Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/ISZÁK DOMINIK KAZINCBARCIKÁN FOLYTATJA

ISZÁK DOMINIK KAZINCBARCIKÁN FOLYTATJA

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A Kazincbarcika csapata Iszák Dominik személyében újabb balmazújvárosi múlttal rendelkező játékossal bővítette keretét . A 2002-es születésű futballista a Debreceni Honvéd SE csapatában nevelkedett, majd a Vác Város SE U13-as korosztályában, később az FTC U14-es, a Budai FC-Spartacus U15-ös, az Újpest U16-os együtteseinél is futballozott. A nagypályás mérkőzések mellett számos futsall és strandlabdarúgó meccsen is pályára lépett és ért el különböző sikereket. A fiatal labdarúgó a 2018/19-es bajnoki szezonban került Balmazújvárosra, ahol a Balmaz FC- Olasz FS U17-es és U19-es csapataiban játszott és 10 góllal a neve mellett zárhatta az évet.

Iszák Dominik a 2019/2020-as évet a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő színeiben kezdte meg, majd a csapat NB2-ből történő végleges kizárása után igazolt a Kazinbarcika együtteséhez, ahol a múlt heti DVTK elleni edzőmeccsen már pályára is lépett.

SIKERES SZEZONT KÍVÁNUNK A JÁTÉKOSNAK!

További híreink

HAJDÚ B. ISTVÁN LESZ A SPEAKER AZ ÜNNEPÉLYES PÁLYAÁTADÓN

Dátum: 2020. aug 12. 15:53

Vasárnap augusztus 16-án a 19:30-kor kezdődő ünnepélyes pályaavató után újra itthon játssza hazai mérkőzéseit a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgócsapata. A Pécsi MFC elleni mérkőzésre már nem csak a helyszínen, hanem elővételben online, vagy augusztus 6-tól a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában is lehet jegyeket váltani.

SZURKOLÁS, ULTRÁK, BIZTONSÁG

Dátum: 2020. aug 12. 15:14

Közös beszélgetésre invitálja a Kolorcity Kazincbarcika SC a szurkolókat csütörtökön, azaz augusztus 13-án a Kolorcity Arénába. A téma a sportszerű szurkolás, valamint az ezzel kapcsolatos kérdések, a biztonsági elvárások, illetve a szurkolói viselkedés különböző formái lesznek.

FÓTYIK DOMINIK VOLT A MECCS LEGJOBBJA

Dátum: 2020. aug 11. 19:00

Fótyik Dominik rendszeresen kimagasló teljesítmények köszönhetően Kaposváron is csapatunk egyik legjobbja volt.

NÉGY MECCSES ELTILTÁS VÁR KELEMEN MARKORA

Dátum: 2020. aug 11. 17:00

Első barcikai mérkőzése után négy meccses eltiltást kapott Kelemen Marko.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - PMFC

Kazincbarcika

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk