Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJAI: KOVÁC ALAN ÉS MIKLÓ ROLAND

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJAI: KOVÁC ALAN ÉS MIKLÓ ROLAND

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

KBSC archívum 2022.12.31-ig

Tegnap délután úgy tűnik végre sikerült kilábalnunk hetek óta tartó rossz szériánkból. A Kazincbarcika csapata az idei évben három döntetlen és két vereség után végre megünnepelhette első győzelmét, hiszen Merkantil Bank Liga 27. fordulójában a listavezető MTK csapata ellen 3:1-es eredményt állítottunk be. A KBSC csapatában ismét jó pár kiemelkedő teljesítmény volt, sőt csapatként hibátlanul funkcionált együttesünk. Horváth László két hetes kihagyás után tért vissza a KBSC kapujába és bravúros védéseivel nagyban hozzájárult a végeredményhez, Kovác Alan vezetőtalálatunkat szerezte meg, majd az MTK egyenlítését követően Mikló Roland két góljával biztosította sikerünket. Koszta Péter sportigazgató ezúttal két játékost is meg tudott nevezni a mérkőzéses legjobbjaként.


KOVÁC ALAN

Gólodnak is köszönhetjük hogy egy fél időn át tudtuk őrizni vezetésünket az MTK ellen. Hogyan született a vezetőtalálat?

Bedobást követően Raul szépen csúsztatott és megtalált a levegőben érkező labda, amit akrobatikus mozdulattal vágtam a kapus mellett a hálóba.

Egy igazán felkészült és magabiztos Kazincbarcikát láthattunk ma a pályán. Mi változott a múlt héthez képest?

Egész héten koncentráltan és keményen készültünk, mivel tudtuk hogy rendkívül nehéz meccs előtt állunk. Az egész csapaton lehetett látni az elszántságot, szenvedélyt és a győzni akarást, mindezek mellé végre a szerencse is mellénk állt.

Harmadik gólodat szerezted a Kazincbarcika színeiben és meg lett volna a lehetőséged a találatok növelésére, hogyan értékelnek a saját játékod?

Mivel a labdarúgás csapatjáték ezért mindenki részese a győzelemnek, illetve veszteségnek is, éppen ezért nem nagyon szeretném értékelni a saját játékomat. A legfontosabb a mai napon az volt, hogy megnyertük a mérkőzést és boldog vagyok, hogy góllal járultam hozzá egy fontos 3 ponthoz amit jövő héten meg szeretnénk ismételni!


MIKLÓ ROLAND

Első hazai győzelmünket ünnepelhettük idén , hogyan készültetek a listavezető MTK ellen?

Nagyon kellett már az első győzelem a csapatnak és ez nagy önbizalmat adott nekünk. A héten mindenki a maximumot hozta az edzéseken, nagyon koncentráltunk mérkőzésére.

Megszereztük a vezetést majd egyenlített a vendégcsapat, miként láttad a játék alakulását a második gól után?

Igen úgy tűnt a második félidőben a vendég csapat kicsit motiváltabban jött ki és sajnos gólt is kaptunk, de ezután a legtöbb párharcban mi kerültünk fölénybe, látszott, hogy mi jobban akartuk a győzelmet.

Két gólt is szereztél ma, mesélnél ezekről a találatokról?

Az első gólnál egy jó beadást követően a hosszú oldalon sikeresen érkeztem. A második gólnál jó ütemben kaptam a labdát és ziccerbe kerültem a kapussal szemben.

Nem véletlenül lettél te a meccs egyik legjobbja, hogy a láttad a saját játékod?

Egy hosszú kihagyás után újra a kezdő csapatba kerültem, próbáltam végrehajtani, amit kértek tőlem és megszolgálni ezt a bizalmat. Nagyon örülök, hogy sikerült betalálnom, de ami a legfontosabb az a csapat győzelme. Most pedig már koncentrálunk a következő mérkőzésre.

További híreink

Fehér Balázs: a támadószekcióban javulnunk kell!

Dátum: 2024. ápr 25. 08:00

Ismét a gyenge helyzetkihasználásunk miatt maradtunk alul.

A Szeged is újra becsekkolt a feljutásért, vége a Vasas veretlenségének, győztes „menekülők” és újabb edzőváltás

Dátum: 2024. ápr 23. 11:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 29. fordulójára, ami ismét bebizonyította, hogy egyszerre lehet hullámzó és kiegyensúlyozott egy liga.

Rossz kezdés és vereség Tiszakécskén

Dátum: 2024. ápr 22. 14:00

Továbbra is „hullámzó” a bajnokság, egy-két csapat kivételével bárki, bárki ellen tud botlani vagy nyerni.

TISZAKÉCSKEI LC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Dátum: 2024. ápr 21. 15:00

MERKANTIL BANK LIGA 29. forduló

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk