarcika két játékosa Putnokon folytatja tavasszal.

VIRÁG ÁKOS TÁVOZIK

Dátum: 2020. jan 22. 13:30

Szinte pontosan egy év után Virág Ákos is távozik csapatunktól.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk