Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/AZ IDEI UTOLSÓ HAZAI MÉRKŐZÉS KÖVETKEZIK

AZ IDEI UTOLSÓ HAZAI MÉRKŐZÉS KÖVETKEZIK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

A 2019-es évben még két mérkőzés vár a Kazincbarcikára, a tavaszról előrehozott találkozókat a Soroksár SC és a Békéscsaba 1912 Előre csapatai ellen vívjuk meg. Elsőként a Merkantil Bank Liga 20. fordulójában fogadjuk a Soroksár csapatát, majd jövő héten vasárnap uazunk Békéscsaba.

Hozzánk hasonlóan holnapi vendégünk játéka sem mondható kiegyensúlyozottnak. A Soroksár egy a Kazincbarcika elleni döntetlennel nyitotta az idei szezont, ezt a Vasas elleni 5:2-es vereség követte, majd a Nyíregyháza ellen szerezték meg a három pontot, a negyedik fordulóban az MTK-tól kaptak ki, amit egy Vác elleni győzelem és a Budafoki vereség követtek, nyerni tudtak a Haladás ellen, a Gyirmót csapata ellen vívott kilencedik fordulót pedig pont nélkül zártak. Ezeket a mérkőzéseket három a Szeged, a Siófok és a WKW ETO FC Győr elleni döntetlen, egy szolnoki győzelem, és négy a Csákvár, a Budaörs, a Dorog és a Békéscsaba elleni vereségek követték. Az elmúlt két fordulóban azonban velük ellentétben sikerrel vették az akadályokat és az Ajka, valamint a Duna Aszfalt TLC ellen is három-három pontot gyűjtöttek. Összességében tehát a Soroksár hat győzelemmel, négy döntetlennel és nyolc vereséggel 22 pontot gyűjtött, így csupán egy egységgel többel előzi meg a Kazincbarcikát és áll a tabella 13. pozíciójában.

Ismét nem szamítunk könnyű mérkőzésre, hiszen az elmúlt két fordulóban a Soroksárral ellentétben, sem a Budaörs, sem a Dorog ellen sem sikerült pontokat szereznünk, valamint, mint ismeretes a héten először tényleges vezetőedző nélkül vágunk neki az előttünk álló mérkőzésnek. A Kazincbarcikának azonban most kiemelten fontos a pontszerzés, hiszen öt győzelemmel, hat döntetlennel és hét vereséggel 21 pontot gyűjtöttünk, mely jelenleg csak a 15. helyre elég.

A Kazincbarcika Soroksár elleni mérlege két győzelem, két vereség és egy döntetlen, íme ez részleteiben:

  • A Kazincbarcika 2017. szeptemberében találkozott először a Soroksárral, akkor még Tiszaújvárosban fogadtuk az együttest és Takács Péter góljával 1:0-ás eredményt állítottunk be, sajnos a tavaszi visszavágón is a hazai csapat diadalmaskodott, Gárdos András és Fülöp Noel találataival 2:0-ás végerdménnyel tartották otthon a három pontot. (Ebben a szezonban a Soroksár 66 ponttal a nyolcadik helyen végzett, a Kazincbarcika pedig 44 egységgel a tizenhetedik helyen biztosította bentmaradását a másodosztályban.)
  • A 2018/2019-es bajnokságban szintén hasonló eredmények születtek, Soroksáron 4:3-ra kaptunk ki, "hazai" pályán a Várady Béla Sportközpontban azonban Lukács Raymond, valamint Ádám Ferenc góljainak köszönhetően nyertük meg a mérkőzést. (Tavaly e heti vendégünk 59 ponttal lett a hetedik, mi pedig tőlük három ponttal kevesebbent gyűjtve, 56 egységgel a tabella kilencedik pozíciójában fejeztük be a szezont.)
  • Az idei bajnokságot a Soroksár vendégeként kezdtük meg, mely mérkőzésről Lukács Raymond hosszabbításban szerzett találatának köszönhetően egy ponttal utazhattunk haza.

2019. december 08. 13:00
KAZINCBARCIKA - SOROKSÁR SC
Putnok, Várady Béla Sportközpont

A Merkantil Bank Liga 20. fordulójában holnap is kilenc mérkőzésre kerül sor, melyek közül négy 13:00 órakor kezdődik, szintén négyen 17:00-kor hagzik majd el a kezdősípszó, valamint az MTK Budapest- Aqvital FC Csákvár találkozót 19:00-tól rendezik. A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő e heti ellenfele a BFC Siófok csapata lett volna, így a fordulóban a Balaton parti együttes lesz a "szabadnapos".

2019. december 08.
13:00
WKW ETO FC GYŐR FC AJKA
2019. december 08.
13:00
KAZINCBARCIKA SOROKSÁR SC
2019. december 08.
13:00
NYÍREGYHÁZA 
SPARTACUS FC
BUDAÖRS
2019. december 08.
13:00
VÁC FC SZOLNOKI MÁV FC
2019. december 08.
13:00
BUDAFOKI MTE SZEGED-CSANÁD
GROSICS
2019. december 08.
17:00
DUNA ASZFALT TLC BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
2019. december 08.
17:00
VASAS DOROGI FC
2019. december 08.
17:00
SZOMBATHELYI HALADÁS GYIRMÓT FC GYŐR
2019. december 08.
19:00
MTK BUDAPEST AQVITAL FC CSÁKVÁR

 

Felhívjuk kedves szurkolóink és a mérkőzés iránt érdeklődő nézők figyelmét, hogy a holnapi találkozót megelőzően az időjárási körülmények, illetve a Várady Béla Sportközpont pályájának állapotát figyelembe véve a játékvezető fog dönteni a megrendezést illetően. 

További híreink

HAJDÚ B. ISTVÁN LESZ A SPEAKER AZ ÜNNEPÉLYES PÁLYAÁTADÓN

Dátum: 2020. aug 12. 15:53

Vasárnap augusztus 16-án a 19:30-kor kezdődő ünnepélyes pályaavató után újra itthon játssza hazai mérkőzéseit a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgócsapata. A Pécsi MFC elleni mérkőzésre már nem csak a helyszínen, hanem elővételben online, vagy augusztus 6-tól a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában is lehet jegyeket váltani.

SZURKOLÁS, ULTRÁK, BIZTONSÁG

Dátum: 2020. aug 12. 15:14

Közös beszélgetésre invitálja a Kolorcity Kazincbarcika SC a szurkolókat csütörtökön, azaz augusztus 13-án a Kolorcity Arénába. A téma a sportszerű szurkolás, valamint az ezzel kapcsolatos kérdések, a biztonsági elvárások, illetve a szurkolói viselkedés különböző formái lesznek.

FÓTYIK DOMINIK VOLT A MECCS LEGJOBBJA

Dátum: 2020. aug 11. 19:00

Fótyik Dominik rendszeresen kimagasló teljesítmények köszönhetően Kaposváron is csapatunk egyik legjobbja volt.

NÉGY MECCSES ELTILTÁS VÁR KELEMEN MARKORA

Dátum: 2020. aug 11. 17:00

Első barcikai mérkőzése után négy meccses eltiltást kapott Kelemen Marko.

Mérkőzések

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC - PMFC

Kazincbarcika

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk