Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/SZURKOLÓI ANKÉT A KAZINCBARCIKÁNÁL

SZURKOLÓI ANKÉT A KAZINCBARCIKÁNÁL

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Hosszú idő után újra szurkolói ankétra vártuk a Kazincbarcika csapatának drukkereit. Tegnap délután a klubházban egy jó hangulatú beszélgetés keretein belül mindenki választ kaphatott kérdéseire.


Szurkolóink most első alkalommal találkozhattak csapatunk 2020. január 1-én kinevezett ügyvezetőjével, Wächter Balázzsal, aki Gulyás Tibort váltotta a pozícióban. Az ügyvezető a vezetőség által támasztott elvárásokról, valamint a keret téli változtatásának szükségességéről és miértjéről is beszélt. Természetesen a felé intézett kérdések közül a legsürgetőbb téma a hazaköltözésünk volt, vagyis hogy mikor játszhat újra hazai pályán a Kazincbarcika. Wächter Balázs a kérdésre adott válaszában kitért az építkezés elhúzódásának okaira, a infrastruktúrát is érintő szövetségi szabályozásokra valamint kifejtette, hogy reményeink szerint a "tavasz derekán" már újra Kazincbarcikán rendezhetjük bajnoki mérkőzéseinket.

Wächter Balázs követően Dzurják József köszöntötte szurkolóinkat, vezetőedzőnk a bajnoki rajtot megelőző felkészülés rövidségének nehézségeiről beszélt, majd az érkező játékosokat pozitív hangvételben értékelte. Kovác Alan, Németh Tamás, Hegedűs Márk, Leonardo Mitruscsak és Gábor Lukács József mindannyian komoly erősítést jelentenek a Kazincbarcika keretének.

A télen érkező játékosok közül Kovác Alan, Németh Tamás és Hegedűs Márk is részt vettek ankétunkon, így az új arcokkal már szurkolóink is megismerkedhettek és egy kérdésre válaszolva azt is megtudhatták, hogy melyik a kedvenc külföldi futballcsapatuk.

Fótyik Dominikot, mint már tiszteletbeli kazincbarcikait üdvözölték a jelenlévők. A csapatkapitány pozitívan tekint az előttünk álló mérkőzésekre, az öltöző hangulatáról az egyre erősödő csapategységről is szót ejtett.

Szurkolóink több kérdésben is az utánpótlással kapcsolatban kértek választ, mivel a helyi kötődésű labdarúgókat még mindig nélkülözni kényszerül a KBSC. Klubunk technikai vezetője, Zabos Attila kifejtette, hogy utánpótlás rendszerünk nagyban átalakult, edzőink képzésére kiemelt figyelmet fordítunk és egyes csapatainknál a játékosok megfelelő mennyisége mellett már a játékbeli minőség is megmutatkozik.

 

Köszönjük minden szurkolónknak és érdeklődőnek, hogy részt vett az eseményen!
Vasárnap az Ajka elleni bajnokin találkozunk! #hajrábarcika

 

Képek forrása: Kolorline / Bartók Alexandra

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk