Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/SZURKOLÓI ANKÉT A KAZINCBARCIKÁNÁL

SZURKOLÓI ANKÉT A KAZINCBARCIKÁNÁL

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Hosszú idő után újra szurkolói ankétra vártuk a Kazincbarcika csapatának drukkereit. Tegnap délután a klubházban egy jó hangulatú beszélgetés keretein belül mindenki választ kaphatott kérdéseire.


Szurkolóink most első alkalommal találkozhattak csapatunk 2020. január 1-én kinevezett ügyvezetőjével, Wächter Balázzsal, aki Gulyás Tibort váltotta a pozícióban. Az ügyvezető a vezetőség által támasztott elvárásokról, valamint a keret téli változtatásának szükségességéről és miértjéről is beszélt. Természetesen a felé intézett kérdések közül a legsürgetőbb téma a hazaköltözésünk volt, vagyis hogy mikor játszhat újra hazai pályán a Kazincbarcika. Wächter Balázs a kérdésre adott válaszában kitért az építkezés elhúzódásának okaira, a infrastruktúrát is érintő szövetségi szabályozásokra valamint kifejtette, hogy reményeink szerint a "tavasz derekán" már újra Kazincbarcikán rendezhetjük bajnoki mérkőzéseinket.

Wächter Balázs követően Dzurják József köszöntötte szurkolóinkat, vezetőedzőnk a bajnoki rajtot megelőző felkészülés rövidségének nehézségeiről beszélt, majd az érkező játékosokat pozitív hangvételben értékelte. Kovác Alan, Németh Tamás, Hegedűs Márk, Leonardo Mitruscsak és Gábor Lukács József mindannyian komoly erősítést jelentenek a Kazincbarcika keretének.

A télen érkező játékosok közül Kovác Alan, Németh Tamás és Hegedűs Márk is részt vettek ankétunkon, így az új arcokkal már szurkolóink is megismerkedhettek és egy kérdésre válaszolva azt is megtudhatták, hogy melyik a kedvenc külföldi futballcsapatuk.

Fótyik Dominikot, mint már tiszteletbeli kazincbarcikait üdvözölték a jelenlévők. A csapatkapitány pozitívan tekint az előttünk álló mérkőzésekre, az öltöző hangulatáról az egyre erősödő csapategységről is szót ejtett.

Szurkolóink több kérdésben is az utánpótlással kapcsolatban kértek választ, mivel a helyi kötődésű labdarúgókat még mindig nélkülözni kényszerül a KBSC. Klubunk technikai vezetője, Zabos Attila kifejtette, hogy utánpótlás rendszerünk nagyban átalakult, edzőink képzésére kiemelt figyelmet fordítunk és egyes csapatainknál a játékosok megfelelő mennyisége mellett már a játékbeli minőség is megmutatkozik.

 

Köszönjük minden szurkolónknak és érdeklődőnek, hogy részt vett az eseményen!
Vasárnap az Ajka elleni bajnokin találkozunk! #hajrábarcika

 

Képek forrása: Kolorline / Bartók Alexandra

További híreink

KRAUSZ RAUL LETT A MECCS LEGJOBBJA

Dátum: 2020. febr 17. 18:00

Zsinórban második mérkőzését zárta gólszerzéssel Krausz Raul, akit sportigazgatónk választott a meccs legjobbjának.

DZURJÁK JÓZSEF ÉS KONDÁS ELEMÉR ÉRTÉKELTEK

Dátum: 2020. febr 17. 14:30

A 2:2-es eredménnyel véget ért Kazincbarcika-WKW ETO FC Győr mérkőzést a csapatok vezetőedzői értékelték.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : KAZINCBARCIKA - WKW ETO FC GYŐR

Dátum: 2020. febr 16. 13:40

A Merkantil Bank Liga 24. fordulójában a WKW ETO FC Győr csapata ellen lépünk pályára 14:00-tól.

HOLNAP JÖN AZ ETO

Dátum: 2020. febr 15. 15:30

A Merkantil Bank Liga 2019/2020-as versenykiírásának 24. fordulójában a WKW ETO FC Győr csapatát fogadjuk Putnokon.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk