Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/DZURJÁK JÓZSEF ÉS KONDÁS ELEMÉR ÉRTÉKELTEK

DZURJÁK JÓZSEF ÉS KONDÁS ELEMÉR ÉRTÉKELTEK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC - hírek

Nem lehetett felhőtlen az örömünk a tegnapi találkozót követően, hiszen 2:0-ás vezetés után 2:2-es döntetlennel zártuk a WKW ETO FC Győr elleni találkozót.
 

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEGZÉSE
 

A DVTK-kal kötött kooperációnknak köszönhetően tegnap két diósgyőri fiatal is a Kazincbarcika kezdő tizenegyében debütálhatott, hiszen színeinkben mutatkozott be Korbély Kristóf és Szűcs Kornél is. Jól kezdte a meccset a Győr, de Horváth kapuja az első félidőben bevetetlennek tűnt számukra és az sem segítette őket, hogy hamar felvettük a mérkőzés ritmusát, aminek köszönhetően magabiztosan uralni kezdtük a játékot. A 25. percben Gaál Bálint szögelte után megszereztük a labdát és egy kontratámadásból Kovác Alan második barcikai találatával a vezetést is. Az első gól után az idei év legszervezettebb játékát mutatva tartottuk, sőt a 40. percben Krausz Raulnak köszönhetően növelni is tudtuk előnyünket. Az első félidőben mutatott játékkép alapján szinte biztosra vehettünk hogy két gólos előnnyel vonulhatunk le a pályáról félidőben, azonban Vashkeba Vasyl még a sípszó előtt tudott szépíteni. A második negyvenöt percben számos lehetőség nyílt vendégeink számára az egyenlítésre, de nekünk is adódtak helyzeteink a meccs lezárására. A Győr agresszív játéka hamar megbosszulta magát, támadásaikat Horváth László egy idő után csak sérülés árán tudta hárítani, így a mérkőzés 63. percében Fila Károly lépett pályára helyette. Lehetőséget kapott még Dzurják Józseftől Leonardo Mitruscsák is, aki Filához hasonlóan nagyon jól szállt be a játékba. Hiába a mérkőzés egészén megfigyelhető szervezett játék és az idei legjobb forma egy vitatható játékvezetői döntés következményeként  és az Andric Nemanja által értékesített büntetővel ismét egy ponttal zártuk a fordulót.  KAZINCBARCIKA - WKW ETO FC GYŐR 2:2 (2:1)

DZURJÁK JÓZSEF

"Nagyon sajnálom a játékosaimat, amit elterveztünk maradéktalanul végrehajtották. Az első félidőben ragyogóan játszottunk és a másodikban is nagyot küzdöttünk, volt több lehetőségünk is lezárjuk a meccset, meg voltak a helyzeteink. 2:1-nél nem sikerült aztán egy felelőtlen partjelzői ítélettel elvettek tőlünk két pontot. Ez felfoghatatlan."

KONDÁS ELEMÉR

"Az első félidő elején adtunk két gólos előnyt az ellenfélnek, aztán próbáltuk kozmetikázni ezt a dolgot, amit az első félidő végén sikerült is. A második játékrészben úgy gondolom, hogy abszolút mi uraltuk a találkozót, rengetegszer voltunk az ellenfél kapuja előtt. A hazai csapat ritkán ugyan de veszélyesen tudott eljönni. A Kazincbarcika kapusa nagyon jól védett és úgy gondolom ennek köszönhetjük hogy nem tudtuk a mai találkozót megnyerni."

 

Kép: Kepecz Zsolt /Putnok FC

 

További híreink

JÓTÉKONYSÁGI FIFA-BAJNOKSÁG: A KAZINCBARCIKA JÁTÉKOSAI MÉG MINDIG VERSENYBEN

Dátum: 2020. ápr 06. 10:00

Hegedűs Márk és Oldal Tibor a március 24-én indult FIFA-bajnokság mezőnyében.

SZURKOLÓI GYŰJTÉS A KAZINCBARCIKAI MENTŐSÖKÉRT

Dátum: 2020. márc 28. 12:00

A kazincbarcikai Yellow Angels szurkolói csoport tagjai az OMSZ helyi munkatársait támogatják akciójukkal.

IDEIGLENESEN BEZÁR A SPORTTELEP

Dátum: 2020. márc 20. 12:00

Újabb intézkedéseket vezetünk be a rendkívüli helyzetre való tekintettel.

FELFÜGGESZTVE : A BAJNOKSÁG

Dátum: 2020. márc 16. 14:15

A Magyar Labdarúgó Szövetség mai döntése értelmében az utánpótlás után a felnőtt bajnokságokat is felfüggeszti.

Mérkőzések

KBSC Galéria

KBSC videók

Közösségi média

Szurkoljunk