Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/KÉT JÁTÉKOSUNK IGAZOLT PUTNOKRA

KÉT JÁTÉKOSUNK IGAZOLT PUTNOKRA

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Március 8-án kezdődik meg az NB3 Keleti csoportjának tavaszi pontvadászata, ekkor a Balassagyarmati VSE csapata ellen lép majd pályára a Putnok FC, ahol két volt játékosunk, Kercsó Bence és Vajda Roland is szerepet kapnak. A fiatal labdarúgók ugyan a Kazincbarcika keretével kezdték meg téli felkészülésüket és az edzőmeccseinken is pályára léptek, de az elmúlt két bajnokin már nem szerepeltek. Kercsó Bence és Vajda Roland a napokban igazolt át a putnoki egyesülethez, ahol a Sényő-Carnifex FC elleni felkészülési mérkőzésen már mindketten pályára léphettek.


Kercsó Bence a nyári átigazolási szezonban érkezett a Kazincbarcika csapatához, ahol tizenhat bajnoki mérkőzésen volt keretünk tagja, háromszor kezdőként, hét alkalommal csereként lépett pályára és a két Magyar Kupa mérkőzésünkön is bizonyíthatott.  Az 1998-as születésű játékos a Ferencvárosnál nevelkedett majd a Dunaújvárosi PASE korosztályos csapataiban folytatta a pályafutását, valamint az NB3-ban szereplő együttes színeiben is szerepelt. Kercsó Bence karrierjének a Budafoki MTE csapatánál eltöltött két szezon volt eddigi legmeghatározóbb pontja, hiszen a BMTE színeiben mindkét évben 30-30 alkalommal volt a kezdő tizenegy tagja és neve mellett a 2017/18-as, valamint a 2018/19-es szezonban is 3-3 gólt jegyeztek.

Vajda Roland másodszor is Putnokra távozik csapatunktól, hiszen a 2018/2019-es szezon őszén két alkalommal viselte a KBSC mezét, majd Roland több játéklehetőség reményében tavasszal a Putnok FC keretében bizonyíthatott. A játékos kiemelkedő putnoki szereplése után visszatért klubunkoz, ahol egy a nyári felkészülés alatt történt sérüléséből kifolyólag az őszi szezonban egyáltalán nem játszhatott.

Sok sikert és sérülésmentes szezont kívánunk a két játékosnak!

Képef forrása: Putnok FC Facebook

További híreink

BOÉR GÁBOR AZ NB1-BEN FOLYTATJA

Dátum: 2020. júl 12. 17:00

Boér Gábor és Makra Zsolt az NB1-ben szereplő ZTE csapatánál kapnak új lehetőséget.

KÖLCSÖNBŐL VISSZA: TÓTH LÁSZLÓ

Dátum: 2020. júl 08. 20:00

Egy éves kölcsönszerződése lejárta után Tóth László visszatért Kazincbarcikára.

HÁROM ÉVET HOSSZABBÍTOTTUNK FÓTYIK DOMINIKKAL

Dátum: 2020. júl 06. 18:00

Fótyik Dominik újabb három évet írt alá csapatunkhoz.

AUGUSZTUSTÓL MÁJUSIG TART A KÖVETKEZŐ SZEZON

Dátum: 2020. júl 06. 12:00

Elkészült a Magyar Labdarúgó Szövetség 2020/2021-es versenynaptára.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk